Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pa da, nema ih nigde... Tamica, Thriller, Kejti, MJfan, Man in the mirror...

Man dodje jednom u godini, ko zna da li slusa Majkla jos uvek. ..Thriller takodje. Kejti i Antonina se pojave tu i tamo, nemaju vremena, a MJfan, Suncica, Tamara Jacksonka Moonwalker92 i Prisoner su nestali bez traga i glasa.
Sad je tamyca rekla da ce doci malo kasnije. :D

Poslednja izmena:
Thriller 10 :worth:
In the Closet 9 (Ovo je trebao da bude duet sa Madonnom :sad2: )
Don't Stop 'til You Get Enough 8
Blood On the Dance Floor 7
Whatever Happens 6
Shake Your Body (Down to the Ground) 5
Liberian Girl 4
Blame It on the Boogie 3
She's Out of My Life 2
Free 1

• Podržavam
Reactions: DD
Man dodje jednom u godini, ko zna da li slusa Majkla jos uvek. ..Thriller takodje. Kejti i Antonina se pojave tu i tamo, nemaju vremena, a MJfan, Suncica, Tamara Jacksonka Moonwalker92 i Prisoner su nestali bez traga i glasa.
Sad je tamyca rekla da ce doci malo kasnije. :D

Jacksonka na forum dolazi samo kad joj je strašno dosadno. xD
Ali da je i dalje fan... garantujem.

"Thriller" 10 njegov zastitini znak po mom misljenju, bice svakako i na "Krstarica Exclusive" turniru ;)
"Blame It on the Boogie" 9 sjajna
"She's Out of My Life" 8 takodje sjajna, teska vam je runda :)
"Liberian Girl" 7
"In the Closet" 6
"Blood On the Dance Floor" 5
Free 4
"Whatever Happens" 3
"Don't Stop 'til You Get Enough" 2
Shake Your Body (Down to the Ground) 1

Ja nisam sad pazljivo pratio temu i ne znam sta ste odlucili ali bolje vam je da ubacite sve pesme pa ce ih tako biti vise ;)

• Podržavam
Reactions: DD
Da, ali ja se slazem da budu pesme koje su mu zastitni znak. Smooth Criminal npr... Ali ona nece biti, bile su DD :heart: i MITM, taokdje mnoooogo dobre pesme, Beat it, BJ i Thriller. Meni je to ok. Dok kod Madone su bile JML, sto je ok, i ona nova, lepa pesma, ali nije toliko poznata...

Slazem se, ali opet, I Can't Help It i Human Nature su najvise obradjivane pesme u danasnjoj muzici. Cak je i Miles Davis 80ih obradio Human Nature. :D

Da, da, tačno je da je obrađivana, počevši od najnovije za koju sam ja čula od Kris Brauna, ali je opet retko ko čuo za tu pesmu, a kad je pustiš svi govore "Jao, poznato mi je, ali ne znam odakle." -.-

Mada, s druge strane ima i onih budala koje, kad sam pustila "Billie Jean", pitaju sa oduševljenjem "Sviđa ti se "Hollywood Tonight"?" Ne znaš da li da se smeješ ili da plačeš. :lol:

@Bonžita! Hvala :)

Pa ovako...

Thriller 10
Blood On the Dance Floor 9
Liberian Girl 8
Don't Stop 'til You Get Enough 7
In the Closet 6
She's Out of My Life 5
Shake Your Body (Down to the Ground) 4
Blame It on the Boogie 3
Whatever Happens 2
Free 1