Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
*ne mogu :lol:...
nije mi bila namera da te iznerviram... nego je ja mislim smooth criminal napisao da ne podnosi njega i jos neke likove a ti si ga citirala i napisala ono - ni ja... nebitno... predjimo na drugu temu... :D nervira me ono he said - she said... zavrsili smo sa tim...

Pogresila sam za ne mogu.. Imam 5 iz srpskog po hiljaditi put.
Ok zavrsile smo sa tim. A moraces samo da shvatis da tu nema ''Ja lose o Akonu necu da slusam''... Uvek ce biti neko ko ga ne voli od npr MJ fanova. A nekog zbog toga oterati sa teme ili ga ignorisati je nemoguce jer se svi ovde mnogo volimo.
Barem ja sve volim.:heart:
Nista licno samo kazem da se ne uzrujavas.;)

Pogresila sam za ne mogu.. Imam 5 iz srpskog po hiljaditi put.
Ok zavrsile smo sa tim. A moraces samo da shvatis da tu nema ''Ja lose o Akonu necu da slusam''... Uvek ce biti neko ko ga ne voli od npr MJ fanova. A nekog zbog toga oterati sa teme ili ga ignorisati je nemoguce jer se svi ovde mnogo volimo.
Barem ja sve volim.:heart:
Nista licno samo kazem da se ne uzrujavas.;)

ovo je stvarno poslednja stvar na ovu temu... opet izvlacis reci iz konteksta... nisam rekla necu nego ne mogu...
do sada nisam upoznala MJ fana koji ne postuje Akona, a ako se neki i nadje iznecu mu argumente zasto bi trebao da ga postuje... Ne mogu da nateram ljude da vole sve sto ja volim...

Bitnija stvar je da ja jos uvek ne mogu da gledam Brisbane... kad hocu da extract-ujem trazi mi neki password... gde to da nadjem...?? HELP!!! :worth:

ovo je stvarno poslednja stvar na ovu temu... opet izvlacis reci iz konteksta... nisam rekla necu nego ne mogu...
do sada nisam upoznala MJ fana koji ne postuje Akona, a ako se neki i nadje iznecu mu argumente zasto bi trebao da ga postuje... Ne mogu da nateram ljude da vole sve sto ja volim...

A taman sam mislila da si prestala...
Ajde molim vas ja sam duze na ovoj temi recite da li ja izvlacim nesto iz konteksta. Bilo od Pyt ili od nekog drugog.... A ovo mi nije jasno ''Ovo je poslednja stvar na ovu temu''..
Valjda na ovoj temi... A i ne zanima me...

A taman sam mislila da si prestala...
Ajde molim vas ja sam duze na ovoj temi recite da li ja izvlacim nesto iz konteksta. Bilo od Pyt ili od nekog drugog.... A ovo mi nije jasno ''Ovo je poslednja stvar na ovu temu''..
Valjda na ovoj temi... A i ne zanima me...

poslednja stvar na ovu temu (o Akonu!) (koliko ti imas godina??) :D
Pobogu ispisale smo 3 strane, bespotrebnih stvari... Please, vratimo se na Majkija... Stvarno vise nema smisla... Gde su svi???

SO HOT!!!! :heart: :heart: :heart:

Imam 15 godina... Sto zar pisem kao da sam mladja... Definitivno ne. Moji su postovi vecinom smisleni.
I mnogo volim da pisem o Majklu. Predivno bice... I iznutra i spolja... Iznutra pogotovo. Duša od coveka.

Bitnija stvar je da ja jos uvek ne mogu da gledam Brisbane... kad hocu da extract-ujem trazi mi neki password... gde to da nadjem...?? HELP!!! :worth:

neces je ni naci :)

jel neko cuo ovu pesmu?? skroz je zanimljiva, ali ne mogu da ocenim da l' je stvarno Majk... zvucnici su mi uzas...

Nisam cula pesmu. Ali kako god...
New song nije new song mi to ne mozemo znati... Treba to neko da potvrdi. A i ljudi lako mogu da uzmu par pesama naprave remix stave na YT i kazu E ovo je neobjavljena pesma... Dakle sve u svoje vreme. Saznacemo valjda sve u vezi tih novih pesama jednog dana.

Jedino sto ja zelim sada su koncerti... Kao sto je Thriller rekao sto vise Dangerousa i Bada...:heart:

Back