Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Svi žele novac pokojnog pevača
Džeksona tuže i posthumno
A. N. | 07. 09. 2010. - 00:02h | Foto: Reuters | Komentara: 10

Iako je od smrti Majkla Džeksona prošlo više od godinu dana, ne smanjuje se broj rođaka i potpuno anonimnih osoba koji pokušavaju da zarade na njemu. Nedavno je izvesni Aner Iglesijas, koji je Džeksonu iznajmljivao kuću u Las Vegasu, podneo tužbu protiv naslednika kralja popa u kojoj traži odštetu od 234.000 dolara za navodnu pričinjenu štetu, a svoj deo nasledstva želi i otac pokojnog pevača Džo Džekson, koga je Majkl još 2002. isključio iz svog testamenta.
Deo nasledstva želi i otac pokojnog pevača Džo Džekson

71601_zabdzekson01-foto-reuter_f.jpg

Da podsetimo, Majkl Džekson je u 50. godini umro 25. juna 2009. od srčanog udara prouzrokovanog kobnom kombinacijom lekova, a odmah nakon njegove smrti počelo je otimanje oko njegovog nasledstva i stalno se pojavljuju ljudi koji tvrde da im je Džekson dugovao novac. Poslednji u nizu je Aner Iglesijas, koji je Džeksonu tokom 2008. i 2009. iznajmljivao vilu u Las Vegasu i koji tvrdi da mu Majkl duguje 234.000 dolara za neplaćenu stanarinu i za štetu načinjenu na nameštaju i alarmnom sistemu. Bizarna priča se nastavlja, a nedavno je Džo Džekson, Majklov otac, pred apelacionim sudom u Los Anđelesu tražio da se poništi odluka po kojoj on nema pravo da bude uključen u rukovođenje Džeksonovom zaostavštinom.

Trenutno, u skladu sa pevačevim testamentom iz 2002, nasledstvom rukovode advokat Džon Branka i Džeksonov prijatelj, muzički producent Džon Meklejn. Zaostavština Majkla Džeksona se meri stotinama miliona dolara, a ilustracije radi, „Sony Music“ je u martu ove godine platio 250 miliona dolara za pravo da do 2017. koristi Majklove pesme. Inače, Džo Džekson ne haje što ga sin uopšte nije ni pomenuo u svom testamentu, pa je u medijsku ofanzivu krenuo šokantnim intervjuom u kome je potvrdio da je Majkla kada je bio mali tukao svakodnevno, a svoj postupak i dalje brani i tvrdi da je to radio iz najbolje namere kako bi Majkla spasao od lošeg uticaja uličnih bandi! To nije sve, posle 60 godina braka, Džeksonova majka Ketrin je podnela zahtev za razvod od Džoa, koga, kako navode američki tabloidi, krivi za Majklovu smrt.

Izvor:www.blic.com

Komentari

why--
Utorak, 07. 09. 2010. 02:07h
Cemu slike Majkla iz sudnice kad je bio sludjen?Niste vi trecerazredni americki tabloid,sto se spustate tako nisko?////

aaaaaaaa
Utorak, 07. 09. 2010. 03:09h
Ovaj Joseph i u 80 godini misli samo na pare.

Pa-bre
Utorak, 07. 09. 2010. 07:16h
Pa bre normalno,ako ima dokaza za sve to i treba da se vrati novac ljudima..

dokle
Utorak, 07. 09. 2010. 14:19h
@Pa-bre : Pa sto su cekali tri godine!Da je napravio tu stetu,sto ga odmah nije tuzio.Cekao je da umre,pa ne moze da se brani.

bebe
Utorak, 07. 09. 2010. 11:09h
Jadan ovaj covek... ni mrtvom mu ne daju mira. Ali ima boga. I ovi lesinari ce da prodju kao i oni prethodni , problem su lesinari iz porodice i nazovi prijatelja ...ali to je prokletstvo istinskih zvezda i dobrih ljudi.

MIla
Utorak, 07. 09. 2010. 12:56h
@bebe : Slazem se....covek kralj, humanista, svemirska pojava, sta reci dela govore za njega. Sve ostalo su samo pokusaji da se narusi njegov sjaj i velicina.

tina
Utorak, 07. 09. 2010. 13:58h
@bebe : nema dobrih ljudi u sou biznisu. sve se tamo vrti oko s-e-k-s-a, d-r-o-g-e i razno raznih spletki. javne licnosti idu mnogo dalje da bi stekli i ocuvali slavu

Samy
Utorak, 07. 09. 2010. 13:42h
Mislim da je Majkl zasluzio da ga bar posle smrti ostave na miru....

Sanja (Ovo je MJfan 100% :mrgreen:)
Utorak, 07. 09. 2010. 13:44h
Ostavite Majkla da pociva u miru!

I moj omiljeni :mrgreen:

Iva
Utorak, 07. 09. 2010. 14:15h
Ok,kad pisete o Elvisu,sto mu ne stavljate one slike kad je bio znojava svinja.

:mrgreen:
nisam, al' ko da jesam

Michael Jackson Signature

example of extreme overcompensation

In analytical psychology, what we see is a compensation for what we don't see. This huge signature is an overcompensation for severe feelings of inadequacy.

draft_lens5845642module47235042photo_1248126524MichaelJacksonSignature.jpg

MJackson.jpg

Da prosledim i prevod sa http://michaeljacksonserbiafanclub.ning.com koji je postavila Sanja (:hvala:)

Potpisi nam mogu mnogo toga reći o našoj ličnosti.

Kako starimo, oni napreduju i razvijaju se u skladu sa promenama u našoj ličnosti - i ovo je posebno tacno u slucaju Majkl Dzeksona.

Majklov potpis iz ranijih dana, detinjstva, govori sledece.

Michaeljacksonsig1.jpg

Primetite kako potpis pocinje veoma jednostavno i prakticno. Slova su chitljiva i jasna.

Potpisu nedostaje sofisticiranost ali je iskren odraz njegove licnosti u to vreme.

Medjutim, cak i u ovoj ranoj fazi, moze se videti da postoji elemenat za prikazivanjem i zelja za paznjom. (Misli se verovatno na ovo zavoje u slovima L, J, M i N.)

Pocetna slova su mnogo veca od ostalih slova, sto otkriva da tezi i da me je potrebno otkrovenje, spoznaja. (verovatno od strane nas)

Kasniji potpis

mjs-150x147.jpg

Lako se moze uociti razlika izmedju ova dva potpisa.

Primetite kako je vishe ugaoni, ostar, u odnosu na raniji potpis, koji je vishe zaokruzen.

Jos vise je upadljiva ogromna razlika izmedju malih slova i ogromne gornje zone (M i J) koje kao da probijaju stratosferu.

Onda uocite kako ti zavoji/shiljkovi idu iz velike visine u veliku dubinu. Depresije i euforija nikada nisu bile daleko.

Michael Jacksonova tragedija je ta shto njegov realni zivot i svet njegovih snova nikada nisu mogli da se sretnu. Bili su dva pola.

Sitno telo potpisa odrazava njegovo nezadovoljstvo sa njim kao obicnim, na zemlji, dok ogromna gornja zona odrazava njegove neizmerne zelje i teznje. To je sve o stvarima koje je zeleo da ucini i stvarima koje se nadao da ce postici.

Nazalost, njegove zelje i teznje bile su toliko visoke da su uzrokovale to da izgubi dodir sa realnoscu. Sve vise i vise selio se u cudan svet fantazije dok taj isti svet nije postao njegova realnost.

Sada pogledajte krug koji se nalazi u centru njegovog potpisa. Ovo je simbolican izraz njegovog odnosa prema plesu. Kao da je osecao da su njegova muzika i ples sveobuhvatni i da bi to dovelo sve stvari u JEDNO i pretvorilo njegov svet u bolje mesto.

Svakako predstavlja svestranu licnost.

Izvor:

http://graphology-world.com/michael-jacksons-signature-reveals-a-huge-personality-change/

P.S. nadam se da se neces ljutiti :cmok:

danas oko 15 do 8 cekam ja druga kod Šumatovca i oni ladno puste Beat it. ja u trans.

mi na času istorije,otvorim ja knjigu odem tamo na neku od zadnjih strana i provalim oni pišu o muzici i citam citam a tamo i Elvis i Bitlsi i sve zivo ja se tu iznerviram dignem pobudu kako se oni usudjuju da ne stave Majkla dal su normalni kad vidim tamo piše legende do 1980. tu sam se bila ispalila al opet msm da su trebali barem J5 da stave. inace to pise u knjizi samo za strucne skole.

danas oko 15 do 8 cekam ja druga kod Šumatovca i oni ladno puste Beat it. ja u trans.

mi na času istorije,otvorim ja knjigu odem tamo na neku od zadnjih strana i provalim oni pišu o muzici i citam citam a tamo i Elvis i Bitlsi i sve zivo ja se tu iznerviram dignem pobudu kako se oni usudjuju da ne stave Majkla dal su normalni kad vidim tamo piše legende do 1980. tu sam se bila ispalila al opet msm da su trebali barem J5 da stave. inace to pise u knjizi samo za strucne skole.

istorja i muzika :?: :eek:

istorja i muzika :?: :eek:

nemoj se cudis...

Svet posle Drugog svetskog rata do 1980

''Tehnicki napredak omogucio je da muzika postane sastavni deo zajednickog zivota mnogo ljudi na planeti. Prva svetska megazvezda postao je Elvis Prisli,a rok muzika je osvojila SAD i Veliku Britaniju. Pocetkom šezdesetih godina XX veka svoj prvi nastup izvela je britanska grupa ''Bitlsi''.''

Trgovacka rulz :mrgreen:

'Razbibriga'
u izdanju Politike

Broj 39
3.septembar 2010

Rubrika:
'Supertest znanja'
strana 46
pitanje broj 14:

"Glumio je provalnika u prvom o drugom delu filma 'Sam u kuci', simpaticnog brbljivca u 'Smrtonosnom oruzju 2,3,4', i zlog Mister Biga, koji biva pobedjen od strane Majkla Dzeksona na kraju filma 'Moonwalker' iz 1988. godine. Da nije glumac, bio bi berberin. On je ?"

:)

Back