Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo skinuo sam upravo i "Living with Michael Jackson" kako je smesan na pocetku kada imititra britanski akcenat ... znaci strasno
I jedno pitanje ... gledao sam deo jednog intervjua sa Majklom na YT-u ... na snimku se vidi kako se on penje na neko drvo na Neverlandu na kome je pisao pesme i ostalo i prica sa tim voditeljom ali sad ne mogu da se setim koji intervju je u pitanju. Moze neko da mi kaze ?
I jesu li "Majkl Dzekson:Intervju sa Martinom Basirom" i "Living With Michael jackson" jedan te isti intervju ?

YES..Evo skinuo sam upravo i "Living with Michael Jackson" kako je smesan na pocetku kada imititra britanski akcenat ... znaci strasno
I jedno pitanje ... gledao sam deo jednog intervjua sa Majklom na YT-u ... na snimku se vidi kako se on penje na neko drvo na Neverlandu na kome je pisao pesme i ostalo i prica sa tim voditeljom ali sad ne mogu da se setim koji intervju je u pitanju. Moze neko da mi kaze ?
I jesu li "Majkl Dzekson:Intervju sa Martinom Basirom" i "Living With Michael jackson" jedan te isti intervju ?
nadam se samo da ze zezas !![]()
lici na majkla ... ma sve mi lici na majkla...![]()
Ti nikada nećeš biti moj Hefestion.
Hahaha,ma ti to iskljucivo iz pretjerane ljubavi,ne ?
I da,pljunuti MJ![]()

Pa to je u LWMJ ili u Footage You Were Never Meant to See.
Da, to je jedan te isti intervju, inace najmanje omljen medju fanovima. Mada meni se svidja kako ga je Majkl zezao tu u pojedinim delovima onako kako samo on to ume, a ova budala od Martina nije ni bio svestan kako ga je namagarcio.![]()

jel ga ovaj Martin nesto zezao ?Naravno da se samo zezam.
Reko sam ti 100 puta da ja tebe na taj način ne mogu da volim, to je protiv moje prirode.Ti nikada nećeš biti moj Hefestion.
Moje srce pripada Jovani!
Kad čujem "Ko ti to baje" ceo dan mi je u glavi!
@Ica86 Kralj liči naravno na MJ-a, ali i ovaj sa ovim naočarima me mnogo podseća na BAD Jacksona!![]()

evo sad sam gledao na preskake ovaj intervju pa sam video i taj deoo...u LWMJ je ...
ali jesu li LWMJ i Footage You Were Never Meant to See jedan te isti intervju ...malo sam sad zbunjen jer se po ovom sajtu i tu nalazi martin basir
http://www.imdb.com/title/tt0361907/
a sto nije omiljen medju fanovima ?jel ga ovaj Martin nesto zezao ?

Leleleleleeeeeeeee mislila sam da iskuliram recnik koji vlada na ovoj temi kad su muskarci u pitanju (ne znam sto mi je to toliko cudno -valjda jer muskarce na temi ne zamisljam kao perverznjake) na zadnjih par stranica u smislu sta ce sve jedni drugima da radite ..a sad jos i smajli .... nasmejali ste me bas iako mi je ovaj mesec jako tuzan
Kako je bio lud ovaj Majkl mogu samo da ga zamislim koliki je ...
Pravi si CUTUK(ju huuu hoce mi neko reci da znam sta da skidam
znaci LWMJ i Martin Basir sa Mj su jedno sranje drugo pakovanje a sta je sa "Footage You Were Never Meant to See" ?
),nista ne znas!

Pravi si CUTUK(),nista ne znas!
FYNMTS je Michaelov odgovor na bashirov dokumentarac..prikazuje kakav je covjek bashir zapravo,ai kakav je Michael,i prikazuje metode kojima se bashir koristio da blati MJ..Snimke je snimao MJ-ov licni kamerman na Neverlandu.

ju huuu hoce mi neko reci da znam sta da skidam
znaci LWMJ i Martin Basir sa Mj su jedno sranje drugo pakovanje a sta je sa "Footage You Were Never Meant to See" ?

OMG ko je ovaj u zlatnom.?
Crissova imaju oni momente...![]()
davaj link da ja to skinem
pa sto sad mrzi basira kad je s njim radio intervju ?![]()
Ne shvatite me pogresno,ali za ovoga Morica i ne bih bas rekao da je toliki talenat(ali od Filipovica je svakako jedno 10x bolji)..

Pravi si CUTUK(),nista ne znas!
FYNMTS je Michaelov odgovor na bashirov dokumentarac..prikazuje kakav je covjek bashir zapravo,ai kakav je Michael,i prikazuje metode kojima se bashir koristio da blati MJ..Snimke je snimao MJ-ov licni kamerman na Neverlandu.

c Manu. And not in a good way. 
"ne znam kakav je talenat nije na meni da sudim ali stvarno je pozitivac i dobar lik ... inace jednom sam ga pitao gde nabavlja sve te kostime i rekao mi da narucuje sa sajta sto je enko pre 2-3 str postavio ... celebrityclothing.com