moonwalker 92
Ističe se
- Poruka
- 2.157
Meni je definitivno njegova najtuznija pjesma With A Childs Heart.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno da bih.... On je the whole packsge i lep i pametan i plemenit i dobar... ma sve.... a plus je neverovatno pozeljan... (ima lepe oci, osmeh, ruke, njegov pogled, zvuk njegovog smeha, nacin na koji grize usnu, oni njegovi uzdasi i stenjanje...) gde ces bre da nadjes takvog muskarca?!?! Apsolutno savrsen...![]()
![]()
![]()
Devojka koja kaze da je ne privlaci sexualno nije normalna.... no offence
http://i827.photobucket.com/albums/zz198/HannahButterfly/2u3wcop.gif
http://i827.photobucket.com/albums/zz198/HannahButterfly/gfbgf.gif
a znaš šta je žešća fora? što sam slušala muziku i isključila je kad mi je zasmetala zbog rada, a sluške ostavila na ušima...i tek skoro primetim zašto ja tako dobro čujem tišinu
![]()
Mene Together again rastuzi. Uvek me podseti na Majkla. Ranije nije. Ali od 25 juna da.
Dangerouspyt nam je prava fangirl.
No offence.![]()
a znaš šta je žešća fora? što sam slušala muziku i isključila je kad mi je zasmetala zbog rada, a sluške ostavila na ušima...i tek skoro primetim zašto ja tako dobro čujem tišinu
![]()
No offense, ali mogao bi malo da smanjiš broj tih tvojih bespotrebnih poruka koje sadrže jedan smalji.
50% tvojih poruka su takve.![]()
Hahahahahahahahahahah @ MITM... Dobar izbor slike.... ali spustite malo loptu.... necemo da se prepiremo svaki dan...
nego, niko mi nije rekao kako da onaj rar format prebacim u normalan... Imam Bad tour in Brisbane vec dugo a ne mogu da gledam.... ajde... help... fast...![]()
Hahahahahahahahahahah @ MITM... Dobar izbor slike.... ali spustite malo loptu.... necemo da se prepiremo svaki dan...
nego, niko mi nije rekao kako da onaj rar format prebacim u normalan... Imam Bad tour in Brisbane vec dugo a ne mogu da gledam.... ajde... help... fast...![]()
Luka čoviječe skinu li ti Dangerous Buenos Aires?![]()
Probaj da kliknes i odes na ono gde pise "Extract files" ili "Extract here" i onda izaberes gde ces to da snimis.Bar ja tako radim. Nadam se da si me razumela
U al si zapeo...Odakle on to skida. Hocu i ja.
Hocemo da pocnemo da se zovemo po imenima ili da ostane zvanje po nikovima.
pa tako sam i ja pre radila, ali mi je drug obarao sistem i sada nemam taj program... ne pise mi to extract file... kako se zove taj program da probam da ga skinem sa neta???
Moraću da skinem nešto od njenih starijih pesama. zbog Majkla je uvek kod mene bila u debeloj senci..![]()
si ti postao gazda na temu?aj,bre, opušteno, svi smo naši..
![]()
U al si zapeo...Odakle on to skida. Hocu i ja.
Hocemo da pocnemo da se zovemo po imenima ili da ostane zvanje po nikovima.
Pa ako si i tamo na engleskom ne rzumem kako bi te provalili ako kazes ime. Uostalom ako neki zele da predjemo na imena,tebe cemo zvati po niku i kraj.