Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni je Debbie Rowe skroz cool u tom intervjuu.Pa to je u LWMJ ili u Footage You Were Never Meant to See.
Da, to je jedan te isti intervju, inace najmanje omljen medju fanovima. Mada meni se svidja kako ga je Majkl zezao tu u pojedinim delovima onako kako samo on to ume, a ova budala od Martina nije ni bio svestan kako ga je namagarcio.![]()

Meni je Debbie Rowe skroz cool u tom intervjuu.
Oduševila me kako je pričala.![]()

...
ponekad mi deluje ko nestvaran..
mj...
ponekad, dok ga gledam, pitam se da li je uopshte i postojao... ta magija...taj chovek.. svi ti koncerti... euforija... znate na shta mislim...
zavidim svim ljudima koji su ikada poprichali sa njim...
jedino mi on, od svih celebritya deluje nestvarno.. kao lik iz bajke, priche...
i zato im valjda i zavidim..
on kao da nije hodao ovom planetom...
znate vec... too good to be true..
...
mj...
ponekad, dok ga gledam, pitam se da li je uopshte i postojao... ta magija...taj chovek.. svi ti koncerti... euforija... znate na shta mislim...

...
mj...

Odlično si to sročila. Nemam šta da dodam. Samo, ako uprostim, kad odgledam više spotova odjednom upravo tako odreagujem...
Ne mogu da verujem da sve ovo peva isti čovek, I'm speechless... Niko kao ON!![]()
Ovo valjda objasnjava zasto kad gledam neki snimak sa njim, pa makar on i trajao par sekundi, premotavam po hiljadu puta.
![]()
Thriller ...sto ti baba ima moderan i bogat recnik![]()
MJfan - isto mislim , a cesto umem da kazem koliko sam srecna sto sam zivela u isto vreme kada je i on , sto sam imala prilike da istovremeno udisemo isti vazduh , sto sam rodjena u vremenu Majkla i Madone ,.... sto cu sve to jednoga dana moci da ispricam svojim unucima i na najbolji moguci nacin kroz pricu im prikazem lik i delo MJ ...
A sto se tice koncerta ili toga kako bih popricala sa tim podseti me na nesto ....postavljala bih svakakva pitanja na temi ali srecom me to malo traje ...mada sad si me podsetila sta bi bilo kad bi bilo ....
Dakle ja bih oduzela sebi od svog zivota za 7 minuta da se vratim u proslost npr koncert Bukurest 92godina ...i da se stvorim u prvom redu ....![]()

A koja plava ? ...I sta sa hotelom ?![]()
Dobro veche!![]()
Dobro veche!![]()
Nije te bilo dugo?
ono dok je delio autograme u virgin megastore-u... u nyc..
e'o ova plavusha na 05:23
... a zanimljivo je kako u sekundi vidi koja mu odgovara za nesto vise