baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
ja samo da vam mahnem na brzaka...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ybt, Tamy u kom' si to selu kad imaš adsl? ja u mom jedva dial-up, i to puca svaki čas...a tu je, da pljuneš od Bgd.

i spor je ne vidjeno. 

ja imam telenor modemi spor je ne vidjeno.
btw idi vidi moj profil sto mi stoje slike tamo![]()
![]()

ne mogu sad, čekam ono proletanje kroz noge...
čini ti se, stigneš ti svuda s njim.....da viš' moj u selu kako je spor....izgubiš volju za životom
ok ako je u pitanju proletanje necu da te diram...

ok ako je u pitanju proletanje necu da te diram...

to proletanje je djavolska stvar...uvek i uvek....i uvek mi se čini da nešto nisam dobro videla i moram da pogledam još jednom..![]()

04/05/2003![]()
Michael Jackson - Palm Beach International Film Festival Grand Gala Awards Ceremony

http://thepiratebay.org/torrent/5503668/Michael_Jackson_-_Victory_Tour_-_Kansas_City_1984_%28Remastered_by
Ja imam ovaj skinut.
Obzirom da je 84' u pitanju kvalitet je zadovoljavajuci
Zapravo kvalitet je slican Yokohami

Jesu li se slucajno setili da stave neku drugu sliku, da nije sa omota albuma u onom crnom odelu?Idem sutra da vidim, nadam se da se nece prodati kao prosli put.
Roze rukavica da li su normalni![]()

Pa mozda je zenski salon!![]()
A ja sam pre nekih 20-tak dana u jednom danu cula dve zvonjave telefona na majklovu muziku. Ne, ne ovoj jednoj je zvonio a druga je stajala pored mene i cula sam da slusa Majkla. Htedoh da je pitam dal je fan il to slusa samo onako al mi je delovala nadrndano ( al tako i ja uvek izgledam kad me drugi gledaju sa stane) pa nisam htela nista da je pitam.
A klinka bila nekih 19 god. mozda tako . To mozda neka od vas ovde.
E ako neklo nadje cistu Yokahomu, ko suza nek mi javi. Znate onako ociscen, ispeglan snimak . Ne mogu da gledam u ono sto imam pa Bog! Narezao mi moonwalker80 a ja ga jos nisam pregledala celog cim ga ukljucim iznerviram se momentalno kad ugledam onaj snimak sa istegljene VHS trake...

ne mogu da odvojim oci sa Bad Pepsi Commercial![]()

Ja i dalje pokusavam da nadjem neki link gde mogu da skinem od jedanput sve Majklove Pepsi reklame
Ako neko uspe da nadje pre mene neka javi link.
Neko skida '88 ?![]()
čoek je prosuo najnormalniju stvar, a to što ovde ima poremećenih, što se lepe za svako slovo pripisano uz njegovo ime, promišljaju misterije o mogućem ubistvu, i ostalo navedeno, tako u sitna crevca ... , nije način da omalovažite, ko da je nastran. fanatizam je nastran, a mj fenomen je prepun fanatičara. pobogu, poubijali se, čak ...
jeste li se ikad zapitali da li prelazite granicu obožavanja njegovog lika i dela?
brine vas šta će biti s rančom, koliko godina mu imaju deca ?
meni iskreno pripadne muka kad čitam šta sve man in the mirror postavlja na temi.
a svaki tekst ili pitanje su u vezi sa ovim nebulozama koje sam navela.
sve neka bezosnovna tumačenja, traganja, čeprkanja...

ja sam ti glupa za te linkove,torente i ostalo. ne bih znala da ti reknem ja sam sve poskidala sa yt.
a '88 spor mi net ne mogu...

Iju ! Mamma mia !![]()
![]()
![]()
ZeMske...treba li komentar na ovo,uopste...?![]()

![]()
Ijao .. Zivoteee...![]()
Toplo mi je. Zasto to? E Majki, Majki nista ti nisi bio naivan sve si ih prevario
A dupence
Ko' je to spomenuo opsednutost. Jel neko pitao dal smo opsednuti. Ja se bojim da jesmo . A kuda to vodi i cemu to - ne znam.