Microsoft

шта је сад ово, блокирају и нет??
bouiancy.PNG

To neki sajt za online ucenje? Kakvi cenzori, sta su im ovi skrivili?
немам појма.. да, физика нека.. чак сам покушао да отворим са проксијем али нешто нисам нашао добар прокси..

мада пало ми је напамет да су то можда са самог сајта такву позадину направили? тј. да свако ко отори сајт добије ту слику..

немам појма.. да, физика нека.. чак сам покушао да отворим са проксијем али нешто нисам нашао добар прокси..

мада пало ми је напамет да су то можда са самог сајта такву позадину направили? тј. да свако ко отори сајт добије ту слику..
Nisu, sajt je potpuno normalan, to sto dobijas je EU/USA cenzura. Probaj da nadjes proxy iz Indije, HongKonga ili tako nekako.
Ja sam imao uspeha sa HongKongom.

Pazi brt, koji je to biznis model gde ti neko nesto pokloni a ne trazi nikakvu kintu za uzvrat, a ima more programera kojima mora pare da isplati svakog meseca.
Znaci sve to sto je nazovi "besplatno" u stvari kosta, a kosta te to privatnosti jer sigurno takva firma prodaje tvoje podatke nekoj drugoj firmi. Ne postoji nista sto je besplatno. Ko je lud da trosi svoje vreme u rad za dzabe? Cisto sumnjam da je linux toliko bezbedan koliko se predstavlja da jeste, pogotovu sto je Canonical koji podrzava Ubuntu prodavao podatke korisnika Amazonu. Znaci, sve sto si kucao do verzije 16.04 na tastaturi zavrsilo je u Amazonu.

Vrhunac mi je bio to sto sam kupio LG tv i prilikom novog azuriranja softvera trazio mi je webos da prihvatim da moj tv prikazuje reklame na mom televizoru koji sam platio. Znaci, sve sto moze da ide na internet ce na kraju sluziti da prikazuje reklame i sve sto budete pricali i kucali ce biti uzeto i prodato nekom. Microsoft radi istu stvar, prodaje nase podatke kao i facebook i gugl. Sve sto je "dzabe" placas svojim podacima.

webos da prihvatim da moj tv prikazuje reklame na mom televizoru koji sam platio
банда покварена... има и других ствари које иду у пакету а које ти не говоре..
нашао сам један тв - нема ништа, ни вајфај, ни ос, ни скајп... зове се "mpman" samo displey i tjuneri DVB-T2/C/S2

Probaj da nadjes proxy iz Indije, HongKonga ili tako nekako.
Ja sam imao uspeha sa HongKongom.
коначно сам успео отворити сајт.. са проксијем из Киргистана. него сајт је ништа специјално . .још ми не иде у главу што га блокирали? можда што нуде јефтино школовање...
dfa.PNG

ово је windows 11 - е нису нормални..
...па ја овакав интерфеј већ имам у windows xp! - ови пресипају из шупљег у празно!

Pogledajte prilog 981164
Izgleda da oni ne znaju da naprave bolji OS od XP-a,pa se polako vracaju na njega.Mislim da bi bilo dobro i vratiti Win.7 pravosnaznost.

Pazi brt, koji je to biznis model gde ti neko nesto pokloni a ne trazi nikakvu kintu za uzvrat, a ima more programera kojima mora pare da isplati svakog meseca.
Znaci sve to sto je nazovi "besplatno" u stvari kosta, a kosta te to privatnosti jer sigurno takva firma prodaje tvoje podatke nekoj drugoj firmi. Ne postoji nista sto je besplatno. Ko je lud da trosi svoje vreme u rad za dzabe? Cisto sumnjam da je linux toliko bezbedan koliko se predstavlja da jeste, pogotovu sto je Canonical koji podrzava Ubuntu prodavao podatke korisnika Amazonu. Znaci, sve sto si kucao do verzije 16.04 na tastaturi zavrsilo je u Amazonu.

Vrhunac mi je bio to sto sam kupio LG tv i prilikom novog azuriranja softvera trazio mi je webos da prihvatim da moj tv prikazuje reklame na mom televizoru koji sam platio. Znaci, sve sto moze da ide na internet ce na kraju sluziti da prikazuje reklame i sve sto budete pricali i kucali ce biti uzeto i prodato nekom. Microsoft radi istu stvar, prodaje nase podatke kao i facebook i gugl. Sve sto je "dzabe" placas svojim podacima.
To se lako proveri dal nešto curi na Amazon ili gde već a moglo se i isključiti, kad je Ubuntu u pitanju.

Znas kako se kaze ni kod babe nema za dzabe.
To je normalna stvar danas ,evo koliko puta sam pretrazivao nesto na netu da bi mi posle na fejsu to izbacilo i reklamiralo ,oci ce da mi istera.

zaboravljas da je XP bio katastrofa kad se pojavio i tek sa SP2 su ga ispeglali i napravili legendarni OS.
takodje softverska podrska za win xp je prestala otprilike pre dve godine (ne govorim o MS podrsci, nego o podrsci malih i velikih kompanija da prave softver koji ce raditi na XP-u)
to znaci da ce za win 7 svi softveri biti redovno azurirani i u narednih 5 do 10 godina..do tad ce i win izbaiti jednu ako ne dve nove verzije..

a i tad ce biti slicna prica..
kad se budes prebacivao na win 12 svi ce zeleti da ostanu na win 10 :)

kao sto su svi zeleli da ostanu na '98 kad se pojavio xp
kao sto su svi zeleli da ostanu na xp kad se pojavio 7
kao sto sad svi zele da ostanu na sedmici kad se pojavila desetka..

to je u ljudskoj prirodi..navika..

inace sto se tice gledanja..igranja..ne koriste svi kompjuter za gledanje i igranje ;)
ja ne pamtim kad sam poslednji put igrao igricu na kompjuteru..i to ne zato sto ih se gadim..cak suprotno..volim ih..cak i pravim neke za android :) ali u sustini me je gejming kao gejming i prelazenje igrica odavno smorio i prestao da mi bude interesantan.
zato mnogi i nemaju potrebe da ulazu u hardver i kupuju nove kompjutere samo zato sto im OS to trazi..pa nek se nosi OS iskreno da ti kazem :)
Koliko su godina pravili razne verzije os stvarno bi i bilo sramota da taj Xp nije radio kako treba .

Najvazniji updejti su za browsere,nepotrebne servise iskljuciti to isto vazi i za smartfonove.
шта ће апдејт бровзеру?
све ради на хтмл основи већ деценијама... а то што мењају флеш и јутјуб то треба санкционисати на извору.
треће безбедност рецимо банкарских трансакција зависи од сервереа и само од сервера шта и како ће он да шаље а не од клијента!

шта ће апдејт бровзеру?
све ради на хтмл основи већ деценијама... а то што мењају флеш и јутјуб то треба санкционисати на извору.
треће безбедност рецимо банкарских трансакција зависи од сервереа и само од сервера шта и како ће он да шаље а не од клијента!
U pravu si ,ali hoce majmuni da zezaju.

наравно да хоће.. апдејт им је кључан за навлачење раје да мења софтер и хардвер...
заправо у апдејту се и налази прекидач за искључивање софтвера када му истекне рок!

(иначе софтвер нема рок трајања јел.. па морали су да му ставе..
исто као што и лова нема рок трајања а увођењем биткоина увели су и рок трајања "лови",
само што то стока није објаснила раји!)

андроид је гуглово дело...гугл и мајкрософт су пајташи... опет бих поновио поређење
мајкрософт офиса 3.5гб (инсталациони диск)
опен офис (0.135гб) инсталациони диск!!!

а раде исту ствар!!!!
јел неко капира да вас негде дебело краду?

андроид је гуглово дело...гугл и мајкрософт су пајташи... опет бих поновио поређење

а раде исту ствар!!!!
Ja ne koristim android.

а раде исту ствар!!!!
Jel vidis koliko android guta resursa i to plus starija verzija ?

Кад ће људи да схвате да подаци које трпају у своје профиле служе само тек толико да нешто пише... Свако ко мало пажљивије прегледа нечији налог на ФБ брзо долази до доста тачнији података. А што се тиче машинске анализе података, свако ко има приступ може књигу да напише о сваком кориснику Фб...
Ne zove se dzabe FB -FBi

kako ne trazi?
hoces da kazes da koristis k-meleon verziju 1.0?
aj kazi samo to i onda ti sve priznajem...

da li primecujes koliko si u sustini siromasan u razmisljanju?
k-meleon gotivis i ok je sto se updateuje ali zato ne dao Bog da se chrome ili opera updateuju.

vidi..tehnologija ide napred..stranice u sebi imaju nove stvari koje browseri moraju da imaju kao podrsku da bi mogli da otvaraju te stranice.. kako moze browser od recimo pre 4 godine da otvori stranicu koja je radjena tehnologijom od pre dve godine na primer kad pre 4 godine te tehnologije nisu ni postojale?
Tehnologija spijuniranja e to je njihova unapredjena tehnologija.

Back