Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
michael-jackson-thriller-costume.jpg

Majklica nas...

Hvala Bogu!
Znam da ovo neće vratiti Majkla i da 4 godine nije dovoljno za takav zločin, ali će ovo... bar na neki način biti kažnjeno!

@WTF?!
Pa gdeeee si ti, bro? Dobro si se setio da se predstaviš. Što se kriješ? :P 'Behind the mask' stil? :zper: xD
Inače, vratila bih ti repku, ali mi ne dozvoljavaju trenutno... :evil:
:zag:

Hvala Bogu!
Znam da ovo neće vratiti Majkla i da 4 godine nije dovoljno za takav zločin, ali će ovo... bar na neki način biti kažnjeno!

@WTF?!
Pa gdeeee si ti, bro? Dobro si se setio da se predstaviš. Što se kriješ? :P 'Behind the mask' stil? :zper: xD
Inače, vratila bih ti repku, ali mi ne dozvoljavaju trenutno... :evil:
:zag:

Pozz :cmok:
Nisam više onoliki fan pa sam promenio profil...
Ova presuda mi ništa ne znači... Ne mislim da je bila neka zavera (da je ubijen namerno).

Pozz :cmok:
Nisam više onoliki fan pa sam promenio profil...
Ova presuda mi ništa ne znači... Ne mislim da je bila neka zavera (da je ubijen namerno).

Pa zar nije bilo lakše da promeniš samo nick? xD
Otkud to da ti više nisi onoliki fan? Ova tema je bila skroz prazna bez tebe... :-/
Što se tiče toga da li je MJ ubijen namerno ili ne... Više uopšte ne razmišljam o tome jer jednostavno ne vredi...
Samo se zamaram stvarima za koje ne postoji konkretan dokaz i svim onim nagađanjima čuvenih blogera.
Ovako mi je mnogo bolje i lakše... Enjoy in music!

Pa zar nije bilo lakše da promeniš samo nick? xD
Otkud to da ti više nisi onoliki fan? Ova tema je bila skroz prazna bez tebe... :-/
Što se tiče toga da li je MJ ubijen namerno ili ne... Više uopšte ne razmišljam o tome jer jednostavno ne vredi...
Samo se zamaram stvarima za koje ne postoji konkretan dokaz i svim onim nagađanjima čuvenih blogera.
Ovako mi je mnogo bolje i lakše... Enjoy in music!

Jok, hteo sam da počnem ispočetka.
Ih, pa nije tema jedan čovek. Mnogi su otišli, skoro svi maltene.
Ali to je normalno, onaj kolektivni worship nije mogao da traje večno.
Ipak, MJ je promenio način na koji gledam na muziku... :)

Back