Defnitivno najljepsa Michaelova balada,pogotovo kad pjeva i Siedah Garret![]()
aaaa to i jeste pesma koju peva sa njom

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa zato i kazemaaaa to i jeste pesma koju peva sa njom![]()
Ti ces ocigledno pocet kao ona "fanovica" koju si spominjala da mislis da je njegov lik Petra Pana i njegova humanost samo maska....A to da je on proracunat covjek i da zna sto radi-jeste ali samo u muzici,do perfekcije..Ali ovako,unisten je..O Boze ... Petar Pan !
Pre bih rekla da nisu normalni oni koji ga shvataju onakvog kakav se prikazuje u javnosti.
Ali, ne!
Dajem glavu da je on vrlo proracunat covek koji odlicno zna sta radi.
Da nije tako, da li bi bio gde jeste - na samom i vecnom vrhu pop scene ?!
[ dobro, optuzbe za pedofiliju su izuzetak, a i to je preduga prica ]
Dalje, ima sasvim zdrave rezone razmisljanja - human je i covecan.
Ostalo je sve ekscentrika tj. kako rekoh - politika ekstremno mastovitih postupaka .
I, na kraju, najomiljenija tema globalnog covecanstva - njegov nos !
Za to je kriva stoka od njegove porodice koja ga je od ljubomore i besa prozivala nabivsi mu dozivotne komplekse zbog kojih se posledice i dan danas osecaju ...
Ja njega volim kakav god da je![]()
Meni je lepsha She's Out Of My Life...
Cista klasika..Jos kad se rascmizdri na krajMeni je lepsha She's Out Of My Life...
Ti ces ocigledno pocet kao ona "fanovica" koju si spominjala da mislis da je njegov lik Petra Pana i njegova humanost samo maska....A to da je on proracunat covjek i da zna sto radi-jeste ali samo u muzici,do perfekcije..Ali ovako,unisten je..
alo bre covece, covek kao licnost i umetnik ne idu odvojeno !!!!!!!!
odakle je dosao sav taj talenat, melodije, ideje, rad, kreacije ?????
e, pa ja cu ti reci !
iz njegovog UMA
a takav mozak koji stvara sve perfektno, fenomenalno, savrseno ne moze biti bolestan, lud, unisten !!!!!!!!!!
nema nikakve maske, on je od 5te godine pred nama, ne uspeva da sakrije delic privatnosti !
Human je, jeste, hvala mu na tome !
petar pan - na ekscentrican nacin pokazuje da mu je detinjstvo sj.ebano
sve smo skapirali
volimo ga
kraj
Najbolji Billie Jean nastup definitivno.
Suska se da ce Britni da mu se pridruzi na sceni,kao "pregovara sa njom" da koncerti "ne bi bili dosadni"(tako je pisalo u novinama)..
A na netu ima vijest kako je zamolio i Justina Timberlakea,da otpjevaju duet zajedno(pitam se koji)...
Nadam se da to nije tacno..
vise bih volio vidjeti prave legende uz njegaaul McCartney(iako nisu u dobrim odnosima),Witney Hoyston(I just can't stop loving you bi prlijepo zvucalo),Keith Richards bi bio pravi pogodak sto se gitariste tice,mada ni sa Slashom ne bi bilo lose..A od ovih mladjih koleginica mozda Rijana(nemojte me bombardovat sad)..
Postoji li negdje na netu slika ili video gdje su Michael i Janis Dickenson zajedno?Bas ga je fino bila iskomentarisala prije neki dan na TV..
P.S Je li neko procitao knjigu o MJ-THE LOST BOY,napisao je Kit Kalkin(otac onog malog Mekolija)...Knjiga je vrh,tu ga on brani i opisuje njegovo prijateljkstvo sa njim,i sa njegovim sinom,pa njegovi komentari o sudjenju,bashirovom dokumentarcu,MJ uopste...
...Keith Richards bi bio pravi pogodak sto se gitariste tice...
Znas li sto me zabolje sto ti mislisne brini, post nije vredan toga![]()
u jednoj emisiji klinac mekali je licno rekao da je GLAVNI razlog poistovecenja sa dzeksonom njegov grozni odnos sa ocem.
Daj ne lupaj molim te..njegov cale se isto ponasao kao joe prema majklu.
cak je i ovaj mrzeo majkla.
Uvecaj ako su ti sitna slova..tako da, ja stvarno ne znam sta si to procitao .
Covjek je vrhunski gitarista...Kit RicardsPamogu da zamislim naslove po novinama posle nastupa: "Plasticni i Udrogirani zajedno na bini"
![]()
Pravi profesionalac nece za sebe reci da je najbolji..A to sto je izjavio cisto je njegova skromnost...,Keith je sam za sebe rekao da je prosecan gitarista
Mozda..Ali ja sam rekao da bi mi draze bilo kad bi Keith nastupao sa Michaelom...a i ako ista znas o takvoj muzici, onda cu ti reci da je Slash za njega izmislio gitaru.
Keith je sam za sebe rekao da je prosecan gitarista, a i ako ista znas o takvoj muzici, onda cu ti reci da je Slash za njega izmislio gitaru. I ostavite se tih nagadjanja, traceva i sl. Moze li se znati kad ce i hoce li uopste MJ snimati novi album ili ce ova turneja biti cisto povracaj stare slave. I dalje ne mogu da shvatim kako je odluceno da se bas svi koncerti odrze u Londonu. Glupost prvog reda.
Da, ja sam ovdje drugi krangSve informacije o MJ-u ce ti reci clan moonwalker92 on je ovde najpametniji i najinformisaniji.
Pa evo ti za nekoga kazes da je plastican i narkoman,a sam si nepismen..Inace je evo poceo i da me uci pravopisu.
Pa valjda je to osoba koja ga poznaje..Zato mi je zanimljivije procitati takvu knjigu nego one sto su napisali o njemu Ian Halperin,Diana Diamont(a ni Randy J. nije bolji) i kompanija,koja sebe promovise pisajuci raznorazne bljuvotine.... Mislim kakve veze bog te j..bo ima otac nekog propalog glumca sa zivotom kobajagi ekcentricnog muzicara.
Pa sta iako zgrne lovu,nije je za dzabe pisaoSamo jos jedan nacin da se zgrne neka lova posto je ovaj propao kao glumac, hvatali ga sa drogom itd, a i ona njegova zena glumica ga je ugasila izgleda.
Ako bi imao sto pametno napisati,bih radoAli ti bi izgleda procitao knjigu o MJ-u cak i da je ja napisem...
Sam si potvrdioa da, ja ne bih mogao da napisem knjigu posto mi ne ide pravopis.
...a KLINAC "moonwalker92" ce trebati jos dooobro da se naslusa muzike da bi mogao konstruktivno da raspravlja o njoj. Nemam nista protiv njega, ali s manje arogancije bi trebao da pise, jer ipak ovde ima ljudi koji stvari bolje poznaju nego on.
Molim jos jednom da se nabavimo "rekla-kazala" pricama, kako bi samo odrzavali temu u zivotu. Prvi Michael da cita pojedine postove bi se naljutio![]()
Ja se izvinjavam@ moonwalker80:
Prakticno si na ovoj temi jedini koji iznosi cinjenice, a klinac "moonwalker92" ce trebati jos dooobro da se naslusa muzike da bi mogao konstruktivno da raspravlja o njoj. Nemam nista protiv njega, ali s manje arogancije bi trebao da pise, jer ipak ovde ima ljudi koji stvari bolje poznaju nego on.