Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
:rodjendan::bye:
307854_162309017181150_123963597682359_328273_5961754_n.jpg

:rodjendan:

Joj, ja ne mogu da shvatim zasto se datumi smrti obeleyavaju uppste. Kako poznatih licnosti tako ni onih porodicnih obelezavanja , to moja keva praktikuje za svoju bracu. Ja uopste to ne razumem. Meni e to grozno.
Valjda treba da se slavi zivot osobe, sto je bila deo naseg zivota tj. sto je rodjena uopste, a datum kad je neko otisao meni vraca uvek secanje na agoniju kad sam saznala da su mi te drage osobe umrle. I za mene je to strasan stres.
Vidim i VH1 je bas, ne znam dal sete primetili, obelezio 25.06. pustali ga bas, bas. Za rodjendan sam videla njegov spot jedan uvece a predhodno su bili neki spotovi bezveze - zaboravila sam da gledam ceo dan , pa ne mogu da kazem dal je obelezen rodjendan kao smrt.

Sta li on sad radi? Sta mislite?

Jel veruje neko od vas da duse ( zivotinja, ljudi ) samo prelaze sa jedne strane na drugu pri radjanju i umiranju. Ja gledam od malena dokumentarce o tim iskustvima, slusam ljude kako pricaju o takvim svojim iskustvima.
Tako se stalno pitam gde su moje drage osobe koje su otisle i sta rade sada tamo?
Stalno razmisljam gde je Majklica i sta radi? I onda u Google pictures ukucavam neki dugacki latinski naziv akvarijumske ribice koja me zanima i medju svim tim slikama ribica izadje Majkl gleda me, smeje sirokim osmehom od zuba do zuba... Ja ne verujem. " Odkud ti tu?! ", pitam ga :)

Mislim na njega i vrtim kanale kad na nekom ne ocekivanom kanalu (Prva Tv ) ujutru a ono Mikica u rokerskom fazonu vrcka " who's bad, who's bad....", i spot za spotom, spot za spotom , dok ne pocne jutranji program :-)

Jel veruje neko ovde, da duse nikad ne umiru , da vidim podignite dve prsta!

Poslednja izmena:
Joj, ja ne mogu da shvatim zasto se datumi smrti obeleyavaju uppste. Kako poznatih licnosti tako ni onih porodicnih obelezavanja , to moja keva praktikuje za svoju bracu. Ja uopste to ne razumem. Meni e to grozno.
Valjda treba da se slavi zivot osobe, sto je bila deo naseg zivota tj. sto je rodjena uopste, a datum kad je neko otisao meni vraca uvek secanje na agoniju kad sam saznala da su mi te drage osobe umrle. I za mene je to strasan stres.
Vidim i VH1 je bas, ne znam dal sete primetili, obelezio 25.06. pustali ga bas, bas. Za rodjendan sam videla njegov spot jedan uvece a predhodno su bili neki spotovi bezveze - zaboravila sam da gledam ceo dan , pa ne mogu da kazem dal je obelezen rodjendan kao smrt.

Kod nas je 'obeležavanje' bilo samo to što smo se okupile i zajedno gledale MJ vikend na VH1.

Jel veruje neko od vas da duse ( zivotinja, ljudi ) samo prelaze sa jedne strane na drugu pri radjanju i umiranju. Ja gledam od malena dokumentarce o tim iskustvima, slusam ljude kako pricaju o takvim svojim iskustvima.
Tako se stalno pitam gde su moje drage osobe koje su otisle i sta rade sada tamo?
Stalno razmisljam gde je Majklica i sta radi? I onda u Google pictures ukucavam neki dugacki latinski naziv akvarijumske ribice koja me zanima i medju svim tim slikama ribica izadje Majkl gleda me, smeje sirokim osmehom od zuba do zuba... Ja ne verujem. " Odkud ti tu?! ", pitam ga :)

Mislim na njega i vrtim kanale kad na nekom ne ocekivanom kanalu (Prva Tv ) ujutru a ono Mikica u rokerskom fazonu vrcka " who's bad, who's bad....", i spot za spotom, spot za spotom , dok ne pocne jutranji program :-)

Michael-Jackson-Peace_1600x1200_1155.jpg

Skroz verujem u to.

Ne,nazalost..volio bih kada bi takva 'mjesta' postojala.
Ne vjerujem u imaginarno,ali razumijem covjekovu potrebu za tim.

Poznato je da energija ne moze da se unisti, vec samo prelazi iz jednog stanja u drugo, a to sto zovemo dusom, to je energija (a moze biti i da je um koji se razdvaja od mozga prilikom smrti); tako da, ja verujem u reinkarnaciju. :)

Šokantni primjeri reinkarnacije

Primjeri reinkarnacije su često spominjani te istraživani, a neki od njih su i šokantni. Tako je, primjerice, zabilježen slučaj Barbro Karlen koji je zapanjio svijet. Osim što djevojka frapantno sliči na Annu Frank, djevojčicu koja je svoj život tragično završila u nacističkom logoru, Barbro je već kao dijete od tri godine svojim roditeljima govorila da joj je ime Anna.

Kada su roditelji povjerovali u reinkarnaciju poznate djevojčice, odlučili su svoju kćer odvesti u Amsterdam, točnije, u kuću u kojoj se prava Anna Frank skrivala sa svojom obitelji od nacista. Mala Barbro roditelje je pješke, bez prethodnog saznanja adrese odvela točno pred kuću u kojoj se obitelj Frank skrivala. Nakon ovog događaja nametnulo se pitanje kolika je vjerojatnost da je to sve samo puka slučajnost?

Reinkarnacija je dugotrajan proces
Prema riječima mudraca, živo biće se rađa u ljudskom obliku nakon postupne evolucije kroz 8.000.000 oblika života, a ono prelazi iz jedne vrste života u drugu kroz milijune godina. Kako se reinkarnacija odvija, opisano je u Vedama koje daju iscrpne informacije o tom fenomenu koji se odvija određenim redoslijedom.
Postoji i tzv. slučaj 'Jatav', koji je također postavio isto pitanje. Riječ je o dječaku Lekh Pal Jatavu koji je rođen s rijetkom bolesti deformacije prstiju ruke, brahidaktilijom. Dječak je imao deformirane prste desne ruke i živio je u gradiću Negla Devi, a često je govorio o svom prijašnjem životu u udaljenom selu Tal te da je tada gurnuo prste u stroj koji mu ih je odsjekao. Lekh se sjećao svoje obitelji, imena susjeda te lokacija u blizini njegove kuće. Istraživači su posjetili to selo i doznali da je tamo doista živio dječak Hukum Singh, kojem je stroj odsjekao prste te koji je nakon godinu dana umro. Time je dokazano da reinkarnacija postoji.

Poslednja izmena:
" LaberianGirl" i ja verujem u reinkarnaciju. Dosta se informisem o tome. Ali izmedju dve inkarnacije postoji prazan prostor i od po par stotina godina. Po nasem racunanju vremena - ne znam kako se to vreme u astralu racuna - mada se ne poklapa uopste. Ustvari vreme tamo ne postoji na taj nacin kako ga mi dozivljavamo. Duga prica..."

Pogledajte Rebi Jackson intervu iz Januara 2011.

Evo sagledah intervjue...ne znam za vas, ali ne mogu da podnesem da vidim Josepha ni jednu milisekundu, niti da mu cujem glas...muka mi je. Ne slazem se ni sa tim da Michael ne bi bio tu gde jeste da nije bilo njega..da, jeste mu pomogao delimicno, ali Michael je bio mnogooo inteligentniji od njega i, uostalom, glas i talenat za pevanje je nasledio od Katherine.

Evo sagledah intervjue...ne znam za vas, ali ne mogu da podnesem da vidim Josepha ni jednu milisekundu, niti da mu cujem glas...muka mi je. Ne slazem se ni sa tim da Michael ne bi bio tu gde jeste da nije bilo njega..da, jeste mu pomogao delimicno, ali Michael je bio mnogooo inteligentniji od njega i, uostalom, glas i talenat za pevanje je nasledio od Katherine.

Ma, maltretirao ga je od malih nogu, idiot! Ali, da, ipak mu jeste pomogao, samo sto zaista nije bilo potrebno toliko preterivanje.

Ja znam nekoliko MJ fanova iz BG-a, a sa dve se i družim često... Jacksonka i Annie_Not_Okay...
Koliko ja znam ni jedna od njih nije bila na skupu, kao ni ja, ali mislim da tog skupa na kraju nije ni bilo...
Niko ništa ne priča o tome... Ja sam juče ceo dan provela praveći lazanje, baklave i svašta još i nikako nisam mogla
da se skupim sa njih nekoliko, pa makar to bilo u najobičnijoj kućnoj varijanti kako je bilo 25. juna.
Nadam se da će sledeće godine biti bolja organizacija i da će biti tako neka intimna žurka kakvu je pominjala Antonina jer je to stvarno najbolji način obeležavanja godišnjice smrti ili njegovog rođendana. :)

Ja nisam ni cula za okupljanje... Ali to je verovatno zato sto nisam dolazila na temu. xD
Stvarno, bilo bi lepo da organizujemo neku proslavu, bolje rodjendana.

Back