Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
newsimg_navi-jacko.jpg

navi...
fuj
kad pogledam kako oni izgledaju, mj mi je chudan...

Ovo u crnom je Majkl a ovo u "zlatnom" je Navi ili E'Cassanova ?

Pa dobro, dosta nas nije provalilo da je u spotu Who Is It Navi, a ne MJ... Dok nam nisu ukazali na to!

Mislis E Casanova...;)

Na Navijevom sajtu ne pise da je ucestvovao na snimanju za spot Who Is It
Ali opet na wikipediji ne pise da je bilo koji imitator ucestvovao u spotu, tako da mi je to sve cudno :think:
Gde ste nasli taj podatak ? :think:
Ne kazem da je to laz ali ako nije "zvanicno" objavljeno nesto mi tu onda smrdi

Uvek mi je bilo nesto sumnjivo u spotu Who is it ali tek sam pre par meseci saznala da je bila zamena....a ovde sam saznala da je to u stvari Navi.
ovi imitatori su grozni i pored njih Majkl stvarno izgleda kao,kako Annie kaze,ideal lepote...
a Navi je sebe unistio...i E Casanova takodje...

Drago mi je da vam se svidjaju moje ideje :D

MITM - dobra ti je ideja , videcu da tako napravim :ok:

....sto se tice ovih imitatora oko kojih vidim da polemisete , mogu samo da kazem da i ja mislim da nije bilo dublera u spotu Who is it .
Isto tako verujem da ih je koristio ali samo u trenutne svrhe tipa kada treba da prodje pa da prvo ugledaju ovoga i na trenutak poremeti paznju .

Ovo za novinare je samo jos jedna u nizu pohlepa .....pa mislim mi na snimcima jasno vidimo kad nije Majkl i zamilite sedite pored njega i ne provalite ...... ali eto bitno da su objavili intervju i uzeli pare i kad se narod pobunio onda primitivan izgovor kako nisu znali :roll::lol:
Kako i je smesna La Toja ..... zalosno je na sta lici zena a bila je lepa ....moj brat pita jel to muskarac :eek: :neutral: ....a oci kao da se narokala za mesec dana ....ali na stranu to koliko je smesna na sceni , nema ni U od umetnika ....pokreti su joj tako jadni , bas je nekako zalim ..... o slicnosti sa Majklom nema ni govora

e da i sto se tice mojih rodjaka po svetu koji mi donose ovo o Majklu,nisu oni fanovi.
tj pola njih ga ni ne slusa samo sve ovo rade zbog mene. ja ovu tetku sto je kupila ovaj casopis ni ne znam nego se ona javila kod mojih drugih rodjaka i pitala za mene pa je nazvala i ja sam joj rekla da kupi.
e sad kad ce mi doneti to ne znam...a i nije ni bitno bitno je da je kupila...:mrgreen:

Back