moonwalker 92
Ističe se
- Poruka
- 2.157
NWO?? :shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aha..ajd' mi nadji,molim te,jos nekog crnca koji ima to oboljenje,i da je isto tako beo kao dzekson?Eto Little Susie ti je sve rekla..
Informisi se malo prije nego sto ponovo izgovoris sl. glupost...
I po hiljaditi put na ovoj temi,MJ ima bolest VITILIGO od koje se pigmentacija izbjeljuje..Na tijelu su mu ostale neke crne mrlje koje danas prekriva sminkom..Prilikom izlaska na Sunce koza postaje jos bjelja,zato nosi hirurske maske,kisobrane,marame,velike naocare,sesire sa duzim obodom...
Aha..ajd' mi nadji,molim te,jos nekog crnca koji ima to oboljenje,i da je isto tako beo kao dzekson?
Hm,ali svi oni su polovicno beli,a ne skroz kao on.
Eto sad smo ih naucili necem novom o MJ-u nadam se!![]()
![]()
Ekskluzivno..
Vratile se lokne..
Ето шта дочека човјек; да га памте по кожи...
Kanom xDDDDMeni je moj zli drug N. napravio fotografiju Majkla sa Venish-om pored.
Zloća mali ........
Ja bi inače htela da postanem crnac. Čime bi u tom slučaju mogla da se poprskam ?
Pa on je upadao u razne grupacije tokom citavog svog zivota. I uvek je lutao. Jos uvek je deo odredjene grupe, jer ne mozes da budes na vrhu ako nisi sa "njima," inace vecina njegovih humanitarnih pesama vuce na propagiranje nekih struja pa kasnije protiv tih struja itd. Kontas?
Ja se izvinjavam, ja tek sada video ovo![]()
Da, primecuje seBas su mi zbog toga Dangerous i History jako zanimljivi
...
Meni je moj zli drug N. napravio fotografiju Majkla sa Venish-om pored.
Zloća mali ........
Ja bi inače htela da postanem crnac. Čime bi u tom slučaju mogla da se poprskam ?
"Mnogo je ljudi, ali je covek redak"
Posle 6 i kusur godina slusanja, i uopste bavljenja Majklom Dzeksonom, bez trunke sumnje, na njegovo ime lepim gorenavedenu recenicu !
Uz to, verujem da bi jos neki mogli da se sloze sa mnom :] ...
Neverovatan je
Privukla sam te na temu, a ?![]()