Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
nemoj se cudis...

Svet posle Drugog svetskog rata do 1980

''Tehnicki napredak omogucio je da muzika postane sastavni deo zajednickog zivota mnogo ljudi na planeti. Prva svetska megazvezda postao je Elvis Prisli,a rok muzika je osvojila SAD i Veliku Britaniju. Pocetkom šezdesetih godina XX veka svoj prvi nastup izvela je britanska grupa ''Bitlsi''.''

Trgovacka rulz :mrgreen:
U knjizi iz muzickog za 8 razred(mislim da je beogradsko izdanje),ima MJ,tacnije pise:"...I danas najpopularniji Michael Jackson"..Takodje ga je nekad bilo u starom udzbeniku iz engleskog za 3-ci raz.,i to cijele dvije strane o njemu(Thriller period)..

'Razbibriga'
u izdanju Politike

Broj 39
3.septembar 2010

Rubrika:
'Supertest znanja'
strana 46
pitanje broj 14:

"Glumio je provalnika u prvom o drugom delu filma 'Sam u kuci', simpaticnog brbljivca u 'Smrtonosnom oruzju 2,3,4', i zlog Mister Biga, koji biva pobedjen od strane Majkla Dzeksona na kraju filma 'Moonwalker' iz 1988. godine. Da nije glumac, bio bi berberin. On je ?"

:)

Pa to sve isti lik!
A lici na nekog i nikako da shvatim na koga.. Onaj mali debeljko iz " Sam u kuci" je zlobni Frank Dileo. To je znaciiii..... A ha!

Evo kako se fanovkinje loze ....

Michael-Jackson-Thriller-Art-horror-movies-7345410-500-656.jpg

MichaelJacksonThrillerKnuckleTattootattoosjackson5JackomichaelJacksonZombieJaredAubelinyourf.jpg

thisisthriller.jpg

e ovakve bih ja maje ...

thriller-was-a-documentary-t-shirt-dawn-of-the-dead-david-murray-seibei.jpg

:lol::lol:

http://www.blic.rs/Zabava/Vesti/206585/Andzelina-Zoli-Nemam-prijatelje

Ova prica me suvise podseca na pricu Majkla.
Jel moguce novac ovako utice na coveka ? :confused:
Ne znam sta vise da kazem sem da ukoliko bi se zanemario deo sa Bred Pitom ovaj intervju bi mi licio na neki Majklov intrvju ...

"...njen partner Bred Pit jedini prijatelj sa kojim može da priča"
Sta je tu loshe !?!???!?! :eek: :mrgreen:
gde god da krene, po tim siromashnim zemljama vuche kamere sa sobom ... shta je to nego zelja za prikazivanjem i slavom?

Ovaj intervju ne moze nikako da lici na Majklov... ona nije prozivela ni 10% ono shto je on ...

gde god da krene, po tim siromashnim zemljama vuche kamere sa sobom ... shta je to nego zelja za prikazivanjem i slavom?

Ovaj intervju ne moze nikako da lici na Majklov... ona nije prozivela ni 10% ono shto je on ...

pa budimo iskreni ...

:lol:

Msm da se vise kamere vuku za njima nego sto ih oni sami vuku za sobom :)
Mada razumem i da ih oni vuku za sobom...pa sta...dali su tolike pare i treba da se zna da su dali ...

pa budimo iskreni ...

:lol:

Msm da se vise kamere vuku za njima nego sto ih oni sami vuku za sobom :)
Mada razumem i da ih oni vuku za sobom...pa sta...dali su tolike pare i treba da se zna da su dali ...

Humanost je u 90% slucajeva maska za samo promociju.
tvoju naivnost pripisacu tvojoj mladosti :mrgreen:

Majkl je druga stvar, spada u ovih 10% :lol:
Najpoznatiji covek na svetu ...
Pritom, znamo kako je ziveo, koliko je povucen bio ... intervjue davao jednom u 10 godina...

btw, i'm done with offtopichenjem

Poslednja izmena:
Humanost je u 90% slucajeva maska za samo promociju.
tvoju naivnost pripisacu tvojoj mladosti :mrgreen:

Majkl je druga stvar, spada u ovih 10% :lol:
Najpoznatiji covek na svetu ...
Pritom, znamo kako je ziveo, koliko je povucen bio ... intervjue davao jednom u 10 godina...

btw, i'm done with offtopichenjem

ok ali meni ne smeta ako se na tv-u objavi kako je neko dao neke pare za neku fondaciju i sl.

jesam njegov fan ali nisam toliko naivan :)
nije ni on bio cvecka ;)

ma opusteno ovo i nije offtopicenje :)
u vezi je sa Majklom samim tim i sa temom ;)

Ova prica me suvise podseca na pricu Majkla.
Jel moguce novac ovako utice na coveka ? :confused:
Ne znam sta vise da kazem sem da ukoliko bi se zanemario deo sa Bred Pitom ovaj intervju bi mi licio na neki Majklov intrvju ...[/SPOILER]

Odmah da kazem da nisam procitala o cemu sa radi ali citiram jer sam zgranuta :eek: da to stvorenje u fazonu Seke i Karleuse uporedjujes sa Majklom, ma dal je moguce da i na ovoj temi mora da izroni :roll: :)

Ovaj intervju ne moze nikako da lici na Majklov... ona nije prozivela ni 10% ono shto je on
...

:ok: -bas tako. Jedno je imati svoje zvanje, biti uspesan i pored toga da ti strast bude da promenis svet na bolje kao sto je to slucaj sa Majklom i jos nekim zvezdama , a jedno je kada sve to koristis u marketinske svrhe (da bi dobila naslovnu stranu, da je ne bi zaboravili ...da bi uopste neko cuo za nju jer dok nije postala "humana" ko je uopste znao za nju iako su je roditelji forsirali svuda od najranijeg detinjstva-bezuspesno naravno)

Ne mogu da verujem da to pohlebno i zlobno stvorenje svuda izroni kao Godzila i da se poredi sa MJ

ok ali meni ne smeta ako se na tv-u objavi kako je neko dao neke pare za neku fondaciju i sl.

jesam njegov fan ali nisam toliko naivan :)
nije ni on bio cvecka ;)

ma opusteno ovo i nije offtopicenje :)
u vezi je sa Majklom samim tim i sa temom ;)

Sta ti ovo boldovano znaci :confused: ?

Zamolila bih te da joj vise ne dajes prostor na Majklovoj temi :ok: ovde smo ipak svi zbog njega i to nam je zajednicko

Ceo dan pevusim ovu pesmu :aha: , kao drogirana sam od njegovog glasa... ma sto sam uopste morala da je cujem :dash:

Evo da drogiram malo i vas :evil:
To je zato sto vas volim ne zamerite mi :heart: :zag:

Evo prvo original verzija mislim kako je to izgledalo za vreme izvedbe

3D%20Smiles%20(216).jpg

.
.
. .... a evo i cele verzije

imagejoyofballroomdancing-1.jpg

:worth: :cry::zag:

Odmah da kazem da nisam procitala o cemu sa radi ali citiram jer sam zgranuta :eek: da to stvorenje u fazonu Seke i Karleuse uporedjujes sa Majklom, ma dal je moguce da i na ovoj temi mora da izroni :roll: :)

:ok: -bas tako. Jedno je imati svoje zvanje, biti uspesan i pored toga da ti strast bude da promenis svet na bolje kao sto je to slucaj sa Majklom i jos nekim zvezdama , a jedno je kada sve to koristis u marketinske svrhe (da bi dobila naslovnu stranu, da je ne bi zaboravili ...da bi uopste neko cuo za nju jer dok nije postala "humana" ko je uopste znao za nju iako su je roditelji forsirali svuda od najranijeg detinjstva-bezuspesno naravno)

Ne mogu da verujem da to pohlebno i zlobno stvorenje svuda izroni kao Godzila i da se poredi sa MJ

Sta ti ovo boldovano znaci :confused: ?

Zamolila bih te da joj vise ne dajes prostor na Majklovoj temi :ok: ovde smo ipak svi zbog njega i to nam je zajednicko

No coment.

Back