Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.979
Ma i dalje je ako imas bas slabu masinu.XP je bio zakon...
Ima odlicna custom verzija , probao je na starom netbuku , odlicno radi.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma i dalje je ako imas bas slabu masinu.XP je bio zakon...
дај линк или шта ја нисам могао нигде ништа наћи да скинемIma odlicna custom verzija , probao je na starom netbuku , odlicno radi.
скино - фала!

probao sam ali moram te razocarati - digao sam ovaj win.. ali on ima neke dodatne servise sto ne znam cemu sluze i dosta je sporiji od onoga sto imam a to je win xp - OEM SP2 x86... radi savrsheno i najbrzi od svih koji sam probao.

ја сам мерио 26 секунди од појављивања текста биоса - до појављивања десктопа:nogo je 26 sekundi, tolko butuje Manjaro sa HDD-a.
Ploca , cpu , ramја сам мерио 26 секунди од појављивања текста биоса - до појављивања десктопа:
Pogledajte prilog 627522 Pogledajte prilog 627523
А ако не гледам биос, онда од почетка виндовса до десктопа има 19 секунди
Ne vredi ti tipican boot do dekstopa Manjara sa SSD-a je oko 8 sekundi...ја сам мерио 26 секунди од појављивања текста биоса - до појављивања десктопа:
Pogledajte prilog 627522 Pogledajte prilog 627523
А ако не гледам биос, онда од почетка виндовса до десктопа има 19 секунди
Ili hrpa debilnih aplikacija koje kreću sa Windblowsima? Hint: Očistiti Startup od smeća!Mozda mu je hw los ,,, ssd na sata 1 ili sata 2 ... jbg usko grlo a ssd jeftin , ko zna.
Nisu to aplikacije.Ili hrpa debilnih aplikacija koje kreću sa Windblowsima? Hint: Očistiti Startup od smeća!

Asus M4A785D-M Pro (chipset AMD ID9601, south bridge ATI ID439DPloca , cpu , ram
to sam ocistio - ostavio samo one "osnovne"Nisu to aplikacije.
To su servisi.![]()
Tako je ; nek si im pokazao da mozePreinstalisao sam juce Win.7 64 bit-a,reko da vidim kako ce se ponasati.Ono prodje sve kako treba,pa i apdejti rade sasvim normalno.A toliko su me nervirali sa porukom da apdejt nije vise moguc.Caprkalo me to,pa evo da javim da 7-ica radi normalno.

Javi nam se kako će da radi nakon što se naspavaš iza dočeka pravoslavne Nove godine!Preinstalisao sam juce Win.7 64 bit-a,reko da vidim kako ce se ponasati.Ono prodje sve kako treba,pa i apdejti rade sasvim normalno.A toliko su me nervirali sa porukom da apdejt nije vise moguc.Caprkalo me to,pa evo da javim da 7-ica radi normalno.

Tako je! Nakon 14-og januara počine trka sa disciplinom: Ko će PRVI napisati i lansirati apdejt svoje aplikacije a koja će najbolje shebati Win7 korisnike! Ono, utera ti ga do grla, a da nisi ni svestan!Radiće još neko vreme..
Čim krenu problemi vi ćete urlati na MS i zaboraviti da win7 je EOL.
Dobro je da su neki shvatili i win7 nema više 50 % korisnika.
Ha hahaha

Ali ne zato što su prešli na Win10, nego jer koriste razna Android govanjca!Radiće još neko vreme..
Čim krenu problemi vi ćete urlati na MS i zaboraviti da win7 je EOL.
Dobro je da su neki shvatili i win7 nema više 50 % korisnika.
Ha hahaha

I ovo je TheBill Gejtsovim majmunima bila ZADNJA prilika da korisnike zahebavaju sa tim 'istekla podrška' glupostima! 90 posto današnje mladeži nema pojma šta je to Windows... i tako će da ostane do sudnjeg dana! Mikrosoft, F*CK OFF! 
Vazi, videcemo,a dotle ce pokupiti sve potrebne apdejte,a posle kako hoce.Javi nam se kako će da radi nakon što se naspavaš iza dočeka pravoslavne Nove godine!
https://support.microsoft.com/en-us/help/4467761/windows-what-happens-when-windows-7-support-ends