tamyca94
Poznat
- Poruka
- 9.783
On nam je rekao da je taj koncert procureo na net, pa su ga kao povukli...
A svi znaju koliko ja oćem BAD i Dangerous koncerte!![]()
NEsi jedini oćem i ja...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On nam je rekao da je taj koncert procureo na net, pa su ga kao povukli...
A svi znaju koliko ja oćem BAD i Dangerous koncerte!![]()
Eeee 20000 postova tamo pa i to je vec druga teme jedna je prethodno popunjena pa vi niste normalni!
Sta se radujete - samo ce da nas popisu sa ovih strana i zatvore nas u neku bolnicu!
Bar cemo svi biti na okupu i svaki dan se druziti sa Lazom Lazarevicem![]()
Slazem se.![]()
Ja imambas dosta njenih pesama. Svidjaju mi se. Sad sam videla Thriller je na nekoj temi stavio pesmu Black cat. Mnogo dobar spot. A i onaj panter neko ga je iskoristio za svoj spot posle.![]()
Talk to the hand bitch!!! 'Cause the face ain't listenin'!!!![]()
Šalim se, ali stvarno smanji brate!
Šlogiram se svaki put kad propustim jedan dan i vidim broj ispisanih stranica a na njima ništa.
imam Jackson u imenu ali imam i svoje pravo ime... ako bas hoces da znas, Danja![]()
Haha, nije znao ni da slaže kako valja. Kako se tu uzvrpoljio.Majkl je Opri rekao da ne moze da govori ni o chemu napisanom u knjizi jer nije citao... "thats the honest truth".. a u onim tel. razgovorima sa onom Glendom, citira neke delove knjige i govori o istoj ... busted!
Da, neprocenljivo. Uopšte me ne zanimaju mnogo one njegove ostale, bivše ili potencijalne, u kontekstu ‘ljubomore’.Kad god gledam PHM razmisljam o tome kako je Elizabeth bila presrecna sto ga je imala za pravog prijatelja.Oni trenuci sa njom kad otvaraju Bozicne poklone su vredniji od bilo cega na svetu.
Meni se mnogo svidja spot "Rhythm Nation". Bas je nekako Majklovskividi se da je uzela ideju.
Negde sam videla clanak, sad ne mogu da ga nadjem, da je Michael snimio neki album u 2007. godiniZna li neko nesto o tome?
Haha, nije znao ni da slaže kako valja. Kako se tu uzvrpoljio.
That’s the honest truth. Ma važi, Majkl.
Da, neprocenljivo. Uopšte me ne zanimaju mnogo one njegove ostale, bivše ili potencijalne, u kontekstu ‘ljubomore’.![]()
Ja sam pre ljubomorna na njegov odnos sa Liz i Dianom. One su bile prave The Ladies In His Life.![]()
Meni se mnogo svidja spot "Rhythm Nation". Bas je nekako Majklovskividi se da je uzela ideju.
Negde sam videla clanak, sad ne mogu da ga nadjem, da je Michael snimio neki album u 2007. godiniZna li neko nesto o tome?
Aaa o cemu vi to pricate , zasto ja ne mogu da znam?
htela je reci da joj ime na fb-u sadrzi pored njenog imena i rec "Jackson" u imenu![]()
![]()
Haha, nije znao ni da slaže kako valja. Kako se tu uzvrpoljio.
That’s the honest truth. Ma važi, Majkl.![]()
upravo je slušam...
upravo je slušam...
A laze on cesto po tim intervjuima . A najgori je bio kad je nabrajao na prste Blasiru one operacije. Ijaooo pa dve , pa ne nego 3 ja mislim, 2, 3... Jao cirkus je tu bio . Kako se tu uvek smejem . Al dobro i treba da laze za toko neke stvari - nikog niti nas, niti novinare se ne ticu njegove privatne stvari. To je jednostavno njegova stvar.
Pa gde sme da kaze " 33... do sada..."![]()