tamyca94
Poznat
- Poruka
- 9.783
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i meni
imaju prichu
prosto mozesh da gledash satima uz pratnju fleshbekova

ko mu je kreirao ovo odelo ?![]()

![]()
Kako su meni mocne slike na ovaj fazon

Ne znam, al' rekoh već da mi se sviđa što ne liči na one tipične horore iz '80ih.![]()
Ne znam, al' rekoh već da mi se sviđa što ne liči na one tipične horore iz '80ih.![]()

Ajmo Tamara, udri...![]()

O Boze da li sam ja jedina osoba ovde koja ne podnosi ovu zenu,vesticu,strasilo... Msm OK nije ona bila toliko ruzna ali sad je strasilo,oduvek je bila vestica to se vidi...Kako si znao...
Jao bre Manu gde me nadje sa ovom Lisom.O Boze da li sam ja jedina osoba ovde koja ne podnosi ovu zenu,vesticu,strasilo... Msm OK nije ona bila toliko ruzna ali sad je strasilo,oduvek je bila vestica to se vidi...
![]()
ko da namirisala prdez, takva joj faca sve vreme
kraljica si...Kako si znao...
Jao bre Manu gde me nadje sa ovom Lisom.O Boze da li sam ja jedina osoba ovde koja ne podnosi ovu zenu,vesticu,strasilo... Msm OK nije ona bila toliko ruzna ali sad je strasilo,oduvek je bila vestica to se vidi...
![]()
Kako si znao...
![]()

ko da namirisala prdez, takva joj faca sve vreme

skoro da mi se ne razlikuje od sadashnje...
KO JE OVO UOPSHTE?
neka gay grupa?

Ovo je vrijedjanje na nacionalnoj osnoviUkapirali si...ali ne samo Albansko...![]()