Dobro, ajde de, nastavicu

ali nije mi uvek lako izabrati pesme. Ako si gledala predloge, mogla si da vidis da su sve dobre i koliko-toliko poznate pesme predlozene. Jedin nisu one za B stranu. E, sad, to nam nije bilo dovoljno, pa smo morali i ostale, tako da ce sve one biti u ovih prvih 20 rundi, sve ce doci na red. I meni su Jackson 5 ponekad dosadni, ali volim Majklov solo rad u tom periodu, kao i Jacksons (kad su napustili Motown).
Do sad su bile Earth Song, Thriller, Give in to Me, Bad, I Can't Help It, Dont Stop Til You Get Enough, Who Is It, Will You Be There, We Are the World. Say, Say, Say, Wanna Be Startin' Something, I Just Can't Stop Lovin' You, Rock With You, Off the Wall, Ben, Can You Feel It i evo sad Beat It i They Don't Care About Us ...ne mogu ih sve u jednu rundu strpati....jer ako ih stavim, kako ce tek onda naredne runde biti dosadne

Vidis da cuvam i Billie Jean i Smooth Criminal, Human Nature, Lady in my Life, Dirty Diana, Man in the Mirror (ne secam se da li je bila)...
Ajde ti, predlozi ako zelis neke pesme (ukoliko smo ih preskocili), pa cu ih uvrstiti u neke od narednih rundi?