Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Microsoft Windows Vista Home Basic. Kako promeniti sa Italijanskog u Engleski.
U control panelu, idi na windows update, pa idi check updates, Izbacice ti gomilu language packs...
E sad posto ja imam na engleskom njega nema u gomili, ali predpostavljam da ce tebi izbaciti...
pozdrav i srecno
Uradio sam to sto je Zlaja predlozio, ali nisam mogao naci language pack. Nabavio sam vistu ultimate, pa me interesuje da li moze samo da se "nadogradi" ova vec postojeca u laptop-u, da ne moram da brisem sve i da li moze doci do nekih problema posto je originalna vista na njemu?
Obzirom da je Vista sama po sebi jos uvek pirlicno bagovita... bolje exportuj podesavanja i fajlove koje zelis da sacuvas pa ih importuj u sveze instaliranu Ulitimate. Niko ti ne garantuje da ce upgrade da prodje kako treba...
Ili jos bolje, pogledaj po netu da li je neko imao slicnih dilema i kako se izborio sa tim.
Citaj predhodne postove nemoj da lupkas bez veze,ko zna mozda je cova dosad preso i na 7 ili nesto drugo,a i da nije ti bi mu sigurno pomogao imas ti i svojih problema