Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Ja nisam sigurna da cu na bilo koji nacin obiljeziti sutrasnji dan...:(
Vec sad sam smorena i radije bih prespavala sutrasnji dan nego cinila jos nesto dodatno sto bi me podsjetilo sta se zapravo desilo tog odvratnog datuma...Slusacu ga kao i svaki dan sto cinim...preskocicu balade,pogotovo Earth Song...ta pjesma mi je prva asocijacija na njegovu smrt...:sad2: Sad je slusam....na ivici suza...sutra necu.....
Vama koji idete na skup zelim lijepo okupljanje (da ne kazem provod) i upoznavanje :)
Ne zaboravite da podijelite sa nama utiske,slike,snimke,sta bilo....:)

28261_1527491830015_1316271301_1385856_3181552_n.jpg

Ja nisam sigurna da cu na bilo koji nacin obiljeziti sutrasnji dan...:(
Vec sad sam smorena i radije bih prespavala sutrasnji dan nego cinila jos nesto dodatno sto bi me podsjetilo sta se zapravo desilo tog odvratnog datuma...Slusacu ga kao i svaki dan sto cinim...preskocicu balade,pogotovo Earth Song...ta pjesma mi je prva asocijacija na njegovu smrt...:sad2: Sad je slusam....na ivici suza...sutra necu.....
Vama koji idete na skup zelim lijepo okupljanje (da ne kazem provod) i upoznavanje :)
Ne zaboravite da podijelite sa nama utiske,slike,snimke,sta bilo....:)

ja hoću,isto kao i prošle godine...slušaću Liberian girl..

Ja sad vec sat vremena samo Liberian Girl slusam, i dodjem ovde i vidim da vas dve tugujete na tu pesmu... :rida:

Meni se uz Earth Song i I'll Be there place... A Cry je pesma koju kad cujem, setim se tih dana kad su ga non-stop pustali na MTV i Vh1... Liberian Girl obozavam, ali mi je divna, ne tuzna... Obozavam da pevam "sa njim" tu pesmu...

Back