Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
michael_jackson_quote-134937.jpg

Neće ti on odgovoriti, dođe ovde dva puta godišnje. :)
Onaj debil Goran Filipović bio sinoć u emisiji "Bračni sudija", stvarno je klinički slučaj. :lol: zbog njega (i slicnih) delujemo kao gomila ludaka...a Sanja Marinkovic je glupa za medalju, svo vreme se smeje, a komentar joj je bio "Šta si video u njemu i nije neki frajer i igra veoma diskutabilno.". :zcepanje:

Poslednja izmena:
Neće ti on odgovoriti, dođe ovde dva puta godišnje. :)
Onaj debil Goran Filipović bio sinoć u emisiji "Bračni sudija", stvarno je klinički slučaj. :lol: zbog njega (i slicnih) delujemo kao gomila ludaka...a Sanja Marinkovic je glupa za medalju, svo vreme se smeje, a komentar joj je bio "Šta si video u njemu i nije neki frajer i igra veoma diskutabilno.". :zcepanje:

Ono lepljenje spomenika na skupovima i svece je delovala kao da smo sekta , ja sam se sa dunjom sve vreme sklanjala i pizdela na tok desavanja
ali lepa druzenja generalno : )

:-) ma ti malkome nisi normalan! :-) I da, dzekson sa djubravnikom u ruci. :lol:

@Liberian Girl j sam videla najavu za tu emisiju ali me je bilo sramota i da ga gledam, verujm mi. Mene jeredovno sramota kad vidim takve mj likove. Sta je on trazio tamo ima bracnaih problema. Ima on i medicinskih izgleda.

Back