Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
verovatno je to za album "7even" medjutim to nije istina ... ne znam ni ja u cemu je fazon sa tim albumom ... mozes naci dosta tih pesama sa nekog "7even" albuma ali ne konmtam kako se to pojavilo na netu :roll:

mozda je to uradio neko od imitatora...

Jao da, ja skroz zaboravila za 7even. Hvala u svakom slucaju. :cmok2:

Haha, nije znao ni da slaže kako valja. Kako se tu uzvrpoljio. :zcepanje::heart:
That’s the honest truth.
Ma važi, Majkl. ;)

Da, neprocenljivo. Uopšte me ne zanimaju mnogo one njegove ostale, bivše ili potencijalne, u kontekstu ‘ljubomore’. :mrgreen:
Ja sam pre ljubomorna na njegov odnos sa Liz i Dianom. One su bile prave The Ladies In His Life. :heart:

Hm, cini mi se da je vise puta rekao "That's the honest truth" i "I swear to God, I have no reason to lie." :lol: A i ako je, bolje, gamadi ne zasluzuju da znaju sve.
Potpuno te razumem u vezi Liz i Dajane i slazem se sa tobom. :zag:

A laze on cesto po tim intervjuima . A najgori je bio kad je nabrajao na prste Blasiru one operacije. Ijaooo pa dve , pa ne nego 3 ja mislim, 2, 3... Jao cirkus je tu bio . Kako se tu uvek smejem . Al dobro i treba da laze za toko neke stvari - nikog niti nas, niti novinare se ne ticu njegove privatne stvari. To je jednostavno njegova stvar.
Pa gde sme da kaze " 33... do sada..." :zcepanje:
:zcepanje: Da! Obožavam gaaa! :heart:
Pa i ono kad je pričao da li je bio pod dejstvom lekova tad i tad... - I don't know, probably. It may be. I trepće ispod onih naočara.
Ne ume on to, ne ume. :rotf:

ali dodje nekada covek u stanje da se zapita sta je jos lagao po tim intervjuima :D

ali ozb ...

Pa lagao je kad je stigao :zcepanje:
Ma salim se .
Al evo stvarno rekao je Blasiru ili onom mrsavom sa naucarima kad ga je pitao dal je spavao u istom krevetu sa tim klincima kad su gledali crtace do kasno u noc? A on ce: " Neee dao sam krevet detetu a ja sam spavao na pooduu..." Pa posle par minuta " A sta ima lose u tome deliti krevet sa nekim?" :rotf: He,he Majkl...

Jedno pitanje za devojke koje su zaljubljene erocki u MJ-a:
Da li biste se zaljubile u njega da on nije Majkl faking Džekson, nego da je automehaničar na primer? :p
Nikako. Mora čovek da misli na sebe u ova krizna vremena…. Sve smo mi pomalo DD…

I'll be your everything
If you make me a star

Naravno da da. :heart:
Mada i taj automehaničar sa majklovskim osobinama ne bi zadugo ostao anonimus mehaničar, nego bi se opet vinuo do kingovskih visina, tako da, obrni, okreni, we’re all groupies.
I ponosimo se time. :mrgreen:

ja sam se obratila Danji... To je funkcija onog zareza pre imena... Kako god... Predjimo na drugu temu.... Kazite mi kako ja da stavim slike ovako da budu normalne velicine... Hocu i ja da stavljam slike.... :sad2:

Nisam toliko glupa samo nisam primetila zarez. Imam 5 iz srpskog btw.

1987AustraliaVisit6.jpg

Nikako. Mora čovek da misli na sebe u ova krizna vremena…. Sve smo mi pomalo DD…

I'll be your everything
If you make me a star

Naravno da da. :heart:
Mada i taj automehaničar sa majklovskim osobinama ne bi zadugo ostao anonimus mehaničar, nego bi se opet vinuo do kingovskih visina, tako da, obrni, okreni, we’re all groupies.
I ponosimo se time. :mrgreen:

ma sve smo mi erocki zaljubljene u MJ :zcepanje:... Drago mi je sto jos neko sem mene to priznaje....

Ko Majkl ...?
Pa on ne zna da radi nista osim da mesa dupetom, ne bi se taj prljao u zivotu. :lol:

Ma za mene nema problema ja se i onako palim na njegovu facu - ja bih stalno visila kod njega na popravci .
I cim se okrenem opet bi nesto pokvarila... Ja i tako volim stidljive...:lol: Meni bi to bila nevidjena zaje...cija da ga zezam. :lol:

Ko Majkl ...?
Pa on ne zna da radi nista osim da mesa dupetom, ne bi se taj prljao u zivotu. :lol:

Ma za mene nema problema ja se i onako palim na njegovu facu - ja bih stalno visila kod njega na popravci .
I cim se okrenem opet bi nesto pokvarila... Ja i tako volim stidljive...:lol: Meni bi to bila nevidjena zaje...cija da ga zezam. :lol:

Ne zna da radi nista osim da MESA DUPETOM :zcepanje: ...

recite mi vise za te slike... bre :evil: kako da ih stavim da budu normalne?! :p

hocu sliku sa kompa da stavim ovde na zid... i da bude normalna - kao sto je Tamycina... ja ih stavljam kao priloge i tada su male i izgledaju bedno... :sad2:

Pa cujes li idi na Dodaj.rs i tamo iz Browse izvuci koju sliku hoces i pritisni ono narandjasto " Dodaj" I eto!

PS. Moras to da radis u drugom tabu i samo kopiras ono gde pise link za forum i nalepis u odgovoru.

Jel ti mene zezas?

Back