Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
The lost children je mnogo bolja pjesma..
Isto je radjena prema istinitom dogadjaju..
Jedna djevojcica je bila izgubljena negdje u Americi,pa je on kao pomagao u potrazi.I on se kao saosjecao,pa kaze u pjesmi:
"When you lay me down sleeping and my heart is weeping "
....................
Taj dogadjaj ga je inspirisao da napise pjesmu o izgubljenoj djeci..

Kako tacka kad su misljenja podijeljenja:rtfm::mrgreen:
Ne znam po cemu je Billie Jean Iz Cologne bolji od onog iz Bucharesta i Municha...
Meni se tesko odluciti,pa evo idem po turnejama:
Victory-Chicago 84
Bad-sa ove turneje mi se uopste Billie Jean nastupi ne svidjaju.
Dangerous-Cologne 92
HIStory-Sydney 96
Najbolja kratka verzija je definitivno ona sa VMA 1995,moonwalk je tu izveo kao nikad prije..

Kapiram razlicitost misljenja kad su u pitanju Cologne, Munich i Bucharest .
Ta tri nastupa su po meni relativno podjednako superiorna .
Ali Sidnej & VMA :eek:

... a to da neko ne uvidja najbolje od muzicara kog toliko ceni i postuje mi NIKAD NECE BITI JASNO !

Kapiram razlicitost misljenja kad su u pitanju Cologne, Munich i Bucharest .
Ta tri nastupa su po meni relativno podjednako superiorna .
Ali Sidnej & VMA :eek:

... a to da neko ne uvidja najbolje od muzicara kog toliko ceni i postuje mi NIKAD NECE BITI JASNO !
Rekao sam da je Billie Jean nastup iz Sydney 96 njegov nastup sa History turneje,a ne njegov najbolji uopsteno:rtfm:...
Ali shvatam te ja potpuno,ti ne izlazis iz BAD perioda..:roll:

Psihic.Njemu fali nesto.Sve mu bre fali.Jeste vrh pevac,ali brate ludak.TUGA I JAD.TUGA I JAD
Pa zbilja,kako moze biti normalan?:dontunderstand:
Covjek je oborio sve barijere u muzici,i najbolji je u svom poslu,najuspjesniji..
Covjek je dva puta nepravedno optuzen za pedofiliju,sudilo mu se nekoliko mjeseci,i gle cuda neduzan po svih 10 tacaka optuznice...l
U srcu se osjeca kao Petar Pan,jedan je od najvecih humanitaraca na planeti,a dva puta je bio nominovan za nobelovu nagradu za MIR...
Taj covjek je sigurno lud!
Kako moze biti normalan?:dontunderstand:

Kako tacka kad su misljenja podijeljenja:rtfm::mrgreen:
Ne znam po cemu je Billie Jean Iz Cologne bolji od onog iz Bucharesta i Municha...
Meni se tesko odluciti,pa evo idem po turnejama:
Victory-Chicago 84
Bad-sa ove turneje mi se uopste Billie Jean nastupi ne svidjaju.
Dangerous-Cologne 92
HIStory-Sydney 96
Najbolja kratka verzija je definitivno ona sa VMA 1995,moonwalk je tu izveo kao nikad prije..

Ovu smo diskusiju vec vodili ranije cini mi se :) Evo mog ranijeg posta:
"Po meni to je sa Dangerous turneje, nastup iz Kelna (Cologne) 92 godine. Bio je u dobroj formi, extra se kretao, pogotovo posle moonwalka kako nastavlja iz okreta da igra ne prekidajuci, i sto je najvaznije sve je uzivo i muzika i pevanje. I onaj deo recimo kada uzima sesir sa poda i krece ono rukom da razgovara sa njim, gotovo dramski odradjeno"
A sada bih dodao samo jos i da ove nastupe za koje ti kazes za Billie Jean da se tebi svidjaju jesu dobri ali su mi nekako previse playbeck-ovski, suvise u taktu i nekako mi namesteno deluju, fali im nesto.

The lost children je mnogo bolja pjesma..
Isto je radjena prema istinitom dogadjaju..
Jedna djevojcica je bila izgubljena negdje u Americi,pa je on kao pomagao u potrazi.I on se kao saosjecao,pa kaze u pjesmi:
"When you lay me down sleeping and my heart is weeping "
....................
Taj dogadjaj ga je inspirisao da napise pjesmu o izgubljenoj djeci..

Tesko da je Lost Children bolja pesma od Litle Susie. Uopste cini mi se nije pristupljeno sa istom ozbiljnoscu izvedbe, Lost Children je otpevano nekako usput dok Litle Susie ima mnogo kompleksniju melodiju te zahteva i oozbiljnije pevanje.

Covjek je oborio sve barijere u muzici,i najbolji je u svom poslu,najuspjesniji..
Covjek je dva puta nepravedno optuzen za pedofiliju,sudilo mu se nekoliko mjeseci,i gle cuda neduzan po svih 10 tacaka optuznice...l
U srcu se osjeca kao Petar Pan,jedan je od najvecih humanitaraca na planeti,a dva puta je bio nominovan za nobelovu nagradu za MIR...
Divan si!!!! :heart: BRAVO!!! Podržavam te 100% u svemu što si izjavio! :super:

Hajde dođite, pridružite nam se na http://www.themjplace.com/

Ako ste zaniteresovani da naš Michael dobije poklon i od vas za njegov rođendan a koji će mu biti uručen na dan koncerta u Areni, nije potrebna nikakva donacija, potrebno je da predloži svako neku pesmu na sopstvenom jeziku koju bi posvetio Michaelu, da se ta pesma pošalje Webbie, da se sa njom pošalje lyrics na srpskom i prevod tog lyricsa na engleski jezik! A takođe postoji još jedan projekat u toku, slikajte se zagrljeni sa osobama koje volite ili za koje mislite da im je potreban zagrljaj i pošaljite ih na http://hugtheworld.ning.com/ one će biti porosleđene lično Michaelu za njegov rođendan! Više obaveštenja imate na datim adresama! Meni je tamo nadimak Suncica! Vidimo se :heart:

O Boze ... Petar Pan ! :roll:
Pre bih rekla da nisu normalni oni koji ga shvataju onakvog kakav se prikazuje u javnosti.
Ali, ne!
Dajem glavu da je on vrlo proracunat covek koji odlicno zna sta radi.
Da nije tako, da li bi bio gde jeste - na samom i vecnom vrhu pop scene ?!

[ dobro, optuzbe za pedofiliju su izuzetak, a i to je preduga prica ]
Dalje, ima sasvim zdrave rezone razmisljanja - human je i covecan.
Ostalo je sve ekscentrika tj. kako rekoh - politika ekstremno mastovitih postupaka . :p
I, na kraju, najomiljenija tema globalnog covecanstva - njegov nos !
Za to je kriva stoka od njegove porodice koja ga je od ljubomore i besa prozivala nabivsi mu dozivotne komplekse zbog kojih se posledice i dan danas osecaju ...

Ja njega volim kakav god da je :heart:

I just can't stop loving you
And if I stop
Then tell me just what
Will I do

musicbm4.gif

Back