Microsoft Windows Vista - Opsta Diskusija

ima toga puno , oops , ovde u balkanskom lokalu ;)
polovni ddr laptopi a i drugi , čak i rade.
(na laptoima su proizvođači ranije uvek štedeli na RAM-u a ovde kod nas završavaju životni vek :pop2: )

ih kad bi volvo upgradovali svaki čas a ovako taje 20-jes godina, zlo od kompijutera :dash:
stvarno što moramo svaki čas da dajemo pare za nov hardver ?

pa jes' :)

evo mogu i dva čoveka da rade na jedan isti :)
http://www2.userful.com/products/downloads/free-2-user
što onda da se daju pare za dva ?

a kad sam već u elementu....
1000W power supply :P pa to mogu ovi naši što prodaju da se reklamiraju:
kupite radeon 4000 series , i psu od 1KW (kilowat)
i ne strepite od nestašice gasa Mi ćemo vas grejati ove zime

e deco kad bi vam roditelji znali da nov komp troši 1kilowat na čas
teško bi se odlučili da vam ga kupe.... :D

Ja sam imao problem sa msn-om, nikako nije mogao da se instalira na visti ultimate.Sistem radi sve super sem sto nece da instalira noviju verziju msn-a ,ove starije oce da instalira ali one nece da rade.Morao sam da menjam os pa sam instalirao xp 64x i nemam taj problem ali nije toliko stabilan kao i vista,ako je neko imao slican problem i resio neka javi.

Ja sam imao problem sa msn-om, nikako nije mogao da se instalira na visti ultimate.Sistem radi sve super sem sto nece da instalira noviju verziju msn-a ,ove starije oce da instalira ali one nece da rade.Morao sam da menjam os pa sam instalirao xp 64x i nemam taj problem ali nije toliko stabilan kao i vista,ako je neko imao slican problem i resio neka javi.

Promenuo si OS zbog msn-a? :think:

Ovako, ja imam Vistu vec neko vreme i od prvog dana imam sa njom problema, gotovo ni jedna piratska igrica koja je malo zahtjevnija ne moze da radi, uopste ne prepoznaje drajvere npr. od dzojstika od web kamere itd. konkretno sada sto me muci je igrica call of duty 5 ne mogu nikako da je instaliram na Vistu ama bas nikako, dok na duplo slabijem racunaru koji ima xp radi odlicno. ja ne znam sta je to ako neko zna u cemu je problem neka mi javi. hvala puno unaprede!!!

vista je super......mozda malo sporiji od xp-a ali mnogo uredjeniji i igrice super rade na njemu...

i igrice koje su napravljene samo za xp prima bez problema......ma sve je lako....

ali najbolji je ipak ubuntu linux 9.10

kakav je kod vas vista?

meni je bagovao na pocetku ali posle sam ga malo sredio i dobar je....stavise fenomenalan!!!!!!

Poslednja izmena od moderatora:
drugar mi ima Vistu ali mu u poslednje vreme strasno tesko pokrece IE da li to ima veze sa vistom i sta bi to otprilike trebalo da se uradi da se vrati u normalnu brzinu

napominjem da je racunar kupljen u Austriji gde i zivimo i da je Os legalan

EVO RESENJA

vista je puno spora
bolje instaliraj windows 7
a ako neces to a hoces da ostanes na visti onda joj instaliraj SP 1 ili SP 2

Koristim Vistu vec godinu dana i nemam nikakvih problema sa njom.Vec sam pisao u jednoj drugoj temi vezanoj za operativne sisteme...jos mi nije sistem pao ni jednom a nisam imao nikakvih problema sa tim kako radi.U sustini sama Vista trazi malo jacu masinu tako da je za malo starije racumare sama po sebi malo previse.
Na pocetku mi je trebalo malo vremena dok sam se navikavao na nove stvari ali sad sam zadovoljan.
Istina je da je ne koristi vecina ljudi ustvari koristi je samo mala manjina ali to je stvar navike...prije Viste sam koristio XP i kada sam kupio novi racunar hjeo sam da probam nesto novo...pokusao sam sa Vistom i evo zadrzao se vec godinu dana.
Necu sada da komentarisem sta je bolje a sta je losije,niti se ova dva operativna sistema mogu porediti...svaki ima svoje prednosti i mane,a ima dosta toga i u navici.

Pozzz....

Moze li se bolje odgovoriti na temu ?

Back