Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pa nije e nego... Upravu je Prisioner .
Sada svi pokusavaju da deo Majklove publike pridobiju za sebe. Jer znaju da fanovi postuju one koji vole Majkla. A gde su svi oni bili kad je Majkl pao? Kad mu je bilo tesko? Al kad je popularan svi su tu, oko njega!
Pusti ljude , ljudi su G_ _ _ _, pogotovu iz sveta biznisa. Meni licno je muka od svih poznatih koji se posle njegove smrti "kace" za njegovo ime.

Ok, svako misli drugacije.Ne znamo ko je namerno to uradio zbog svoje promocije, a ko je to radio od srca :ok:

Michaelalbumcover.jpg

I, šta mislite o albumu? :flert:
Čuli smo 8/10 pesama, samo 6. i 9. nismo.
Sviđaju mi se: Hollywood Tonight, Keep Your Head Up, Hold My Hand i Another Day. :klap:

Ma ne moze ga Michael nikada prestici,kako zbog boje glasa,Karizme,nacina zivota i dosta drugih stvari.Opet ponavljam ne zelim ja da ubjedjujem nikoga da je Elvis bolji,samo sam procitao mnogo toga,analizirao misljenja velikog broja muzickih strucnjaka i dosao do zakljucka da je Elvis neprikosnoven.
Otidji na Billbordovu stranicu i pogledaj na kojem mjestu se nalazi Elvis a na kojem MJ,Elvis je 1 a MJ ja mislim 16,a uzmi u obzir da je Elvis umro 1977 g kada je MJ pocinjao svoju karijeru.33 godine nakon smrti Elvis je i dalje Kralj,sto je bio i za zivota.MJa su tek posthumno nazvali kraljem Popa.
Na svim listama koje sam imao priliku da vidim Elvis je ako ne 1 onda sigurno 2,sa The Baetlesima se tu rotira(naravno kao muzicar,kao zvijezda je daleko i iznad njih)a MJ nije ni na jednoj od tih listi medju prvih 10 pjevaca svih vremena.Druga stvar je sto je MJ umro nedavno pa sada vlada euforija po pitanju njega.Pogledaj i casopis RollinStone pa ces da vidis da je tu MJ na 33 mjestu dok je Elvis medju prva 3.

Ja volim Elvisa, znam dosta njegovih pesama. Ali, smatram da su ga ljudi poput tebe previse uzdigli. Recimo ja mislim da su The Beatles-i mnogo bolji od Elvisa, i da je njihovo pojavljivanje 59 godine njega skroz unistilo. To pokazuju istrazivanja. E sada, malo je bzv sto poredis Elvisa i Majkla.. Recimo da te titule broj 1 sto pominjes, Elvis je vecinski dobio posle smrti, e pa sada ih je i MJ dobio, takodje je broj 1. Ako vec toliko istrazujes, istrazi da je najskuplji "mrtav" covek Majkl Dzekson, pa Elvis Prisli ( zao mi je sto to moram reci ), ali istrazivanja pokazuju da ga je MJ prestigao. I nemoj komentarisati MJ pesme da su dobre ili ne, ukusi su razliciti. Elvis je bio dobar pevac, glumac, a MJ i pevac i glumac i kompozitor i tekstopisac i plesac.. Tako da presao je Elvisa, hteo ti to da prihvatis ili ne! Ali svejedno, kad tad ces to prihvatiti ;)

• Podržavam
Reactions: DD
Michael Jackson je umetnik. :cool:
Mislim da je ključno to što je on pisao svoje pesme, za razliku od Elvisa.
Što se toga tiče, i George Michael je veći umetnik od Elvisa.

Sve se svodi na ukus i na to šta tražite od muzike.
Michael Jackson thrills me, Elvis & The Beatles don't.
MJ je bio mnogo energičniji, raznovrsniji*. Meni su od Elvisa i Beatlesa sve pesme iste.
*Zato je King Of Pop previše ograničena "titula". Kao da su titule i prodaja albuma i singlova bitni...

Michael Jackson je umetnik. :cool:
Mislim da je ključno to što je on pisao svoje pesme, za razliku od Elvisa.
Što se toga tiče, i George Michael je veći umetnik od Elvisa.

Sve se svodi na ukus i na to šta tražite od muzike.
Michael Jackson thrills me, Elvis & The Beatles don't.
MJ je bio mnogo energičniji, raznovrsniji*. Meni su od Elvisa i Beatlesa sve pesme iste.
*Zato je King Of Pop previše ograničena "titula". Kao da su titule i prodaja albuma i singlova bitni...

Kao sto si i sam rekao, ukusi su razlciti, a meni na pr Beatles-i i Elvis nisu isti, mislim na pesme.. The Beatles su genijalni i njih takodje ne mozete porediti sa Majklom.. Oni su takodje stvorili nesto novo u svetu muzike, sami komponovali i pisali pesme.. Bzv je ovo poredjenje, totalno! A jedan doticni je gore jednom prilikom napisao da se pesme Beatlesa mogu nabrojati na prste. Verovatno zato sto nije ni cuo vecinu hitova. I da Beatles nisu dobri ili da smaraju kao sto neki ovde tvrdi, Majkl Dzekson nebi napravio svoj najveci hit bas sa clanom te grupe Paul McCartney-ej.. Inace Say Say Say je najpoznatiji i najveci hit MJ po Bilbordu, tj proveo je najvise vremena na poziciji broj 1. Tako da...

Pesma 50 centa sa Michael Jacksonom je "kao "Thriller" za 2010."

05.12.2010. 10:15h 1 3
Poznati reper o saradnji sa kraljem popa.

Album sa zaostalim snimcima Michaela Jacksona, pod nazivom "Michael", izlazi 14. decembra, a već je izazvao mnoge kontraverze - od pitanja da li je glas na ploči glas kralja popa, do mišljenja mnogih zvezda da nedovršeni album nije trebalo ni izdavati jer je to nepoštovanje Jacksonovog nasleđa.

U jednoj od pesama na novoj ploči gostuje reper 50 Cent, koji je svoju saradnju sa pokojnim Jacksonom na pesmi "Monster" opisao kao "verziju pesme "Thriller" za 2010. godinu". Reper priznaje da je bio nervozan pre sastanka sa Jacksonom.

"Mislim da će ovo ljudima pokazati moju drugačiju stranu, čak sam promenio način na koji repujem, kako pesma ne bi zvučala kao neke koje sam radio ranije" izjavio je 50 Cent.

Izvor: Billboard.com

Nista posebno :roll:

Back