Iskapa
Iskusan
- Poruka
- 5.002
Dragi kompjuteraši zašto ne mogu da ubacim web stranicu u Excel 2007??Javlja mi grešku "Ne možete skinuti zahtevane podatke".
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi li skoro apdejtovao Office?Dragi kompjuteraši zašto ne mogu da ubacim web stranicu u Excel 2007??Javlja mi grešku "Ne možete skinuti zahtevane podatke".
NeJesi li skoro apdejtovao Office?
Probaj apdejtuj,ako ne mozes,predji na Office 2016.On dobro saradjuje i sa starijim verzijama i novijim.Tako da moze da pokrene mnoge stvari bez problema.
Mislim da su prestali da apdejtuju ovu "prepotopsku verziju".Neg gdje da skinem 2016Probaj apdejtuj,ako ne mozes,predji na Office 2016.On dobro saradjuje i sa starijim verzijama i novijim.Tako da moze da pokrene mnoge stvari bez problema.
Daću ti šta treba malo kasnije, sad sam van firme.@Sizif rekao bih da se ti razumiješ u ova sokoćala?
Thank you legendoDaću ti šta treba malo kasnije, sad sam van firme.
Direktore, tek sad sam se setio... jeri kasno ili si nabavio noviji ofis u međuvremenu?Thank you legendo![]()
Nabavio sam noviju verziju ali problem isti.Direktore, tek sad sam se setio... jeri kasno ili si nabavio noviji ofis u međuvremenu?
Stranice sa tabelama,ima ona strelica koja treba da se čekira pored tabele koju hoću importovati ali neće da se pojavi pored tabele,samo za cijelu stranicu( koja se ne učita)Ključno pitanje - koju web stranicu pokušavaš ubaciti u Excel? Pošto postoje stranice koje se vrlo lako ubacuju, i one koje praktično i ne mogu da se uvezu a da se dobije nešto smisleno. Pretpostavljam neke tabele ili podaci?