baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svi žele novac pokojnog pevača
Džeksona tuže i posthumno
A. N. | 07. 09. 2010. - 00:02h | Foto: Reuters | Komentara: 10
Iako je od smrti Majkla Džeksona prošlo više od godinu dana, ne smanjuje se broj rođaka i potpuno anonimnih osoba koji pokušavaju da zarade na njemu. Nedavno je izvesni Aner Iglesijas, koji je Džeksonu iznajmljivao kuću u Las Vegasu, podneo tužbu protiv naslednika kralja popa u kojoj traži odštetu od 234.000 dolara za navodnu pričinjenu štetu, a svoj deo nasledstva želi i otac pokojnog pevača Džo Džekson, koga je Majkl još 2002. isključio iz svog testamenta.
Deo nasledstva želi i otac pokojnog pevača Džo Džekson
![]()
Da podsetimo, Majkl Džekson je u 50. godini umro 25. juna 2009. od srčanog udara prouzrokovanog kobnom kombinacijom lekova, a odmah nakon njegove smrti počelo je otimanje oko njegovog nasledstva i stalno se pojavljuju ljudi koji tvrde da im je Džekson dugovao novac. Poslednji u nizu je Aner Iglesijas, koji je Džeksonu tokom 2008. i 2009. iznajmljivao vilu u Las Vegasu i koji tvrdi da mu Majkl duguje 234.000 dolara za neplaćenu stanarinu i za štetu načinjenu na nameštaju i alarmnom sistemu. Bizarna priča se nastavlja, a nedavno je Džo Džekson, Majklov otac, pred apelacionim sudom u Los Anđelesu tražio da se poništi odluka po kojoj on nema pravo da bude uključen u rukovođenje Džeksonovom zaostavštinom.
Trenutno, u skladu sa pevačevim testamentom iz 2002, nasledstvom rukovode advokat Džon Branka i Džeksonov prijatelj, muzički producent Džon Meklejn. Zaostavština Majkla Džeksona se meri stotinama miliona dolara, a ilustracije radi, „Sony Music“ je u martu ove godine platio 250 miliona dolara za pravo da do 2017. koristi Majklove pesme. Inače, Džo Džekson ne haje što ga sin uopšte nije ni pomenuo u svom testamentu, pa je u medijsku ofanzivu krenuo šokantnim intervjuom u kome je potvrdio da je Majkla kada je bio mali tukao svakodnevno, a svoj postupak i dalje brani i tvrdi da je to radio iz najbolje namere kako bi Majkla spasao od lošeg uticaja uličnih bandi! To nije sve, posle 60 godina braka, Džeksonova majka Ketrin je podnela zahtev za razvod od Džoa, koga, kako navode američki tabloidi, krivi za Majklovu smrt.
Izvor:www.blic.com
Komentari
why--
Utorak, 07. 09. 2010. 02:07h
Cemu slike Majkla iz sudnice kad je bio sludjen?Niste vi trecerazredni americki tabloid,sto se spustate tako nisko?////
aaaaaaaa
Utorak, 07. 09. 2010. 03:09h
Ovaj Joseph i u 80 godini misli samo na pare.
Pa-bre
Utorak, 07. 09. 2010. 07:16h
Pa bre normalno,ako ima dokaza za sve to i treba da se vrati novac ljudima..
dokle
Utorak, 07. 09. 2010. 14:19h
@Pa-bre : Pa sto su cekali tri godine!Da je napravio tu stetu,sto ga odmah nije tuzio.Cekao je da umre,pa ne moze da se brani.
bebe
Utorak, 07. 09. 2010. 11:09h
Jadan ovaj covek... ni mrtvom mu ne daju mira. Ali ima boga. I ovi lesinari ce da prodju kao i oni prethodni , problem su lesinari iz porodice i nazovi prijatelja ...ali to je prokletstvo istinskih zvezda i dobrih ljudi.
MIla
Utorak, 07. 09. 2010. 12:56h
@bebe : Slazem se....covek kralj, humanista, svemirska pojava, sta reci dela govore za njega. Sve ostalo su samo pokusaji da se narusi njegov sjaj i velicina.
tina
Utorak, 07. 09. 2010. 13:58h
@bebe : nema dobrih ljudi u sou biznisu. sve se tamo vrti oko s-e-k-s-a, d-r-o-g-e i razno raznih spletki. javne licnosti idu mnogo dalje da bi stekli i ocuvali slavu
Samy
Utorak, 07. 09. 2010. 13:42h
Mislim da je Majkl zasluzio da ga bar posle smrti ostave na miru....
Sanja (Ovo je MJfan 100%)
Utorak, 07. 09. 2010. 13:44h
Ostavite Majkla da pociva u miru!
I moj omiljeni
Iva
Utorak, 07. 09. 2010. 14:15h
Ok,kad pisete o Elvisu,sto mu ne stavljate one slike kad je bio znojava svinja.

![]()
Jel' sop ?
![]()
mislim da nije 
mislim da nije
imam utisak kao da sam videla tu fotku u originalu...

ah ta prehlada![]()
liči na violinski, u pravu si.![]()
nacin na koji je napisano J.. jel samo mene podseca na violinski kljuch?
Michael Jackson Signature
example of extreme overcompensation
![]()

liči na violinski, u pravu si.
)

danas oko 15 do 8 cekam ja druga kod Šumatovca i oni ladno puste Beat it. ja u trans.
mi na času istorije,otvorim ja knjigu odem tamo na neku od zadnjih strana i provalim oni pišu o muzici i citam citam a tamo i Elvis i Bitlsi i sve zivo ja se tu iznerviram dignem pobudu kako se oni usudjuju da ne stave Majkla dal su normalni kad vidim tamo piše legende do 1980. tu sam se bila ispalila al opet msm da su trebali barem J5 da stave. inace to pise u knjizi samo za strucne skole.

istorja i muzika![]()
![]()