Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
michael-jackson-scream-9.jpg

Aaaaaaa MITM volim te najvise na svetu :cmok2:!!!! Hvala ti, hvala ti, hvala ti...!!!! Moram da cekam da mi skine ove dodele nagrada vise... j*t skida 2 dana... sad je na 99%... ali cu gledati Brisbane veceras!!!! Jupi!!!!

A moram da se spremam za cetvrtak :roll: , moram da predajem ceo dan... Ako budem pod utiscima, jadna ona deca... :zcepanje: :rotf:

Ja imambas dosta njenih pesama. Svidjaju mi se. Sad sam videla Thriller je na nekoj temi stavio pesmu Black cat. Mnogo dobar spot. A i onaj panter neko ga je iskoristio za svoj spot posle.:mrgreen:

Meni se mnogo svidja spot "Rhythm Nation". Bas je nekako Majklovski :lol: vidi se da je uzela ideju.

Negde sam videla clanak, sad ne mogu da ga nadjem, da je Michael snimio neki album u 2007. godini :eek: Zna li neko nesto o tome?

Majkl je Opri rekao da ne moze da govori ni o chemu napisanom u knjizi jer nije citao... "thats the honest truth".. a u onim tel. razgovorima sa onom Glendom, citira neke delove knjige i govori o istoj ... busted!
Haha, nije znao ni da slaže kako valja. Kako se tu uzvrpoljio. :zcepanje::heart:
That’s the honest truth.
Ma važi, Majkl. ;)
Kad god gledam PHM razmisljam o tome kako je Elizabeth bila presrecna sto ga je imala za pravog prijatelja. :sad2: Oni trenuci sa njom kad otvaraju Bozicne poklone su vredniji od bilo cega na svetu.
Da, neprocenljivo. Uopšte me ne zanimaju mnogo one njegove ostale, bivše ili potencijalne, u kontekstu ‘ljubomore’. :mrgreen:
Ja sam pre ljubomorna na njegov odnos sa Liz i Dianom. One su bile prave The Ladies In His Life. :heart:

Meni se mnogo svidja spot "Rhythm Nation". Bas je nekako Majklovski :lol: vidi se da je uzela ideju.

Negde sam videla clanak, sad ne mogu da ga nadjem, da je Michael snimio neki album u 2007. godini :eek: Zna li neko nesto o tome?

verovatno je to za album "7even" medjutim to nije istina ... ne znam ni ja u cemu je fazon sa tim albumom ... mozes naci dosta tih pesama sa nekog "7even" albuma ali ne konmtam kako se to pojavilo na netu :roll:

mozda je to uradio neko od imitatora...

Haha, nije znao ni da slaže kako valja. Kako se tu uzvrpoljio. :zcepanje::heart:
That’s the honest truth.
Ma važi, Majkl. ;)

Da, neprocenljivo. Uopšte me ne zanimaju mnogo one njegove ostale, bivše ili potencijalne, u kontekstu ‘ljubomore’. :mrgreen:
Ja sam pre ljubomorna na njegov odnos sa Liz i Dianom. One su bile prave The Ladies In His Life. :heart:

mali je opasno poceo da laze :hahaha:

ocigledno da nije imao roditelje koji su mu pretili da ce mu pop oseci jezik ako laze :hahaha:

e mene su pre par godina zajebali u Crnoj Gori, sa "novim" albumom koji treba da se pojavi ... kasnije su mi rekli da te pesme uopste nisu njegove... :sad2: :sad2: :sad2:
i danas ima gomila pesama koje su potpisane kao njegove... MA S*ANJE, ali lepo ako taj album postoji... od sonija nista ne moze da me iznenadi...

That’s the honest truth.
Ma važi, Majkl. ;)

A laze on cesto po tim intervjuima . A najgori je bio kad je nabrajao na prste Blasiru one operacije. Ijaooo pa dve , pa ne nego 3 ja mislim, 2, 3... Jao cirkus je tu bio . Kako se tu uvek smejem . Al dobro i treba da laze za toko neke stvari - nikog niti nas, niti novinare se ne ticu njegove privatne stvari. To je jednostavno njegova stvar.
Pa gde sme da kaze " 33... do sada..." :zcepanje:

A laze on cesto po tim intervjuima . A najgori je bio kad je nabrajao na prste Blasiru one operacije. Ijaooo pa dve , pa ne nego 3 ja mislim, 2, 3... Jao cirkus je tu bio . Kako se tu uvek smejem . Al dobro i treba da laze za toko neke stvari - nikog niti nas, niti novinare se ne ticu njegove privatne stvari. To je jednostavno njegova stvar.
Pa gde sme da kaze " 33... do sada..." :zcepanje:

ali dodje nekada covek u stanje da se zapita sta je jos lagao po tim intervjuima :D

ali ozb ...

Back