ma majkl ruzan si do bola..nmg da te gledam al mogu da te slusam!
najnormalniji post na temi.
dabome da ćemo da ga slušamo, on je muzičar.
gledanje je fakultativno.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
man in the mirror, ti se ložiš na majkla?
kakve vruće fotke bacaš i još per smajlije ...
mora da se nešto dešava medju vama ...

msm da su se moje macke poprimile na Majklovu muziku.
sedim ja sad na terasi,pustila sam ni manje ni vise nego Dirty Dianu samo dolece njih 6 i stanu ispred mene i gledaju me sokirano... msm ne kapiram. valjda je do Majkla...![]()

Jao ja sam se tako iskidala....xaxaxaxa...![]()

Jos jedno tajno dete Majkla Dzeksona
Osamnaestogodisnji Donte Vilijams Dzekson mozda je biolosko dete pokojne muzicke legende Majkla Dzeksona! Izvor blizak porodici Dzekson ispricao je za ''San'' da Donte najverovatnije ni ne zna ko su mu roditelji i da mu je majka nepoznata zena skojom je Majkl imao kratku vezu pocetkom devedesetih u Las Vegasu. Donte od rodjenja zivi sa porodicom Dzekson,a ondgaja ga Alehandra Oazijaza,koja ima cetvoro dece sa dvojicom Majklove brace,Dzermejnom i Rendijem.
Kralj popa umro je proslog juna u 51 godini. Njegova deca Majkl,Paris i Prins zive sa njegovom majkom Ketrin. Posle Dzeksonove smrti,americka stampa pisala je da je i plesac Omer Bati Dzeksonovo dete ali to nije zvanicno potvrdjeno.
izvor: Press
mrzim novine.![]()

Kao prvo, na pocetku su novine pisale kako njegova deca zapravo nisu njegova tj da nisu bioloska a sada decu koja stavrno nisu njegova predstavljaju kao biolosku decu ?
Ti novinari bas uvek moraju u kontru
Moram reci sestri da malo obrti paznju sta ce pisati o Majklu obzirom da je novinar
Kao drugo, jel ja lose razumeh tekst ili je ta Alehandra bila u braku i sa Dzeremejnom i sa Rendijem ?
Odvratno
![]()
najnormalniji post na temi.
dabome da ćemo da ga slušamo, on je muzičar.
gledanje je fakultativno.

Jao fuj i ja ukapirah da je tako.....Sa bracom neka neko kaze da nije.....
Jeste bila sa obojicom.... Sa Rendijem ima troje djece Genevieve, Randy Jr.i taj Donte,
a sa Jermaine-om ima dvoje Jermajesty-ja i Jaffar-a....Sta reci ...'ebo ti spansku seriju....![]()

Zanimljiva konstatacija u svakom slucaju

Brate pa to je tako primitivno ?
Nego ispade da ima 5oro dece a u tekstu pise da imaju 4 ?
Mada to nije ni bitno![]()
)Pa i ima cetvoro ,Donte im nije bilosko dijete...(on je Majklovo klince)
A tebi je Majkl ruzan?
Ja vas pozdravljam, idem na more veceras.![]()
Jos jedno tajno dete Majkla Dzeksona
Osamnaestogodisnji Donte Vilijams Dzekson mozda je biolosko dete pokojne muzicke legende Majkla Dzeksona! Izvor blizak porodici Dzekson ispricao je za ''San'' da Donte najverovatnije ni ne zna ko su mu roditelji i da mu je majka nepoznata zena skojom je Majkl imao kratku vezu pocetkom devedesetih u Las Vegasu. Donte od rodjenja zivi sa porodicom Dzekson,a ondgaja ga Alehandra Oazijaza,koja ima cetvoro dece sa dvojicom Majklove brace,Dzermejnom i Rendijem.
Kralj popa umro je proslog juna u 51 godini. Njegova deca Majkl,Paris i Prins zive sa njegovom majkom Ketrin. Posle Dzeksonove smrti,americka stampa pisala je da je i plesac Omer Bati Dzeksonovo dete ali to nije zvanicno potvrdjeno.
izvor: Press
mrzim novine.![]()

Jeste moguce...Ima one te poprilicne varijacije u tezini![]()