Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
I'm in love with Mike f**king Jackson!
HeartLook_QCALWA.gif

Some problem?! :mafijas:

:cool:

Hocu da mi ovo pise na majici! :mrgreen:

Imam ja tu majicu. Extra je. :super:
Juče me prebila dva ćelava momka zbog te majice... :aha:

Prvo se zezaš na taj fazon pa smaraš na taj fazon. :roll:
To taaako nije sexy. :roll:

Nauči engleski i odgledaj spotove.

a koji put ovako nešto vidim na ovoj temi?

nebitno jesi li ti pisao ili neko drugi... stvarno ste preterali.. pa šta ako nije odgledao sve

spotove? nisam ni ja... zapravo... ja samo pustim pesmu na yt i slušam... jer mene

interesuje njegova muzika, a ne ko se nalazi u spotovima tih pesama... naravno, odgledala

sam neke.. oni koji su mi delovali zanimljivo i to kada sam imala vremena... :roll:

šta se toliko cimate oko tih stvari.... ne znači da neko mora da bude zaluđen MJ-om i da

maksimalno prati njegov rad (interview, dodele nagrada, spotovi) uključujući i privatan život

ako sluša njegovu muziku ili piše na ovoj temi.

a koji put ovako nešto vidim na ovoj temi?

nebitno jesi li ti pisao ili neko drugi... stvarno ste preterali.. pa šta ako nije odgledao sve

spotove? nisam ni ja... zapravo... ja samo pustim pesmu na yt i slušam... jer mene

interesuje njegova muzika, a ne ko se nalazi u spotovima tih pesama... naravno, odgledala

sam neke.. oni koji su mi delovali zanimljivo i to kada sam imala vremena... :roll:

šta se toliko cimate oko tih stvari.... ne znači da neko mora da bude zaluđen MJ-om i da

maksimalno prati njegov rad (interview, dodele nagrada, spotovi) uključujući i privatan život

ako sluša njegovu muziku ili piše na ovoj temi.
Kako neko moze biti fan ako nije odgledao sve spotove?:confused:

Back