tamyca94
Poznat
- Poruka
- 9.783
Oprosti, samo sam htela reci da mi je prirodno lepsi nego izoperisan...![]()
Ok svakako da je bio lepsi ranije nego od 2000 pa do sad ali opet to je Majkl uvek savrsen.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oprosti, samo sam htela reci da mi je prirodno lepsi nego izoperisan...![]()

Pronadji na vikipedii... Molim te obavesti se o ovome pre nego sto jos nesto napises. On se nije izbeljivao vec vje ta bolest izazvala depigmentaciju njegove koze.
Ako nemozes da nadjes ja cu ti staviti samo nemoj tako da pises ako vec ne znas o cemu se radi.
Sad sam videla, nisam znala da je on bolovao od toga.
Vitiligo?
Ja sam fan njegove muzike tj dela, nisam toliko pratila privatni zivot...

Rekla mi jedna poznanica koja studira medicinski fakultet da im je profesorica navodila neke primere kad su radili Vitiligo i Lupus, i izmedju ostalog, spomenula Majkla.![]()
Ja sam fan njegove muzike tj dela, nisam toliko pratila privatni zivot...

Pitaj slobodno ako te nesto zanima, mi smo ti hodajuce enciklopedije.
Samo nemoj ovde na temi zbog spama.![]()
Mi smo ko vikipedia covece...
Mi smo ko vikipedia covece...
Bas sam se na imeshu dopisivala sa jeddnim likom,znas ga ti Alysse,i on me svasta pitao u vezi Majkla ja mu sve rekla i kaze on meni ''Ja cu od tebe svasta da naucim''...![]()

trebale bi da obratite paznju na to koliko je sexy... ova ravna, crna kosa mu stoji preeeeeedivno... ma sav je predivan.... uvek bio

E stvarno na vikipedii nema ni pola od onog sto mi ovde znamo...
Kako bre ne znas mislila sam na Seada...
Da, da i mislila sam da je on, samo nisam bila sigurna, jer si mi rekla da je bas upoznat sa Majklovom muzikom, pa sam pretpostavila da zna i ostale stvari.![]()
Pa nisam prestala da budem fan , sta vam je???? Nego se secam kako sam po ceo dan bila skoncentrisana samo na njega. Zamislite dete 1 razred osnovne kako je fan mj-a i tako narednih 20- ak godina. Postane vam ko najblizi rodjak, i onda covek umre. Jedino tako se razbudite.Mnogo je sve to hipnoticko, verujte mi
![]()

Zato sam i slabije na temi.... Sta god napises, neko se nadje da mu ne valja i onda rasprava... Bolje onda da posmatram![]()

Ja volim WBSS sa Akonom, to je jedan od retkih remixa koji ne vređa original.
Za razliku od YRMW na primer, ili Beat it ft. Fergie. Krš.
Baš mu leži da peva - Mama-say mama-sah ma-ma-coo-sah.
Ovo je super priča, MJ i Akon idu u bioskop, Akon potpisuje autograme jer niko ne provaljuje prerušenog Majkla. Ali da jesu........
hahah mocno skroz![]()

Majke mi je bio magnet za debile.Michael Jackson's Alleged BF -- On the Run
Originally posted May 6th 2010 12:23 AM PDT by TMZ Staff
Read more: http://www.tmz.com/2010/05/05/micha...iffer-gay-affair-death-threats/#ixzz0n9rbVntQ
Michael Jackson's Alleged Lover Scared to Death
Originally posted 23 minutes ago by TMZ Staff
VIDEO --> http://www.tmz.com/2010/05/06/micha...n-pfeiffer-death-threats-video/#ixzz0n9re644e