Prisoner
Elita
- Poruka
- 21.018
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Joj, ja ne mogu da shvatim zasto se datumi smrti obeleyavaju uppste. Kako poznatih licnosti tako ni onih porodicnih obelezavanja , to moja keva praktikuje za svoju bracu. Ja uopste to ne razumem. Meni e to grozno.
Valjda treba da se slavi zivot osobe, sto je bila deo naseg zivota tj. sto je rodjena uopste, a datum kad je neko otisao meni vraca uvek secanje na agoniju kad sam saznala da su mi te drage osobe umrle. I za mene je to strasan stres.
Vidim i VH1 je bas, ne znam dal sete primetili, obelezio 25.06. pustali ga bas, bas. Za rodjendan sam videla njegov spot jedan uvece a predhodno su bili neki spotovi bezveze - zaboravila sam da gledam ceo dan , pa ne mogu da kazem dal je obelezen rodjendan kao smrt.
Sta li on sad radi? Sta mislite?
Jel veruje neko od vas da duse ( zivotinja, ljudi ) samo prelaze sa jedne strane na drugu pri radjanju i umiranju. Ja gledam od malena dokumentarce o tim iskustvima, slusam ljude kako pricaju o takvim svojim iskustvima.
Tako se stalno pitam gde su moje drage osobe koje su otisle i sta rade sada tamo?
Stalno razmisljam gde je Majklica i sta radi? I onda u Google pictures ukucavam neki dugacki latinski naziv akvarijumske ribice koja me zanima i medju svim tim slikama ribica izadje Majkl gleda me, smeje sirokim osmehom od zuba do zuba... Ja ne verujem. " Odkud ti tu?! ", pitam ga![]()
Mislim na njega i vrtim kanale kad na nekom ne ocekivanom kanalu (Prva Tv ) ujutru a ono Mikica u rokerskom fazonu vrcka " who's bad, who's bad....", i spot za spotom, spot za spotom , dok ne pocne jutranji program :-)
Jel veruje neko ovde, da duse nikad ne umiru , da vidim podignite dve prsta!
Ne,nazalost..volio bih kada bi takva 'mjesta' postojala.Sta li on sad radi? Sta mislite?
Jel veruje neko od vas da duse ( zivotinja, ljudi ) samo prelaze sa jedne strane na drugu pri radjanju i umiranju. Ja gledam od malena dokumentarce o tim iskustvima, slusam ljude kako pricaju o takvim svojim iskustvima.
Tako se stalno pitam gde su moje drage osobe koje su otisle i sta rade sada tamo?
Stalno razmisljam gde je Majklica i sta radi? I onda u Google pictures ukucavam neki dugacki latinski naziv akvarijumske ribice koja me zanima i medju svim tim slikama ribica izadje Majkl gleda me, smeje sirokim osmehom od zuba do zuba... Ja ne verujem. " Odkud ti tu?! ", pitam ga![]()
Mislim na njega i vrtim kanale kad na nekom ne ocekivanom kanalu (Prva Tv ) ujutru a ono Mikica u rokerskom fazonu vrcka " who's bad, who's bad....", i spot za spotom, spot za spotom , dok ne pocne jutranji program :-)
Jel veruje neko ovde, da duse nikad ne umiru , da vidim podignite dve prsta!
Evo sagledah intervjue...ne znam za vas, ali ne mogu da podnesem da vidim Josepha ni jednu milisekundu, niti da mu cujem glas...muka mi je. Ne slazem se ni sa tim da Michael ne bi bio tu gde jeste da nije bilo njega..da, jeste mu pomogao delimicno, ali Michael je bio mnogooo inteligentniji od njega i, uostalom, glas i talenat za pevanje je nasledio od Katherine.
Ja znam nekoliko MJ fanova iz BG-a, a sa dve se i družim često... Jacksonka i Annie_Not_Okay...
Koliko ja znam ni jedna od njih nije bila na skupu, kao ni ja, ali mislim da tog skupa na kraju nije ni bilo...
Niko ništa ne priča o tome... Ja sam juče ceo dan provela praveći lazanje, baklave i svašta još i nikako nisam mogla
da se skupim sa njih nekoliko, pa makar to bilo u najobičnijoj kućnoj varijanti kako je bilo 25. juna.
Nadam se da će sledeće godine biti bolja organizacija i da će biti tako neka intimna žurka kakvu je pominjala Antonina jer je to stvarno najbolji način obeležavanja godišnjice smrti ili njegovog rođendana.![]()