Man In The Mirror
Poznat
- Poruka
- 7.110
hvala punoooo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

*ne mogu...
nije mi bila namera da te iznerviram... nego je ja mislim smooth criminal napisao da ne podnosi njega i jos neke likove a ti si ga citirala i napisala ono - ni ja... nebitno... predjimo na drugu temu...nervira me ono he said - she said... zavrsili smo sa tim...
Pogresila sam za ne mogu.. Imam 5 iz srpskog po hiljaditi put.
Ok zavrsile smo sa tim. A moraces samo da shvatis da tu nema ''Ja lose o Akonu necu da slusam''... Uvek ce biti neko ko ga ne voli od npr MJ fanova. A nekog zbog toga oterati sa teme ili ga ignorisati je nemoguce jer se svi ovde mnogo volimo.
Barem ja sve volim.![]()
Nista licno samo kazem da se ne uzrujavas.![]()

ma to su oni duhovi sto zive na Ukletom Holandjaninu i srasli su sa brodom tj. lica su im pola ljudska pola morskih zivotinja ... zato me podsetilo na njih![]()
ovo je stvarno poslednja stvar na ovu temu... opet izvlacis reci iz konteksta... nisam rekla necu nego ne mogu...
do sada nisam upoznala MJ fana koji ne postuje Akona, a ako se neki i nadje iznecu mu argumente zasto bi trebao da ga postuje... Ne mogu da nateram ljude da vole sve sto ja volim...
A taman sam mislila da si prestala...
Ajde molim vas ja sam duze na ovoj temi recite da li ja izvlacim nesto iz konteksta. Bilo od Pyt ili od nekog drugog.... A ovo mi nije jasno ''Ovo je poslednja stvar na ovu temu''..
Valjda na ovoj temi... A i ne zanima me...

ovo je stvarno poslednja stvar na ovu temu... opet izvlacis reci iz konteksta... nisam rekla necu nego ne mogu...
do sada nisam upoznala MJ fana koji ne postuje Akona, a ako se neki i nadje iznecu mu argumente zasto bi trebao da ga postuje... Ne mogu da nateram ljude da vole sve sto ja volim...
Bitnija stvar je da ja jos uvek ne mogu da gledam Brisbane... kad hocu da extract-ujem trazi mi neki password... gde to da nadjem...?? HELP!!!![]()

ma nema veze... valjda cu kupiti taj dvd jednog dana...
hahahahahahahaha TORTURE...U pravu si... Ali niko ni ne trazi povod. To se samo odjednom desi. Nadje se nesto sto te iznervira.
Al ok u pravu si da smanjima ionako cemo se uskoro upoznati svi...

jel neko cuo ovu pesmu?? skroz je zanimljiva, ali ne mogu da ocenim da l' je stvarno Majk... zvucnici su mi uzas...
)
jel neko cuo ovu pesmu?? skroz je zanimljiva, ali ne mogu da ocenim da l' je stvarno Majk... zvucnici su mi uzas...

ma i meni dodje trenutaka kada bih samo trazio "dlaku u jajetu" i trazio povod za svadju
kao npr juce![]()