Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
@ Alysse stvarno ? :D ...drago mi je da pogadjam ukus ....ova slika takodje simbolizuje i Srbiju (tri prsta) a isto tako hriscanstvo , veru , ljubav , nadu .....Majkl se zasluzeno nalazi u sredini a posto je moj zadatak da osmislim nesto sto ima veze sa Srbijom za 25 jun onda mislim da i ova slika moze da prodje

Drago mi je da vam se svidjaju moje ideje :D

MITM - dobra ti je ideja , videcu da tako napravim :ok:

....sto se tice ovih imitatora oko kojih vidim da polemisete , mogu samo da kazem da i ja mislim da nije bilo dublera u spotu Who is it .
Isto tako verujem da ih je koristio ali samo u trenutne svrhe tipa kada treba da prodje pa da prvo ugledaju ovoga i na trenutak poremeti paznju .

Ovo za novinare je samo jos jedna u nizu pohlepa .....pa mislim mi na snimcima jasno vidimo kad nije Majkl i zamilite sedite pored njega i ne provalite ...... ali eto bitno da su objavili intervju i uzeli pare i kad se narod pobunio onda primitivan izgovor kako nisu znali :roll::lol:
Kako i je smesna La Toja ..... zalosno je na sta lici zena a bila je lepa ....moj brat pita jel to muskarac :eek: :neutral: ....a oci kao da se narokala za mesec dana ....ali na stranu to koliko je smesna na sceni , nema ni U od umetnika ....pokreti su joj tako jadni , bas je nekako zalim ..... o slicnosti sa Majklom nema ni govora

:super:

Imam jednu glupu pohvalu :prstic:

na fejsu imam 30+ like-ova za profil sliku

28380_1435098001444_1352776262_31149162_4000214_n.jpg

malo glupa pohvala ali sam bas ponosan na Majkla i na sebe :zaljubljena:

Nesto sam se dopisivao sa Filipovicem preko inboxa i pitao ga da mi abr nagovesti sta ce se desavati tamo na skupu.
Poslao mi je ovo

"Pa ne smem da otrkivam,nije ovo reklama za mene nego tribute za mj,puna 2 sata,da se obelezi taj dan a i ujedno da pokazemo svetu kakvi smo pa ko misli da je bzv ne mora da dolazi"

A rekao je da ce biti dobro ... msm da vedi doci a vi kako hcoete ;)

Back