Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
0507_jack_main_47914a.jpg

Jel ovo stvarno Majkl ?

Ajd sad sve ovo zacas u 3 recenice na srpskom :)

Evo sad sam sve skontao :plez:
mala laze 100% da ju je Majkl zvao da nastupa s njim :roll:

Naravno da ne laže. To je "stara" vest. Stvarno je trebalo da mu bude "predgrupa" na TII. ;)
Ostatak - priča da joj je ustanovljen lupus (jedna od bolesti koju je MJ imao, pored vitiliga).

Jel si znao ti za ovu pesmu ?

Liberian Girl je više puta semplovana i snimljeno je nekoliko obrada. :D

Naravno da ne laže. To je "stara" vest. Stvarno je trebalo da mu bude "predgrupa" na TII. ;)
Ostatak - priča da joj je ustanovljen lupus (jedna od bolesti koju je MJ imao, pored vitiliga).

Liberian Girl je više puta semplovana i snimljeno je nekoliko obrada. :D

to nisam znao :)
imam u razredu drugaricu koja je veliki Gagin fan pa sam joj spominjao ono sto je Majkl hteo da kupi kucu u kojoj je sniman spot za Paparazzi a moracu joj i ovo ispricati :)
stvarno nisam znao ...

nisam znao ni za ovo za Liberian Girl :)

Jel si znao ti za ovu pesmu ?

ne prvi put je cujem ... vidim da peva o nekom sinu pa rekoh Liberian Boy :lol:

Crkvena zvona u pesmi su tako upecatljiva ... s.t.r.a.s.n.o

Jel moze da se skine ova pesma samo instrumental verzija ? Da pustim prof. muzickog ali mu necu govoriti ko je komponovao !

Inace u opisu videa pise da je pesma napisana po dogadjaju iz 1972. kada je ubijena neka devojcica Susie.
Jel znao neko od vas za ovo :think:

Poslednja izmena:
Skinuo sam piano verziju Male Suzi i nosim je us kolu na strucno misljenje mog prof muzickog :)

Inace imam poverenja u njegove kritike ... komponovao je muziku za mnoge poznate grupe i pevace ... komponovao je recimo Yu Grupi Crni leptir i kaze da je od para zaradjenih za tu pesmu ziveo godina dana :eek:

bas me interesuje sta ce da kaze sa kompoziciju :)

Inace kaze da je Majkl samo dobar zabavljac ... inace ne voli zabavnu muziku tako da je i ovo sa njegove strane puno :lol:

Back