Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Jel ste znali da je MJ bio veliki filmofil i da je kupio jedan od Oscara koji je osvojio film Gone With The Wind (Prohujalo sa vihorom).
Debelo ga je platio. Tad bilo dozvoljeno da se proda statua Oscara, sada je zabranjeno, tako da je to najskuplji Oscar ikad.
Ne sećam tačne brojke pošto ga je platio.

E vidis znala sam da je kupio Oskara ali nisam znala koji je film u pitanju. Hvala puno na informaciji :zag:
Inace i ja volim da gledam filmove. Ljubitelj sam.:mrgreen:

Jel ste znali da je MJ bio veliki filmofil i da je kupio jedan od Oscara koji je osvojio film Gone With The Wind (Prohujalo sa vihorom).
Debelo ga je platio. Tad bilo dozvoljeno da se proda statua Oscara, sada je zabranjeno, tako da je to najskuplji Oscar ikad.
Ne sećam tačne brojke pošto ga je platio.

Jesmo. :p Imao je i one makaze iz filma "Scissorhands" sa Dzonijem Depom.

I ja volim filmove, :super: a rekao je da je jedino sa Janet delio interese i da su provodili po ceo dan zajedno i gledali filmove. :)

evo malo zlatne prasine za slatke snove:zper::zper::zper:... ja odoh u krevet... laku noc... Mikey here I come... :heart::heart::heart:

PS - Dan kada je Majkl Dzekson odlucio da obuce zlatne pantalone treba da se slavi kao crveno slovo... AMIN!!!

Kako se u njima sve lepo vidi... (Tu cu da stanem sa komentarima...) :zper: :zper: :zper:

Poslednja izmena:

Back