tamyca94
Poznat
- Poruka
- 9.783

ajmo gde ste svi...
tek ste sad presli na drugu stranu?
prebicu vas

evo juce sam ovo cula na radiju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ne smem da zamislim kakva je ta Grcka obrada.
mada ne moze biti gora od Merlinove
I kod mene su u kaficu pored faxa pustili BJ pre neko jutro i ja zastala samo da cujem.A inace tu pustaju muziku iz 80. cesto i bude ponekad BJ, ali nista vise.
Ovde ima jedan kafic gde pustaju rock muziku i to je to, ostalo sve narodnjaci i ovi neki novi zabavnjaci.![]()
Najpopularnija pesma MJ-a
Michaelova najpopularnija pesma nije ‘Billie Jean’ ni ‘Beat It’. Prema Billboardovoj statistici, to je ‘Say Say Say’, njegov duet iz 1983 sa Paul McCartneyem.
Ovaj duet bio je na vrhu US top liste tokom 6 nedelja u decembru, 1983 godine.
Pesma se nalazila vise nedelja na top 10 i top 20 od 'Billie Jean'-a, koja je bila #2.
izvor: http://www.mtv.co.uk/artists/michae...michael-jackson-s-most-popular-track-revealed
Katherine Jackson u pripremi izdavanja knjige posvecene Majklu ,godinu dana nakon njegove smrti, pod nazivom "Never Can Say Goodbye: The Katherine Jackson Archives."
http://www.tmz.com/2010/06/19/michael-jackson-katherine-jackson-anniversary-death-book-publish/

Jedva cekam da ih vidim![]()
Pa zar i ona
Al bolje i ona nego telohranitelji![]()
Just say you are!!

Ne mogu Majkla normalno da gledam od ovih klovnova oko njega.
Koliko god se trudila da ih ignorisem, ne ide, svakih pet minuta mi jedan od njih iskoci ispred nosa.![]()

![]()
Sta je ovo jel neko yna![]()

sto fotoshop?
videla sam ja jos nekoliko mj-ovih slika s tim likom, nmg da se setim kako se tacno zove, al jes da mnogo lici na nekoga![]()
...
oo otkud ti?![]()
lici mi na ovog naseg politicara...kako li se zvase......
onaj sto lici na miki mausa![]()

znači, ne verujem....Isti Boža Djelić...![]()
na njega sam mislila...oo otkud ti?![]()
lici mi na ovog naseg politicara...kako li se zvase......
onaj sto lici na miki mausa![]()

Pa zar i ona
Al bolje i ona nego telohranitelji![]()