Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
"Can You Feel It" 10
"Another Part Of Me" 9
"Black Or White" 8
"Heal the World" 7
"Ain't No Sunshine" 6
"Streetwalker" 5
"Walk Right Now" 4
"Get On Floor" 3
"Scream" 2
"Tell Me I'm Not Dreamin'" 1

Ne mogu da verujem da Scream ovako jadno ocenjujete! :eek: Plus konkurencija i nije nesto jaka (po mom misljenju) :lol:

Black Or White 10
Scream 9
Streetwalker 8
Another Part Of Me 7
Can You Feel It 6
Ain't No Sunshine 5
Get On The Floor 4
Tell Me I'm Not Dreaming 3
Heal The World 2
Walk Right Now 1

Poslednja izmena:
"Scream" 10 - Ne mogu manje.
"Heal The World" 9
"Another Part Of Me" 8
"Black Or White" 7 - Malo monotona, ali pre-volem! :D
"Can You Feel It" 6
"Ain't No Sunshine" 5
"Streetwalker" 4
"Walk Right Now" 3
"Get On Floor" 2
"Tell Me I'm Not Dreaming" 1

Na koje forume jos ides? :)
Pa ne sme da se prica ovde o drugim forumima. Srbia Fan Club. :lol:

"Heal the World" 10
"Another Part Of Me" 9
"Scream"" 8
"Black Or White" 7
"Can You Feel It" 6
"Ain't No Sunshine" 5
"Streetwalker" 4
Tell Me I'm Not Dreaming 3 pa ovo je pasme od Jermeina
"Get On Floor" 2
"Walk Right Now" 1 Boze, ja nemogu ni da slusam ovu pesmu koliko je dosadna, vidim samo opet ono prokleto oko u piramidi. 1 ko vrata

Videla sam prvi put ovu sliku sad na fejsu.

531158_376547509086161_1732210463_n.jpg

A zasto vise ne mozemo da uplodujemo velike slike? :confused: :dash:

Poslednja izmena:
Round 6 Results:

"Can You Feel It" 38
"Another Part Of Me" 36
"Black Or White" 34
"Heal the World" 33
"Scream" 30

"Ain't No Sunshine" 27
"Streetwalker" 25
"Get on the Floor" 20
"Walk Right Now" 16
"Tell Me I'm Not Dreaming" 16

Eto, malo glasaca, ali sta da radimo. Ja sam zadovoljna samo neka je Can You Feel It prosla, ali nije mi jasno kako je Get on the Floor dobila tako slabe bodove, mislila sam da volite Off the Wall album? :) Cak znam i da je nekima od vas to omiljeni period?

They Don't Care About Us 10
Beat It 9
Is It Scary 8
Break Of Dawn 7
Gone Too Soon 6
Jam 5
Song Groove (a.k.a. Abortion Papers) 4
Destiny 3
Keep on Dancing" 2 Boze ja bih vecinu ovih jackson 5 pesama ( balada ) stavila na zadnje mesto ( ali nemogu sve tamo da stanu ). Ja to uopste ne mogu da slusam, nemam koncentraciju, koliko mi je dostadno.
I Am Love 1 Dosadni uzas

Sad ste me smorili za medalju. Sto ne staviste nesto sto valja, da ocenjujemo a ne ovo sto je i ovako sluzilo da popunjava B stranu. Ubiste me ...

A sta cemo raditi narednih 60 (i vise rundi)? Ja samo postavljam pesme koje su predlozene, a ti, Antonina, nisi ni ucestvovala u predlozima. Otkud ja mogu da znam sta se kome pojedinacno svidja? Meni su sve Majklove pesme dobre (osim par izuzetaka), ali eto, ako neko zeli, ja mogu u naredne dve runde staviti sve peme sa Bad i Thriller albuma, pa da zavrsimo. I meni su pojedine Majklove pesme i dosadne i glupe (da pocnem sa In the Closet), ali sam je postavila u prvoj ili drugoj rundi i ni na sta se nisam zalila.

Poslednja izmena:
Danski klinac pevac Jay Kid sa svojim prvim songom Blame it on the boogie. Kasnije ce licno upoznati Majkla koji ga je pozvao na svoj Neverland ranc.- snimak ispod
( zabranjeno je bilo snimanje za medije, snimalo se majkovom kamerom)

Jay Kid - Blame it on the boogie

A sta cemo raditi narednih 60 (i vise rundi)? Ja samo postavljam pesme koje su predlozene, a ti, Antonina, nisi ni ucestvovala u predlozima. Otkud ja mogu da znam sta se kome pojedinacno svidja? Meni su sve Majklove pesme dobre (osim par izuzetaka), ali eto, ako neko zeli, ja mogu u naredne dve runde staviti sve peme sa Bad i Thriller albuma, pa da zavrsimo. I meni su pojedine Majklove pesme i dosadne i glupe (da pocnem sa In the Closet), ali sam je postavila u prvoj ili drugoj rundi i ni na sta se nisam zalila.

Znam, znam samo moram da progundjam malo, takva sam po prirodi. Razmisljam na glas. Zasto, da nam bude dosadno, niko nista vise ne pise na temi, pa moram bar ja malo da nesto da prodiskutujem. :lol:

Bonzitai i DD, hoce li neka od vas dve da preuzme ovo, ja ne zelim vise da postavljam pesme?

Ne moze! Nastavljas ti. Odecali smo departizaciju.

Ajde, de sta se ljutis. Moramo da se salimo. :lol: Vidis da smo se predvorili u brojeve 'ko u nekoj kockarnici.

Poslednja izmena:
Dobro, ajde de, nastavicu :D ali nije mi uvek lako izabrati pesme. Ako si gledala predloge, mogla si da vidis da su sve dobre i koliko-toliko poznate pesme predlozene. Jedin nisu one za B stranu. E, sad, to nam nije bilo dovoljno, pa smo morali i ostale, tako da ce sve one biti u ovih prvih 20 rundi, sve ce doci na red. I meni su Jackson 5 ponekad dosadni, ali volim Majklov solo rad u tom periodu, kao i Jacksons (kad su napustili Motown).

Do sad su bile Earth Song, Thriller, Give in to Me, Bad, I Can't Help It, Dont Stop Til You Get Enough, Who Is It, Will You Be There, We Are the World. Say, Say, Say, Wanna Be Startin' Something, I Just Can't Stop Lovin' You, Rock With You, Off the Wall, Ben, Can You Feel It i evo sad Beat It i They Don't Care About Us ...ne mogu ih sve u jednu rundu strpati....jer ako ih stavim, kako ce tek onda naredne runde biti dosadne :lol: Vidis da cuvam i Billie Jean i Smooth Criminal, Human Nature, Lady in my Life, Dirty Diana, Man in the Mirror (ne secam se da li je bila)...:)

Ajde ti, predlozi ako zelis neke pesme (ukoliko smo ih preskocili), pa cu ih uvrstiti u neke od narednih rundi?

Poslednja izmena:
Zaboravila sam da napomenem da smo se dogovorili, pred pocetak, da u svakoj rundi budu pesme od J5 pa sve do poslednjeg albuma.

Btw, ko je taj Jay Kid, je l' peva samo Majklove pesme ili...? Idem da potrazim na YT-u.
Sto se tice onoga o Jackson porodici sto si postavila, ne znam sta da kazem, ali ne iznenadjuje me, samo ne znam sta se desava sa Katherine.

Kako se ovo dete usudjuje da peva Human Nature?

Poslednja izmena:

Back