Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
jao pre nekoliko minuta ja gledam na RTS2 neku emisiju mreza, i zavrsava se ono sto me zanimalo i pocinje prilog za neke nagrade za knjizevnost i ono billie jean prvih nekoliko sekundi pesme
nadam se da to nije bila halucinacija :lol:

E, pa nisam vam rekao... :prstic:
Danas smo na faxu imali podužu pauzu i prolazimo mi pored jednog kafića, kad ono - BILLIE JEAN počinje! :heart:
I? Ja se uvatim za [cenzurisano] i počnem malo samo da se mrdam kao MJ na početku BJ (ya know what I'm talkin' 'bout).
Nije bilo mnogo bolesno, par sekundi samo... :andjeo:
Al svi mi rekoše da sam lud ali da vole tu pesmu...

Danas smo na faxu imali podužu pauzu i prolazimo mi pored jednog kafića, kad ono - BILLIE JEAN počinje! :heart:
I? Ja se uvatim za [cenzurisano] i počnem malo samo da se mrdam kao MJ na početku BJ (ya know what I'm talkin' 'bout).

Jao :rotf::zcepanje::rotf: Ti ces mene da dokrajcis... Opet se smejem ko luda...:zcepanje:
Pa ti si gori od mene... Ja sam na sred jednog butika uzela šešir neki crni i totalno se pogubila. Svi me gledali kroz prozor jer je butik bio okrenut ka bus stanici.

Jao :rotf::zcepanje::rotf: Ti ces mene da dokrajcis... Opet se smejem ko luda...:zcepanje:
Pa ti si gori od mene... Ja sam na sred jednog butika uzela šešir neki crni i totalno se pogubila. Svi me gledali kroz prozor jer je butik bio okrenut ka bus stanici.

:heart:

Ti nisi normalan majke mi. :rotf::rotf::rotf::rotf:

a358_Vitiligo.jpg

Da, vitiligo ne postoji.

Nikako da vam napisem, kad je onaj decko imao nastup u Domu Sindikata, to jutro je bio na Pinku, kod Jovane i Srdjana u jutarnjem programu... I pitaju ga da li misli da lici na Majkla. On decko na engleskom kaze da smatra da lici na Majkla iz Bad ere... A prevodilac prevede : "Ja smatram da licim na Majkla iz njegove lose ere". Strasno.
E sad najbitnije! Ona tupaca ga pita, kao, ti si njegov imitator i obozavalac, ali ti nisi izbeljivao kozu!!! :eek: Debilusa.

Iz lose ere?!!! :eek::eek: Aaaa ovo je uvreda, koji to seljak naziva moju omiljenu eru losom. Izem ti takvog prevodioca. :evil::evil:

Pustite traceve,i njegov zivot(koji je bio i suvise komplikovan),vratimo se onome najbitnijem:

OFF THE WALL

michaeljacksonoffthewalrb6.png

Off The wall prvi Michael Jacksonov solo album u izdanju Epic Recordsa(tadasnjeg CBS Rec.) izdat je 1979.Kao producent potpisao se cuveni Quincy Jones,a na albumu su radili i neki od velikana muzike uopste kao sto su Stewie Wonder i Paul McCartney(Girlfriend).Album je postigao ogroman uspjeh,a kao najveci hit izdvojen je Dont Stop Till You get Enough.Sniman je u Westlake Recording Studios u Los Angelesu izmedju decembra 1978 i juna 1979,a konacno je objavljen 10.08. iste god..kriticari su ocijenili album kao kompilaciju disko-popa,funka,soula,soft rocka,dzeza i pop balada.Osvojio je jednog Gremija i prodat je u preko 30 miliona primjeraka,a ono sto ljudi zaboravljaju a sto je najbitniji je to da je Off The wall prije Thrillera bio najuspjesniji album jednog crnog umjetnika.I tako da ne duzimo,to je sve istorija...
Tracklist:
1. "Don't Stop 'til You Get Enough" Michael Jackson 6:05
2. "Rock with You" Rod Temperton 3:40
3. "Workin' Day and Night" Michael Jackson 5:14
4. "Get On the Floor" Michael Jackson, Louis Johnson 4:39
5. "Off the Wall" Rod Temperton 4:05
6. "Girlfriend" Paul McCartney 3:05
7. "She's Out of My Life" Tom Bahler 3:37
8. "I Can't Help It" Susaye Greene, Stevie Wonder 4:29
9. "It's the Falling in Love" (with Patti Austin) David Foster, Carole Bayer Sager 3:48
10. "Burn This Disco Out" Rod Temperton 3:41

Vase kritike za svaku pjesmu..

Amen brotha! Za podvučeni deo... :pop2:

Trebalo je malo vremena da zavolim taj zvuk, ali sada ga apsolutno obožavam! :super:
Prva polovina Off The Wall albuma je definitivno jača od druge, ali u suštini ceo album priča jednu priču i fenomenalan je od početka do kraja.
Don't Stop... je jedna od Majklovih najboljih pesama, ma legendarna je već.
Ali verovali ili ne, Rock With You je duže bila #1 na top listi.
Volim obe pesme podjednako i one su mi favoriti uz Get On The Floor i Workin' D&N...
Ostale manje-više takođe volim, pesmu OTW nešto manje od ovih što sam već spomenuo, She's Out... je dirljiva, volim je, divna je, kao i I Can't Help It...

Ljudi ja sam za tematske dane, ali nisam siguran da li da pišemo ooopet o albumima, ne mogu da se ponavljam...

Amen brotha! Za podvučeni deo... :pop2:

Trebalo je malo vremena da zavolim taj zvuk, ali sada ga apsolutno obožavam! :super:
Prva polovina Off The Wall albuma je definitivno jača od druge, ali u suštini ceo album priča jednu priču i fenomenalan je od početka do kraja.
Don't Stop... je jedna od Majklovih najboljih pesama, ma legendarna je već.
Ali verovali ili ne, Rock With You je duže bila #1 na top listi.
Volim obe pesme podjednako i one su mi favoriti uz Get On The Floor i Workin' D&N...
Ostale manje-više takođe volim, pesmu OTW nešto manje od ovih što sam već spomenuo, She's Out... je dirljiva, volim je, divna je, kao i I Can't Help It...

Ljudi ja sam za tematske dane, ali nisam siguran da li da pišemo ooopet o albumima, ne mogu da se ponavljam...

I ja sam za tematske dane. Jesmo li pisali o albumima Got To Be There, Ben, Music And Me, Forever Michael?

Nije se on nikad nikome prilagodjavao.Uvijek je bio isped svog vremena!!
Justin je npr. onaj njegov "Future/Sex love sound" radio po uzoru na Invincible,a to je bilo 2006..I jos bezbroj njegovih kolega..

Ja volim taj album, samo taj od Justina. Ostale koji se trude da liče na MJ-a ne volim.
Volim i par pesama od Usher-a.
Akon-a, Ne-Yo-a, Bieber-a i ostale ne mrzim ali ni ne volim. ;)

Prala sam sad prozore, brisala prasinu, usisavala, prala kupatilo... I pevam i igram, uz Majkla nista nije tesko!!!! Drmaju se prozori koliko sam pojacala!!!
Can you feel it!!!!
:cao: i ljubim moje Majkovce

I ja. :rumenko:
I hate living alone, why don't you come with me? :per:

Ja moron pustila jos SC na fonu da bude kompletan dozivljaj...:zcepanje:
Samo vidis ja stanem pogledam kad ono cela bus stanica me gleda. A puna ljudi. Drustvo mi je reklo da mi nesto fali....:rumenko::mrgreen:

Pa fali ti ostatak kostima za SC. :p
Pusti ih, mora neko i Karleušu da sluša. ;)

voli čoek tu pesmu...:D

He he, evo baš sad mi pesma došla na red na nekoj playlisti koju sam napravio. :mrgreen:

da uvek je bio ispred svih ali se primeti prilagodjavanje trzistu bas preko Invincible albuma ... bar ja tako mislim :)

Slažem se, donekle. :)
Brze pesme definitivno liče na komercijalu i na dodvoravanje mlađim ljudima, ali zato balade nemaju veze sa tim.
Neke balade. Ima odličnih i dosadnih balada na albumu. Bar meni.
Invincible najmanje slušam i to kad mi dosade privremeno ostali albumi. ;)

Znam da mi fali ali u tom momentu samo se sesir nasao...:lol:
Ma ne slusaju oni Karleusu slusaju Nedu Ukraden i kompaniju. Msm Da se nadjemo na pola puta...:eek::lol:

Mene trenutno najviše nervira Lady Gaga.
Mislim, bila mi je zanimljiva na početku, ali sad me jako nervira što svi znaju njene pesme a MJ je tako potcenjen.
Ogromna ironija i nepravda. Plače mi se zbog poslednjih 10 godina njegovog života i toga kako su ga upropastili i srozali mu ugled.

Definitivno! Skačemo zajedno! :mrgreen:
Dečko ima hordu obožavaTELJKI jer je "sladak" I guess, ali nema TO što je MJ imao, nikako. :roll:
S druge strane i Majkl je bio klinac kad je počeo, tako da ne treba da ga nazivamo balavcem. ;)

izvini, al nijedan balavac neće biti ko MJ...:rumenko::rumenko::rumenko:

Ladno procitam danas u 24 sata da on izaziva reakciju kao Bitlsi svojevremeno...:eek:
Aj bezi on je isto sto i Miley Cyrus privremena reakcija klinaca na njih i onda ce da se zaborave. A da skacemo sa mosta,skacemo..:mrgreen:

nači, bar ću imati društvo za skakanje:mrgreen:...ako dođe do tog čuda...

mada...realno, neće da može:lol::lol::lol:

Mene trenutno najviše nervira Lady Gaga.
Mislim, bila mi je zanimljiva na početku, ali sad me jako nervira što svi znaju njene pesme a MJ je tako potcenjen.
Ogromna ironija i nepravda. Plače mi se zbog poslednjih 10 godina njegovog života i toga kako su ga upropastili i srozali mu ugled.

Meni ona nikad nije bila nesto posebno.
Ali nece ona jos dugo biti popularna. Bar ja tako mislim. To su novocene zvezde na koje ljudi imaju privremene reakcije.

Back