Man In The Mirror
Poznat
- Poruka
- 7.110
Imitacija je najveći kompliment...
ili je opet figura...![]()
izgleda da je figura jopet
bas ih dobro odrade ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imitacija je najveći kompliment...
ili je opet figura...![]()

Kad nemas uslove ne mozes biti ni pjevac ni dizac![]()

izgleda da je figura jopet
bas ih dobro odrade ...
Ima mnogo ubjedljivijih od ove....Ova mi bas i ne lici na Majkla...
Tokom cijele dodjele nagrada javljali su se tehnicki problemi,pogledaj npr. Bijonsin nastup od te veceri..Jesi li cuo kako se muzika prekida na WATW,kako mu se sa mikrofona slabo cuje,kako ga hor nadvisuje..Nije ni bilo planirano da nastupa,to cak nije ni bio nastup vec zatvaranje dodjele nagrada.Jos na samom ulazu u dvoranu je rekao jednoj reporterki:"I'm NOT coming here to performing"!ma ne bih rekao
ali velikim ljudima se oprstaju i velike greske a o malim da ne pricamo![]()
Kad ste vec pomenuli acapella verzije,ova piano acapella je bozanstvena
Znaci,jeza od glave do pete....
Nema igrica danas?
Da ja onda pocem:
Koji je bio poslednji LIVE nastup King Of Popa?![]()
Tokom cijele dodjele nagrada javljali su se tehnicki problemi,pogledaj npr. Bijonsin nastup od te veceri..Jesi li cuo kako se muzika prekida na WATW,kako mu se sa mikrofona slabo cuje,kako ga hor nadvisuje..Nije ni bilo planirano da nastupa,to cak nije ni bio nastup vec zatvaranje dodjele nagrada.Jos na samom ulazu u dvoranu je rekao jednoj reporterki:"I'm NOT coming here to performing"!

Jeste ta god.,pjevao je tu pjesmu,ali ne zadnju!Znaci koje jos,i mjesto gdje izvodio?Izvedba pesme Dangerous 2002. godine ?

Zato jer sam veci fan Stonesa nego MJ-aNego, sta bre svi skidate Majkla sa avatara ?
:
Jeste ta god.,pjevao je tu pjesmu,ali ne zadnju!Znaci koje jos,i mjesto gdje izvodio?
P.S za WMA '06.Prvo ide chris Brown za Thriller tributeom,zatim MJ prima nagradu,i na kraju zatvara show uz WATW..

I'm in love with Mike f**king Jackson!![]()
Some problem?!
Hocu da mi ovo pise na majici!

I'm in love with Mike f**king Jackson!![]()
Some problem?!
Hocu da mi ovo pise na majici!
Bilo bi dobro kad bi svi na njegov rodjendan na skupu nosili tu majcu.Zato jer sam veci fan Stonesa nego MJ-a![]()

kako on to sve izgovori - meni nije jasno!
Cik pokusajte da pratite ... Ovo je dobra vezba za logopeda za americku decu ...ta bi se deca iztraumirala nevidjeno - omutavila potpuno.