Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pronadji na vikipedii... Molim te obavesti se o ovome pre nego sto jos nesto napises. On se nije izbeljivao vec vje ta bolest izazvala depigmentaciju njegove koze.
Ako nemozes da nadjes ja cu ti staviti samo nemoj tako da pises ako vec ne znas o cemu se radi.

cinjenica jeste da je on imao vitiligo ali cinjenica je da se i on ipak izbeljivao samo kremama je to radio ... da budemo malo realni pa da priznamo sami sebi :)

cinjenica jeste da je on imao vitiligo ali cinjenica je da se i on ipak izbeljivao samo kremama je to radio ... da budemo malo realni pa da priznamo sami sebi :)

Da, ali nije radio to zato sto se stideo svog porekla i sl, nego zato sto je javna licnost koja je uvek bila omiljena tema novinarima... Cula sam da je i Princ nasledio vitiligo :sad2: ... Jel zna neko nesto o tome...?? neku proverenu informaciju?? :sad2:

Da, ali nije radio to zato sto se stideo svog porekla i sl, nego zato sto je javna licnost koja je uvek bila omiljena tema novinarima... Cula sam da je i Princ nasledio vitiligo :sad2: ... Jel zna neko nesto o tome...?? neku proverenu informaciju?? :sad2:

Tacno... Manu nije mogao da ostavi te crne tacke morao je da ih pokrije necim.
Inace tacno je da je Princ nasledio vitiligo. Ima na nekim slikama...

obozavam ove slike na kojima se vide puni stadioni :D

2h6ac7k.jpg

2wfnza8.jpg

2jdf9k9.jpg

Tacno... Manu nije mogao da ostavi te crne tacke morao je da ih pokrije necim.
Inace tacno je da je Princ nasledio vitiligo. Ima na nekim slikama...

eto ga jos jedan dokaz za sve one smrdljivce koji kazu da on nije njihov bioloski otac... mrzim te price... gnusam ih se... Al' jadna moja bebica :sad2:, bar su njih mogla da zaobidju ta sra*a...

@Nikki - pesma se zove insatiable, darren hayes je peva... tako mi rekose...

Daj ne glupiraj se(kad vec moram tako da ti kazem),pitam se odakle vadis to smece?
Da te nacim nesto posto si jos "zelen" fan:NE VJERUJ u bilo sto sto procitas o Michaelu pogotovo ne domacim sajtovima,stampi i televizijama!Vjeruj onome sto procitas na njegovim zvanicnim sajtovima,knjigama o autorizovanih autora i iskusnim i starijim fanovima!
Kreme za izbjeljivanje ne postoje!Druze to je sve SMINKA(make-up)..Cak je istetovirao u boji koze mali predio iznad cela gdje je bila fleka od vitiliga..

Daj ne glupiraj se(kad vec moram tako da ti kazem),pitam se odakle vadis to smece?
Da te nacim nesto posto si jos "zelen" fan:NE VJERUJ u bilo sto sto procitas o Michaelu pogotovo ne domacim sajtovima,stampi i televizijama!Vjeruj onome sto procitas na njegovim zvanicnim sajtovima,knjigama o autorizovanih autora i iskusnim i starijim fanovima!
Kreme za izbjeljivanje ne postoje!Druze to je sve SMINKA(make-up)..Cak je istetovirao u boji koze mali predio iznad cela gdje je bila fleka od vitiliga..

ne postoje ni kreme za potamnjivanje :think:

Joj, to za Princa nisam znala... Jadno dete... Bas mi ga je zao....:sad2:

Znam... Uzas... Ja sam se bas rasplakala kad sam cula... Ne mogu da verujem da im se to desava... Duse male... :heart: :heart: :heart:

Sto se tice vitiliga, to je strasna stvar, pogotovo kad se desi crnoj osobi i to u periodu kada se nije znalo mnogo o toj bolesti, bar u javnosti... Jos je strasnije sto se to desilo njemu koji je magnet za svakakve glupave price... To je stvarno glupost, pobogu zasto bi neko operiso kozu... I samo on da bude beo a cela mu porodica crna... Niko nije bre toliki moron... Sto je najcrnje moje drustvo mi kaze - ta bolest ne postoji to su smislili da ga opravdaju... tako je kad ljudi ne zele da prihvate istinu... lakse im je da ga osudjuju i mrze... slusaju samo ono to pise u prokletoj stampi... Debilizam...

Inace, jako me pogadjaju te price da deca nisu njegova... kao prvo on ih je podigao, vaspitao i bice uvek jedini njihov otac, sto traumiraju decu takvim glupostima... kao drugo deca iz mesovitih brakova dolaze u svim mogucim kombinacijama koze... sto niko ne obraca paznju na decu o.j. simpsona ili tajgera vudsa... nego im je majkl dzekson vudu lutka za sve... grrrrr :sad2: :sad2: :sad2:

a358_Vitiligo.jpg

Da, vitiligo ne postoji.

Nikako da vam napisem, kad je onaj decko imao nastup u Domu Sindikata, to jutro je bio na Pinku, kod Jovane i Srdjana u jutarnjem programu... I pitaju ga da li misli da lici na Majkla. On decko na engleskom kaze da smatra da lici na Majkla iz Bad ere... A prevodilac prevede : "Ja smatram da licim na Majkla iz njegove lose ere". Strasno.
E sad najbitnije! Ona tupaca ga pita, kao, ti si njegov imitator i obozavalac, ali ti nisi izbeljivao kozu!!! :eek: Debilusa.

a358_Vitiligo.jpg

Da, vitiligo ne postoji.

Nikako da vam napisem, kad je onaj decko imao nastup u Domu Sindikata, to jutro je bio na Pinku, kod Jovane i Srdjana u jutarnjem programu... I pitaju ga da li misli da lici na Majkla. On decko na engleskom kaze da smatra da lici na Majkla iz Bad ere... A prevodilac prevede : "Ja smatram da licim na Majkla iz njegove lose ere". Strasno.
E sad najbitnije! Ona tupaca ga pita, kao, ti si njegov imitator i obozavalac, ali ti nisi izbeljivao kozu!!! :eek: Debilusa.

Al su glupi Jovana i Srdjan...:eek:
Bas su glupi... Koji im dokaz jos treba...

a358_Vitiligo.jpg

Da, vitiligo ne postoji.

hahahahahahaha... to sam ja htela da kazem... bolje da su mene doveli da prevodim... glupak... nema pojma o zivotu, a voditelji ni ne znaju ko je MJ... slepci bre... iz njegove lose ere.... nisam znala dal da placem ili da se valjam od smeha... pitanja su im bila ocaj... jadan decko, samo je hteo da pobegne glavom bez obzira...

e da rekli su i : "ti nisi imao plasticne operacije..." zasto je to bitno??? boze me sacuvaj!!!!

Poslednja izmena:

Back