Dodji da ti ga dam,kad sam perverzna![]()
Ovo postaje je.beno zanimljivo!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

na ovoj rpedzadnjoj slici iz YRMW mi nenormalno lici na onog Dev Deva ili kako vec![]()

Cek bre ja ovo odgledao ali i dalje ne kontam kakve veze ima sa Majklom ?
U jednom trenutku na pocetku videa me ples podsetio na beat It dance ali ne bas puno...jesi na to mislio ?
Skinuo sam piano verziju Male Suzi i nosim je us kolu na strucno misljenje mog prof muzickog
Inace imam poverenja u njegove kritike ... komponovao je muziku za mnoge poznate grupe i pevace ... komponovao je recimo Yu Grupi Crni leptir i kaze da je od para zaradjenih za tu pesmu ziveo godina dana
bas me interesuje sta ce da kaze sa kompoziciju
Inace kaze da je Majkl samo dobar zabavljac ... inace ne voli zabavnu muziku tako da je i ovo sa njegove strane puno![]()

Dodži, dodži...![]()

Da l' si normalan, Dave Dave ne liči ni na šta!
(Mislim, nije smešno, čovek je spaljen bio.)
Pa nisu eksplicitni, niti su rekli da je tribute MJ-u, ali vidiš valjda elemente iz Beat It i Thrillera (i još neke Majklove pokrete) u koreografiji?
Na 3:57 obrati pažnju!![]()
Aj da vidimo, dobra ideja.
Nadam se samo da je kvalitetna verzija taj instrumental...
Pusti mu i Earth Song i Will You Be There obavezno! Ne mora instrumental...
Pa nisu eksplicitni, niti su rekli da je tribute MJ-u, ali vidiš valjda elemente iz Beat It i Thrillera (i još neke Majklove pokrete) u koreografiji?
Na 3:57 obrati pažnju!![]()
primetio sam samo elemente Beat It-a kao sto vec rekoh
ova verzija...znaci ptpuno je isti kvalitet zvuka i sve samo sto je samo audio bez videa
sta na 3:57 ?? samo njih dvojica igraju

Hoćeš reći j.ebeno perverzno?![]()

Dobro je, nije loše...Al' ja bih pre pustio original! I onako pola pesme ne peva...
A pesma je lepo komponovana i kompleksna (ceo orkestar svira), greota da to sve ne čuje...
Pa Billie fakin Jean na 4:00!![]()

a vidim da ste puno pisali... smrc... hocu i ja de se kuckam sa vama 
Samo reci ako hoćeš da se pridružiš...![]()
Stizem lutkoDodži, dodži...![]()

ma gde bre Billie Jean ? muzika nije to znam a sta ples ? kakav ? ajde bre pricaj ja nista ne kontam![]()

Ma bitno da je jebeno!
Nego, ti reče da ne 'beš muškarce. Obrati pažnju na to šta piše Moonwalkeru ispod sličice.![]()
Jel kontaš da sam mislio da je žensko.

ma gde bre Billie Jean ? muzika nije to znam a sta ples ? kakav ? ajde bre pricaj ja nista ne kontam![]()

Ne palim se na provokacije tog tipa,tako da ako moze bez toga bila bih ti zahvalna....

A bre Manu zar ti se onaj zamah nogom ne cini poznato ?![]()

Aman je l' treba da ti crtam?! Jesi ti fan ili nisi?!
Kad neko šutne, to je BJ, kad neko pumpa karlicom to je BJ, kad se neko u vati za džuniora, to je BJ!
Naravno da nisu pustili muziku.