Michael Jackson

Omiljeni MJ Album?

• Off The Wall

• Thriller

• Bad

• Dangerous

• HIStory

• HIStory In The Mix

• Invincible

• Ostalo

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Pesma za vecheras od mene:

Inache,hocemo je da nastavimo igru?Gde smo stali?:)

I josh neshto,ovo sm ochini mi se radili na staro jtemi,ali hajmo opet:za koju pesmu koja nema spot,bi voleli da ima,i kakav?U detalje objasnite...:mrgreen:

Ja bi voleo za Human Nature.Neki veliki grad,kao Nju Jork.Noc,polu-puste ulice,on sheta,i peva...Na kraju pored neke velike reke...Tako neshto...:mrgreen:

Poslednja izmena:
Pesma za vecheras od mene:

Inache,hocemo je da nastavimo igru?Gde smo stali?:)

I josh neshto,ovo sm ochini mi se radili na staro jtemi,ali hajmo opet:za koju pesmu koja nema spot,bi voleli da ima,i kakav?U detalje objasnite...:mrgreen:

Ja bi voleo za Human Nature.Neki veliki grad,kao Nju Jork.Noc,polu-puste ulice,on sheta,i peva...Tako neshto...:mrgreen:

E, ovako: kao prvo volela bih da nema imitatora u pojedinim spotovima. Isto bih volela da ima za Human Nature - slicno kao sto si ti opisao. Bilo bi dobro da ima bolji spot za "Liberian Girl". Tu ga zamisljam sa mnom u spotu kako mi peva. :lol: Onda za I Can't Help It - tu mi automatski pada na pamet neko mediteransko okruzenje, valjda zato sto su je stalno pustali pre u kaficu na plazi, na more kad sam isla.

Probudio sam se samo da ovo postavim :lol:

31822_121038451270562_100000932220085_101767_5980723_n.jpg

E, ovako: kao prvo volela bih da nema imitatora u pojedinim spotovima. Isto bih volela da ima za Human Nature - slicno kao sto si ti opisao. Bilo bi dobro da ima bolji spot za "Liberian Girl". Tu ga zamisljam sa mnom u spotu kako mi peva. :lol: Onda za I Can't Help It - tu mi automatski pada na pamet neko mediteransko okruzenje, valjda zato sto su je stalno pustali pre u kaficu na plazi, na more kad sam isla.

Da,mogao je bolji za Liberian Girl.:D

Wanna be startin' somethin':Neki veseo sharen spot.U Africi,recimo,sa raznim zivotinja,i puno plesa.

Dangerous:Neshto slichno kao Smoot Criminal i Your Rock My World.Da preovladava crvena boja,i da ima punooo plesa.I da je spot dugachak,i da pesmu produzi u njemu za jedno 2min.:mrgreen:

Off The Wall:Neka livada,okruzena drvecem,u daljini vidi se veliki grad.Tako enshto,o njemu sma najmanje razmishljao...:lol:

Zatvorenice,daj tvoju viziju nekog spota... :lol:
O'ma...:)

Ja sebe zamišljam s njim ( el sam dobro rekla ?:lol: ) u spotu za Blood of the dance floor
Sve isto, samo ja umesto one...:rumenko:

Back