tamyca94
Poznat
- Poruka
- 9.783
Jako je ruzna, stvarno. Upropastila se. A Dzenet je jako slatka.
da. ja sam se sokirala kad sam videla La Toju.
'84 na dodeli Gremija bila je onako slatka a sada

Dzenet je bas lepa i bas je slicna Majklu...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jako je ruzna, stvarno. Upropastila se. A Dzenet je jako slatka.

Pa svi oni lice, imaju jagodice kao Ketrin. A Dzenet je i lepa i zgodna, osim kad se natovi jako, onda ne lici na sebe.

Drago mi je da vam se svidjaju moje ideje
MITM - dobra ti je ideja , videcu da tako napravim
....sto se tice ovih imitatora oko kojih vidim da polemisete , mogu samo da kazem da i ja mislim da nije bilo dublera u spotu Who is it .
Isto tako verujem da ih je koristio ali samo u trenutne svrhe tipa kada treba da prodje pa da prvo ugledaju ovoga i na trenutak poremeti paznju .
Ovo za novinare je samo jos jedna u nizu pohlepa .....pa mislim mi na snimcima jasno vidimo kad nije Majkl i zamilite sedite pored njega i ne provalite ...... ali eto bitno da su objavili intervju i uzeli pare i kad se narod pobunio onda primitivan izgovor kako nisu znali![]()
Kako i je smesna La Toja ..... zalosno je na sta lici zena a bila je lepa ....moj brat pita jel to muskarac![]()
....a oci kao da se narokala za mesec dana ....ali na stranu to koliko je smesna na sceni , nema ni U od umetnika ....pokreti su joj tako jadni , bas je nekako zalim ..... o slicnosti sa Majklom nema ni govora

Posto su bila pitanja kako biste osmislili spot za neku pesmu , evo jedne zanimljivosti .............ovo je tako slatko![]()
![]()
Jedna od pesmi koja mi je draza sa thrillera ...nazalost malo se paznje obraca na nju ... ali je bas gotivim ne znam ni sam zasto ...

E sad ces jos vise da je gotivis![]()
![]()

Latoya pre neki dan pevala ''Earth song'' sa najpoznatijim ruskim pevacima na dodeli nekih nagrada u rusiji...

Posto su bila pitanja kako biste osmislili spot za neku pesmu , evo jedne zanimljivosti .............ovo je tako slatko![]()
[/SPOILER]
Da je stvarno postojao ovaj spot, sa pravim Majklom, ja bih odlepila i pravac ludara!

A ja bih Jelenu i Dejana
E, da sam ja bila u tom spotu sa njim, u to vreme, svasta bi bilo...![]()

kako lep grafit 

Preko grafita se potpisali. Dileje.Manu? Juuu kako si lepkako lep grafit
imas jos jedan like...
p.s Ko su Jelena i Dejan?![]()

Preko grafita se potpisali. Dileje.
![]()