Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Microsoft Windows codename : Longhorn Xp Professional
Naslednik Windows-a XP, Longhorn, ciji se debi ocekuje tek 2006. godine, vec je u prodaji na ulicama grada Johar Bahru (Malezija) za manje od 2 dolara po kopiji.Pomorska zemlja sa puno pirata...
Pa , Piraterija i ostali momci sa foruma...pakujte kofere pa za Maleziju....
Nisam mislio na kopiju. Kopiju imam i ja .Skinuo sam sa neta verziju 5029 i "uopste" nema bagove, sto nije ni cudno za beta verziju.
Ja sam pitao za original - full verizju...
Ne znam...ne ceka mi se 2006-ta...
Nisam mislio na kopiju. Kopiju imam i ja .Skinuo sam sa neta verziju 5029 i "uopste" nema bagove, sto nije ni cudno za beta verziju.
Ja sam pitao za original - full verizju...
Ne znam...ne ceka mi se 2006-ta...
Naslednik Windows-a XP, Longhorn, ciji se debi ocekuje tek 2006. godine, vec je u prodaji na ulicama grada Johar Bahru (Malezija) za manje od 2 dolara po kopiji.Pomorska zemlja sa puno pirata...
Pa , Piraterija i ostali momci sa foruma...pakujte kofere pa za Maleziju....
Moze, tacno...ALI NIJE FULL VERZIJA! Ja sam pitao za full v.! I slazem se sa predhodim covekom. Ja mislim da Microsoft® ne moze da ceka toliko dugo da ga pusti u prodaju zbog ...(moj nick ). Ako ceka, bice kasno, ceo svet ce ga imati
I jos jednom ponavljam : pitao sam za full v. a sto se tice ove koja se moze naci na netu tu vec imam (v. 5091) i na prvi pogled nije losh ali...BUGS BUGS BUGS BUGS BUGS BUGS BUGS...sto nije ni cudno sa beta verzije
p0z people!