MJfan
Domaćin
- Poruka
- 3.506
Gledam i ne mogu da provalim, ko je ovaj malac sa slike?
Ako mislish na plavushana, Prince.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Gledam i ne mogu da provalim, ko je ovaj malac sa slike?

:twink:

Ja sam dobio ovaj box set pre 7-8 meseci (možda i više, bukvalno dana kad je izašao) na poklon. Haos šta je sve na diskovima. Ima čak i original "This is it" i komemoracija.![]()
![]()
http://michaeljacksonhoaxforum.com/MJHD/index_37.html
Da cujem MJfan i Prisoner
I hoce li se konacno pokrenuti ova tema ili da pisem sam sebi ?:twink:
Da se pohvalim mojom novom kolekcijom
U pitanju je Bad album original iz 1987 godine u izdanju Epica.![]()
![]()
![]()
Made in Austria.
Polovno ali ocuvano
Uskoro bi se ovome trebalo da pridruzi MJ Ultimate Colection koji je vec poslat ocekujem da stigne za koji dan ali na adresu prijatelja iz Srbije jer je postarina za BiH velika.
Takodje sam kupio i knjigu sa notama i akordima svih vecih MJ hitova
Tako da cu moci da ga sviram ka sintisajzeru koji mi je sve ove godine skupljao prasinu
Naravno prvo cu morati da naucim da sviram
Za koji dan bi trebao da odem i da uplatim i za CD album Blood on the Dance Floor, CD Singl Blood on the Dance Floor i za Dangerous album.
Sve je polovno ali dobro ocuvano i naravno original.
![]()

lepo, lepo
kakav je osecaj dok ga držiš u ruci?
na CD mislim, sram vas bilo!
mogao si da pohvataš note preko programa Synthesia ... ubacish midi fajl, koju god pesmu, izbaci ti klavijaturu/dirke, namestish neki lagani tempo, zapishesh il' upamtish, kako k'o, i pichish... imash i opciju da izaberesh koje instrumente zelish da chujesh...
mozesh i preko tastature da svirash...
ja tako naucila HN
slikaj tu svesku sa notama kad stigne...

Ja sam dobio ovaj box set pre 7-8 meseci (možda i više, bukvalno dana kad je izašao) na poklon. Haos šta je sve na diskovima. Ima čak i original "This is it" i komemoracija.![]()

ma fenomenalan
obavezno cu slikati cim ga preuzmem jer je u Srbiji trenutno ... i Ultimate Colection je placen i polsta ali mi jos ne javljaju da je primljen ... nadam se da me nisu prevarili![]()

Da se pohvalim mojom novom kolekcijom
![]()
![]()
![]()
U pitanju je Bad album original iz 1987 godine u izdanju Epica.
Made in Austria.
Polovno ali ocuvano
Uskoro bi se ovome trebalo da pridruzi MJ Ultimate Colection koji je vec poslat ocekujem da stigne za koji dan ali na adresu prijatelja iz Srbije jer je postarina za BiH velika.
Takodje sam kupio i knjigu sa notama i akordima svih vecih MJ hitova
Tako da cu moci da ga sviram ka sintisajzeru koji mi je sve ove godine skupljao prasinu
Naravno prvo cu morati da naucim da sviram
Za koji dan bi trebao da odem i da uplatim i za CD album Blood on the Dance Floor, CD Singl Blood on the Dance Floor i za Dangerous album.
Sve je polovno ali dobro ocuvano i naravno original.
![]()