Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

:zskace:
rasplakala sam se od srece...
da vidite tu ludnicu u Merkatoru :heart:
:zskace:
Stojkovic :worth::heart:

joooj offtopic izvinite morala sam mnogo sam srecna :heart:

evo evo jedna Majklicina slicica...:zskace:
nearlypantless-1.jpg

moj omiljeni HN posle Majklovog

btw, planirano je da Mayer i otpeva ovu pesmu ali je odbio jer citiram "to niko ne bi bolje otpevao od mj-a, nisam hteo da pokvarim pesmu" :klap:

svetinja, razume se

... podseca me na proslo leto... plakanje uz cnn... memorial.. hate this feelin' :( :( :(

Poslednja izmena:
Songfacts:

"Human Nature"

napisao Steve Porcaro, klavijaturista sa rok bendom TOTO.
"Pesmu sam napisao za moju cerku Heather. Nesto se desilo u skoli i to me je inspirisalo. Napisao
sam je dok smo miksali "Africa".

Nemocni da nastave svoj zivot bez svog idola Majkla Dzeksona, 12 fanova je izvrsilo samoubistvo posle vesti da je kralj popa preminuo.

Jedan od fanova koji je pokusao da oduzme sebi zivot je Pavel Talalayev, fan iz Rusije. Doktori su uspeli da ga spasu. Pavel je kasnije izjavio "Ne znam zasto su me spasli. Hocu da budem sa Majklom, svejedno, ubicu se."

PavelTalalayev380.jpg

Pavel

Izvor: http://www.umcssa.net/tag/pavel-talalayev/

kako da ne, ali nisam znala da se zove samo tako africa...

i šta, član ove grupe je pisao HN, muziku i tekst. Kako je pesma dospela kod Majkla, zna li ko?

Steve i David Paich-a (clan toto-a) su radili sa Quincy-em na Thrilleru.
Quincy je trazio pesme od Davida, ako ih ima uopshte...
Porcaro je trebalo na praznoj kaseti da nasnimi dve Davidove pesme i da posalje Quincy-u.
Porcaro nije mogao da nadje nijednu praznu kasetu pa je uzeo onu na kojoj je bila HN i na B strani snimio te neke dve Davidove pesme.
Quincy je preslushao obe strane kasete (sve pesme) i najvise mu se svidela HN.
Pesma je bila nezavrshena, Quincy je nazvao Davida i rekao mu kako je odushevljen pesmom koja ide "why, why..." Davidu je trebalo pola sata da objasni Quincy-u da to nije njegova pesma.
Tekst pesme je zavrshio John Bettis... ostalo je istorija.

Porcaro je trebalo na praznoj kaseti da nasnimi dve Davidove pesme i da posalje Quincy-u.
Porcaro nije mogao da nadje nijednu praznu kasetu pa je uzeo onu na kojoj je bila HN i na B strani snimio te neke dve Davidove pesme.
Pesma je bila nezavrshena, Quincy je nazvao Davida i rekao mu kako je odushevljen pesmom koja ide "why, why..." Davidu je trebalo pola sata da objasni Quincy-u da to nije njegova pesma.

Sjajna si :D

:cao: vracam vam se 22. kad prodje prijemni

Srecno!!! :cmok:
Na moj rodj. je glupi prijemni.... :mrgreen:

:super: :klap:
Nista nisam znala... :mrgreen:

TV mreze nece propustiti obelezavanje godishnjice smrti kralja Popa.

25og juna, bice mnogo specijalnih programa, dokumentaraca o Kralju Popa, na mrezama kao sto su ABC, MTV, TV Guide Network, VH1, Fuse, i E! Entertainment Television.

MTV / VH1 - The Jacksons: An American Dream i Michael Jackson's Top 10 Video Countdown

Bice i spec. program "Michael Jacksons Influence on Music" gde ce drugi umetnici koje je Majkl inspirisao govoriti o njemu. MTV ce odati pochast 26og Juna, gde ce 2 sata biti posvecena samo njegovim muzickim spotovima.

ABC - emitovace dvosatni "20/20" specijal koji istrazuje smrt Majkla Dzeksona i situaciju u kojoj se sada njegova deca nalaze;

E!
- "E! True Hollywood Story: Michael Jackson" i jos dva specijala "E! Investigates: The Last Days of Michael Jackson" i "Michael Jackson".

izvor: http://foreign.peacefmonline.com/entertainment/201006/49324.php

Back