baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
'Cao BJ
E, mene ovaj najmladji malo podseca ma Majkla... Ali malo

Cao BJ
E, mene ovaj najmladji malo podseca ma Majkla... Ali malo

Je li bilo puno ljudi, kakva je bila atmosfera?![]()
, ali sam se oduševila i kad su pevali TWYMMF.

"Jacksoni skup se otkazuje. Razlozi su poprilicno jasni... Fanovi su ne zainteresovani oko skupa tako da dzabe da se nas 5-6 okuplja. Izvinite nije do mene al je SRAMOTA."
Kazete da je umro frenk dileo?! Sta je shvatio da ne ma vise lagodnog zivota, bez Majka, pa moze i da umre?
E pa ni ja ga nisam volela. Izrabljivao je Majkla, ko svaku crncugu i cini mi se da je bio ko prst i nokat sa mafijom iz Sonija. Od njegovog keza na promociji " This is it" posle Majkllove smrti , me je nesto preseklo u stomaku kad je izasla fotka . Ona mi ostala urezana u glavi. Pojavljuje se svaki put na pomisao na tog coveka.
Imate u Majklovoj biografiji kako ga je dileo nagovarao da mu kupi rolls rojs. Kakav je to bio covek sve bi vam bilo jasno. Kao kad ga vidite sa onim tompusom na svakoj drugoj slici. Taj ogavan simbol materijalizma, snobizma i kriminogenog karaktera.
Pokoj mu dusa.
Ne znam, prvi nas skup je bio PRAVI na onoj zajednickoj zurci na splavu, bio je intiman i primeren, al sve posle oni javni skupovi uz medijsku paznju po Delta City-ima i samopromovisanje pojedinih faca tamo, smesnih imitatora i cuda - u meni izaziva gadjenje. Meni na takva mesta ne pada napamet da idem. To nije to!
Ja sam protivnik tog medijskog cirkusa i zato od prvog skupa ne dolazim vise na takva okupljanja , ne dok se opet ne organizuje neka intimnija MJ zurka, koja bi mene jednino i zanimala. Verovatno vecina ljudi misli tako - zato i ne dolazi. Predpostavljam.
To sam i ja rekla u vezi promocije...i to za tompus si u pravu, ne ispusta ga iz ruku....a sad ga svi odjednom zale i govore kako su on i Majk bili prijatelji. :-/
Od same pomisli na razne pozere i imitatore koji su se pojavili niod kuda posle 25. juna mi se dize kosa na glavi. Cula sam da ni na splavu nije bilo sve bajno. Jeste bilo pravih fanova, ali i pozera koji su igrali samo uz najpoznatije hitove, da bi kasnije prevrtali ocima uz "Earth Song" (ili koja god pesma da je bila) i pljuvali Majkla na terasi.
Mislim da bi najbolje resenje bilo kucna varijanta ili neki nezvanican skup gde bi se samo pravi fanovi dogovorili medjusobno da se sastanu. Ostali nisu dobrodosli.
Je li bio skup danas?
Ti sto su prevrtali oci na terasi nisu bili fanovi. To mi je ostalo ne jasno do kraja. Ko ih je i zasto doveo samo zato sto znaju da igraju, pa kao da uprilice vece. Ja mislim da je velika uvreda za Majkla, da se na tako mesto dovedu ljudi kojima se " baca pegla od njega" posebno te 2009. god. kad je bio taj skup. Bila je to ona plesna grupa one dvojice momaka, sto super igraju Ilija i ne znam onaj drugi momak kako se zove , u sledecoj sezoni su bili na " Ja imam taelnat", visok jako mrsav momak i ortak, sa grupom devojaka iz plesne skole, su dal iz Kragujevca, slagacu te.
Medjutim vece je bilo jako lepo i atmosvera, video wall sa spotovima, ma sve, sve , mada je ta grupa profesionalnih plesaca, zauzela celu binu, tako da su vecim delom veceri fanovi gledali u njih i tak na kraju malo igrali - jer su se naravno osecali glupo pored ovih a i nisu imali gde od njih ( bilo ih je bas dosta) Vecinom smo sedeli, pricali u separeima ili odlazili da gledamo njihov dens. Do kraja dok se nisu fanovi popeli na binu i zaigrali malo oko njih - na par zadnjim pesama.
Ne razumes, ne moze to biti kucna varijanta, pa nisu svi fanovi iz beograda, niti nas ima taliko malo da bismo se nabili kod jednog od nas. Takva okupljanja prave mladji ljudi koji licno vec znaju od pre, pa su i fanovi, kao kejti zatim " 'ocu zvaku necu kusur" i ostale ljude ne znam poimence. Al oni su ljudi i ovako prijatelji privatno. To je nesto drugo.
Trebalo bi bar na svakih 5 godina organizovati veliku zurku za skup fanova iz regiona . Da ljudi imaju zasto da dodju iz daleka. Jedna fanovka Ana je sa kosova, tamara je iz republike srpske ja mislim ima ih sa juga srbije pa ne mogu ti ljudi , traziti slobodno na poslu i uloziti po 3, 4 000 din. (mozda i vise) da dodju da sede ispred filoloskog ili dodju na 2 casovne gluposti po mondenskim mestima kao sto su ti prodajni centri. To mogu beogradjani i iz blize okoline mahom i ucenici.
Mislim, meni je tih ljudi pravo da ti kazem bilo zao 2009. god. kad su dosli , bilo je toplo a oni su krenuli jako rano ujutru ili vece (devojka sa kosova) da bi stigli, bili su na platou od pre podne, onda kad su ljudi iz Bg -a naravno poceli da se razilaze po kucama da bi rucali, odmorili se i doterali se za zurku uvece, a ovi nisu znali sta ce sa sobom do uvece. Ja im nisam mogla pomoci jer sam i ja dosla iz panceva popodne - ni meni se nije vracalo za 4,5 sati nazad da bi se vratiala u 21, 22h, kad je pocinjala zurka, ne secam se tacno. A neki fanovi iz zemuna su odlucili da ostanu sa njima ispred filozofskog i hvala im za to. Cekali sa nama vece. Isli smo da prosetamo, jedemo pa se vratili kod filozovskog da bi se okupili opet za pokret. Ja necu da gresim dusu jer ne znam, dal su neki fanovi iz Bg te ljude pozvali kuci, ili su bas svi bili na ulici od ranog jutra ( kako sam cula od njih, ja sam dosla tek u 15h ) do sutra ujutru znaci 20- tak sati.
Nije to lako ljudima koji su gosti u Beogradu. I vise nisu klinci da stave ranac na ledja i krenu na skup . Ima matorih i dugogoisnjih fanova, koji rade, imaju decu, i nemaju kinte za skup koji nema organizaciju ili je to neko 2 -3 casovno sepurenje po, sto bi stariji rekli robnim kucama.
Zato, mislim da niko ne bi trebalo da se ljuti sto nije vise ljudi doslo. Cim je masa odusatala, znaci da ima nesto u tome. Samo se treba postaviti na tudje mesto i posmatrati stvari iz nekog drugog ugla - ne iz svog. I samo ce se reci. Ako tako ne ide. Evo ja sam pojasnila o cemu se radi.
Znam jos samo jednu iz Bg-a i to je sve.