Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
hahahahahahaha... to sam ja htela da kazem... bolje da su mene doveli da prevodim... glupak... nema pojma o zivotu, a voditelji ni ne znaju ko je MJ... slepci bre... iz njegove lose ere.... nisam znala dal da placem ili da se valjam od smeha... pitanja su im bila ocaj... jadan decko, samo je hteo da pobegne glavom bez obzira...

Da je cuo prevod, mislim da bi smlavio i voditelje i tog coveka. Covek vrv nije fan, pa nije znao da se BAD era ne prevodi... :zcepanje:

l_1f7a303e02ec4f039c8557be1d5ae471-1.jpg

:heart::heart::heart:

P.S Sad naleteh na gomilu gold pants slika.:p

Jel se to MJ (Michael Junior) digo? :eek: :lol:

Morao sam da pokažem jednu ovakvu fotku cimeru koji misli da je Majkl bio evnuh. :rumenko: :lol:

pa u tome je poenta u zlatnim pantalonama... Mike jr je uvek bio vrlo zivahan... *boner* pogotovo posle grljenja onih obozavateljki iz publike... imas klipove na yt-u, uvecano... hahahahaha reci tom drugu da jede... ono sto se ne jede... Mike bio evnuh... daj mi njegov mail,da mu pokazem slike da vidi kako je MJ bio obdaren i pokretan... skrivao ga je do history turneje i onda ti odjednom ta ogromna stvar raznese mozak... brate... :zper: :zper: :zper:

Dal je moguce...:eek:
Aaaaa uspela sam...:zskace:

Salim se..:mrgreen:

Aaah Tamarice naša zavera da uništimo Man-a je otkrivena! :mafijas:
Šalim se! Evo jedan gay kiss za Man-a. :cmok:

Šalim se i za to ofkors!:hahaha:
Što se tiče Majklovog gay ljubavnika - Da man iz crazy! z:shock:
Pa MJ je svima bre pričao - I love you! I love you more!
To bi značilo i da su Usher i Chris Tucker bili Majklovi ljubavnici ako je sudeći po 30th Ann. Special gde im na sceni kaže da ih voli. :cepanje:

Što se tiče Majklovog gay ljubavnika - Da man iz crazy! :valjanje:
To bi značilo i da su Usher i Chris Tucker bili Majklovi ljubavnici ako je sudeći po 30th Ann. Special gde im na sceni kaže da ih voli. :cepanje:

koji si ti car... postovi su ti legendarni... boli me stomak od smeha... samo tako nastavi... hahahahahahahahahahahaha :heart: :zcepanje:

Što se tiče Majklovog gay ljubavnika - Da man iz crazy! z:shock:

O BOZE samo sto se nisam udavila od smeha...:rotf::zcepanje:
Znaci danas me niko nije ovoliko nasmejao...:zcepanje:
Svaka ti cast...

pa u tome je poenta u zlatnim pantalonama... Mike jr je uvek bio vrlo zivahan... *boner* pogotovo posle grljenja onih obozavateljki iz publike... imas klipove na yt-u, uvecano... hahahahaha reci tom drugu da jede... ono sto se ne jede... Mike bio evnuh... daj mi njegov mail,da mu pokazem slike da vidi kako je MJ bio obdaren i pokretan... skrivao ga je do history turneje i onda ti odjednom ta ogromna stvar raznese mozak... brate... :zper: :zper: :zper:

Neka hvala, ne treba! :per::hahaha:
Idi bre u p.m. umirem od tvojih komentara!!! :cepanje::cmok:

trebala bi da promenim nick u phyt (pretty horny young thing)... to nam je na face-u
svima u nazivu :zper: :zper: :zper:

Ako neko ima Victory Tour skinut sa piratebay-a (valjda) - snimak je nekvalitetan, ali bolje išta nego ništa, ima i bonus odlična emisija o Majklu za vreme Thriller ere
(dakle pre svih čudnih srranja - pure KING of Music MJ na vrhu sveta).

E i tu, pored analiza Majklovih genijalnih poteza kojim je postao to što je postao, ima neki klub obožavateljki koje sebe nazivaju PYTs - znači urnebesne su!:hahaha:
Pričaju kako im se sviđa Majklovo telo, bla bla bla, uglavnom ono što vi lujke ovde pričate i na kraju izvode svoju "maestralnu" koreografiju za pesmu P.Y.T.
Mogu slobodno da kažem da je moja sestra sa drugaricama u osnovnoj školi smislila bolju koreografiju za PCD - Buttons! :mrgreen:

• Podržavam
Reactions: DD
Ako neko ima Victory Tour skinut sa piratebay-a (valjda) - snimak je nekvalitetan, ali bolje išta nego ništa, ima i bonus odlična emisija o Majklu za vreme Thriller ere
(dakle pre svih čudnih srranja - pure KING of Music MJ na vrhu sveta).

E i tu, pored analiza Majklovih genijalnih poteza kojim je postao to što je postao, ima neki klub obožavateljki koje sebe nazivaju PYTs - znači urnebesne su!:hahaha:
Pričaju kako im se sviđa Majklovo telo, bla bla bla
, uglavnom ono što vi lujke ovde pričate i na kraju izvode svoju "maestralnu" koreografiju za pesmu P.Y.T.
Mogu slobodno da kažem da je moja sestra sa drugaricama u osnovnoj školi smislila bolju koreografiju za PCD - Buttons! :mrgreen:

Moram to skinuti. :heart:

Heh, pored svih divnih stvari koje nam je Majkl podario, one nasle o telu da pricaju. :hahaha:

Me zezaš ili? Evnuh, kastrati... Kad ti odseču Majkla Juniora... :sad2:

Mislis kastrirati... Uzas ko to jos moze da misli.
E ja taj Victory moram da skinem bas cu da odgledam da se nasmejem malo. Kako lepo rece Alysse pored svih divnih stvari vezane za Majkla one samo o telu pricaju. Ko o cemu baba o ustipcima :zcepanje:

Jao i ja sam imala koreografiju za Buttons u osnovnoj skoli sa nekim drugaricama.:mrgreen:

Back