Ma ne moze ga Michael nikada prestici,kako zbog boje glasa,Karizme,nacina zivota i dosta drugih stvari.Opet ponavljam ne zelim ja da ubjedjujem nikoga da je Elvis bolji,samo sam procitao mnogo toga,analizirao misljenja velikog broja muzickih strucnjaka i dosao do zakljucka da je Elvis neprikosnoven.
Otidji na Billbordovu stranicu i pogledaj na kojem mjestu se nalazi Elvis a na kojem MJ,Elvis je 1 a MJ ja mislim 16,a uzmi u obzir da je Elvis umro 1977 g kada je MJ pocinjao svoju karijeru.33 godine nakon smrti Elvis je i dalje Kralj,sto je bio i za zivota.MJa su tek posthumno nazvali kraljem Popa.
Na svim listama koje sam imao priliku da vidim Elvis je ako ne 1 onda sigurno 2,sa The Baetlesima se tu rotira(naravno kao muzicar,kao zvijezda je daleko i iznad njih)a MJ nije ni na jednoj od tih listi medju prvih 10 pjevaca svih vremena.Druga stvar je sto je MJ umro nedavno pa sada vlada euforija po pitanju njega.Pogledaj i casopis RollinStone pa ces da vidis da je tu MJ na 33 mjestu dok je Elvis medju prva 3.