DD
Elita
- Poruka
- 19.267
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa da to jeste. Ali to se valjda nece vise ponavljati. Slike i videi su sastavni deo teme kao i smajliji. Tako da oko toga nema diskusije vise nadam se.
![]()

U tom spotu ni nema Majkla...![]()

E ljudi imas za domaci iz srpskog sastav na temu ''Portret drage osobe''...
Sta mislite o kome cu da pisem...
Prosli put sam pisala o mami sad moram o Majklu...![]()

svima....Ti bas cesto imas takve teme za domace i pismene
svima....
Ja volim WBSS sa Akonom, to je jedan od retkih remixa koji ne vređa original.Ovo je za vas koji hejtujete Akona... On je dobar covek koji postuje i voli Majkla... Stvarno je zasluzio da ga mi, Majklovi fanovi, cenimo... ne morate da slusate njegovu muziku ako ne zelite ali ga gotivite zbog Majkija... It's all about L.O.V.E... I svi ljudi koji imitiraju Majkla rade to zato sto vole njega i njegovu muziku... i zato treba da im budemo zahvalni... Odrzavaju njegovu muziku zivom... zato L.O.V.E![]()
u ovom periodu mi je najbolje izgledao...egzoticno i slatko...
\![]()
..posle mu je ten postao skroz sjeb@n, i amerikanizovao se previse i trsava kosa mu bolje stoji od ove tetka-frizure...
...nazalost...
![]()
Mislim, imao je on i boljih perioda, pogotovo sad na "This Is It" probama, bas je poceo da se oporavlja, jeste da je bio malo mrsav, ali dobro. 

... MM (mature Mike) - to nam je poseban termin na face-u za njegove pozne godine... mljac... al svako ima svoj ukus... meni je on uvek izgledao savrseno

Svidja mi se i u Bed eri, nervira me to sto crnci hoce da budu beli, belci se kvarcuju da budu crni, vise volim kad je neko to sto jeste. Zdrava koza je lepsa od depigmentisane i nasminkane bez obzira na boju.
Hipoteticki... zamisli ljubavnu scenu ti i Michael, kad je on malo stariji, i ti ga u zanosu strasti ugrizes i ostane ti parce u zubima.
![]()
ma on je uvek bio isti samo je sa godinama postajao svesniji svoje seksualnosti... pogled mu je postao bezobrazniji... imao je taj sexy swagger... MM (mature Mike) - to nam je poseban termin na face-u za njegove pozne godine... mljac... al svako ima svoj ukus... meni je on uvek izgledao savrseno
![]()
![]()
![]()
[/B]
Au sta pises ovo... Kao da ne znas za vitiligo i ostalo.
A ovo mi je uzasna recenica nisam to ocekivala od tebe.
[/B]
Au sta pises ovo... Kao da ne znas za vitiligo i ostalo.
A ovo mi je uzasna recenica nisam to ocekivala od tebe.

Vitiligo?