tamyca94
Poznat
- Poruka
- 9.783
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E, ajde sad lepo vas dvojica recite gde nalazite te smajlije.![]()

Na ovoj slici se cini k'o da nema trunke sminke na licu,skroz natural and casual varijanta
![]()

Isto, samo drugi deo, ali u Majkovu korist.
Ma, Martin budala okrenuo ceo intervju u svoju korist, uopste se nije trudio da razume Majkla, boli ga racku za njim. Sto je najgore, lik je izasao posle 25. i imao obraza da kaze kako mu je zao i kako je Majkl zapravo bio dobar.![]()
ja cekam sve vreme nekog pametnijeg da kaze jel istina to sti si napisala ali niko da se javi
i meni izgleda kao da je bez sminke

Sto mi je posle 25 juna ovo postalo kao dobar dan da procitam od svakakvih Kurta i Murta
Ima kreon(tankija cekam sve vreme nekog pametnijeg da kaze jel istina to sti si napisala ali niko da se javi
i meni izgleda kao da je bez sminke
)..davaj link da ja to skinem
pa sto sad mrzi basira kad je s njim radio intervju ?![]()

Shokiran sam..Shokiran sam..
Kako ne znas sto mu je Bashir ucinio?
Jeli fanovka ili simpatizerka?Moonwalkeru ja imam na fejsu jednu malu fanovku iz Podgorice, zove se Andjela Bulatović.

Prije neku god. mu je otriven tumor na mozgu..Mozda sam okrutna ali ja bih Basira streljala...
Prije neku god. mu je otriven tumor na mozgu..
Jeli fanovka ili simpatizerka?![]()
Hm, reklo bi se da je fanovka, ali nisam sigurna.Znam ja sve to,samo cim se desilo ono sa Majklom ja bih ga u taj momenat streljala.

Shokiran sam..
Kako ne znas sto mu je Bashir ucinio?

Posalji mi linkHm, reklo bi se da je fanovka, ali nisam sigurna.
Ja bih njih sve u jedan red poredala i streljala.![]()

Joj pala mi na pamet Krvava bajka...![]()
Ali ozbiljno, kad su gamad. 
Ovo mi lici na Geri, Indijanu?
![]()
Pazite Joe-a na toj gore fotografiji kako se smeje. Sram bilo tog gada koji duse nema.