Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
002.jpg

001.jpg

Za one koji nemaju fb

Grupa se zove "8 najruznijih ljudi na svetu"

app_full_proxy.php

Michael Jackson
NAJRUŽNIJIM čovjekom na svijetu proglašen je pjevač Michael Jackson. Razlog tomu su, očekivano, brojne operacije. Iskompleksiran, kako navode mnogi stručnjaci i psiholozi, njegov primjer može poslužiti onima koji o sebi i svojem izgledu imaju vrlo loše mišljenje

:roll:

:poludeo:

:evil::evil::evil:

Pu, pi'ka im materina, sram ih bilo!! Zatucani skotovi!!! Kako su !!!glupi!!!, Gospode....
Mamicu im, oni ce da kazu ko je ruzan, budale jedne.. Kako su me iznervirali!!!! :udriglavu::pop:

13452_130211880333161_100000330493061_228677_7694560_n.jpg

S'a mu se desilo :think:

kopala sam malo po googlu :D

December 4, 2002
King of Pop Tells Reporters "Merry Christmas"
Michael Jackson returned to the Santa Maria courthouse today to testify in the Marcel Avram Millenium concerts lawsuit,
still limping from a spider bite and sporting a silky blue armband he told reporters symbolizes "power."
Reporters peppered the King of Pop with questions but he only answered them with a "Merry Christmas" as he entered the courthouse
for what is expected to be his last day of testimony.

možda je folirao da je slomio jednu nogu, al da sam ja bila tu negde kod vrata, garant bi mu slomila i onu drugu...od skoka na njega, naravno..:lol:

pogledaj ti samo, čovek u gipsu, pantalonice, pogle'j prsluk...:rumenko:..beli prsluk, bela košulja i bela kravata....:eek: koja yebozovna kombinacija....:eek:
a tek kako mu stoji....:worth:

13452_130211880333161_100000330493061_228677_7694560_n.jpg

i baš me briga za njegovo lice, da li je lepo ili ružno...on je imao ONO nešto što ne može da se slika i u'vati fotoaparatom...- šarm mužjaka u telu elegantnog gospodina....ubitačna kombinacija za ženski rod.....ubitačna :D

:lol:

znlrvl.jpg

e, ovde kao da me zove "pa'ni mi na grudi...uteši me, tako sam slomljen i saaaaaaam"

:hahaha:

J mu vec ispalo iz usta :lol:

Poslednja izmena:

Back