Ne daju covjeku ni trunku privatnosti..
Ne moze cak ni normalno poci kod doktora.![]()
A ti se kao saosecas ? .....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne daju covjeku ni trunku privatnosti..
Ne moze cak ni normalno poci kod doktora.![]()
Prije je morbidna nego tuzna..
Ima neki smekPre je bolesne nego morbidna,i tuzna...Uopshte ne volim tu pesmu...
Kako tacka kad su misljenja podijeljenja
Ne znam po cemu je Billie Jean Iz Cologne bolji od onog iz Bucharesta i Municha...
Meni se tesko odluciti,pa evo idem po turnejama:
Victory-Chicago 84
Bad-sa ove turneje mi se uopste Billie Jean nastupi ne svidjaju.
Dangerous-Cologne 92
HIStory-Sydney 96
Najbolja kratka verzija je definitivno ona sa VMA 1995,moonwalk je tu izveo kao nikad prije..
Rekao sam da je Billie Jean nastup iz Sydney 96 njegov nastup sa History turneje,a ne njegov najbolji uopstenoKapiram razlicitost misljenja kad su u pitanju Cologne, Munich i Bucharest .
Ta tri nastupa su po meni relativno podjednako superiorna .
Ali Sidnej & VMA![]()
... a to da neko ne uvidja najbolje od muzicara kog toliko ceni i postuje mi NIKAD NECE BITI JASNO !
Pa zbilja,kako moze biti normalan?Psihic.Njemu fali nesto.Sve mu bre fali.Jeste vrh pevac,ali brate ludak.TUGA I JAD.TUGA I JAD
U moru ludaka i svega i svacega.
cini mi se da su normalni vise ludi, nego poludeli,
a ako je tako... onda ne vidim zasto je vazno da li je Michael
lud ili nije? Nema nikakve razlike. To mu samo mozda dodje kao kompliment.
Kako tacka kad su misljenja podijeljenja
Ne znam po cemu je Billie Jean Iz Cologne bolji od onog iz Bucharesta i Municha...
Meni se tesko odluciti,pa evo idem po turnejama:
Victory-Chicago 84
Bad-sa ove turneje mi se uopste Billie Jean nastupi ne svidjaju.
Dangerous-Cologne 92
HIStory-Sydney 96
Najbolja kratka verzija je definitivno ona sa VMA 1995,moonwalk je tu izveo kao nikad prije..
The lost children je mnogo bolja pjesma..
Isto je radjena prema istinitom dogadjaju..
Jedna djevojcica je bila izgubljena negdje u Americi,pa je on kao pomagao u potrazi.I on se kao saosjecao,pa kaze u pjesmi:
"When you lay me down sleeping and my heart is weeping "
....................
Taj dogadjaj ga je inspirisao da napise pjesmu o izgubljenoj djeci..
Divan si!!!!Pa zbilja,kako moze biti normalan?
Covjek je oborio sve barijere u muzici,i najbolji je u svom poslu,najuspjesniji..
Covjek je dva puta nepravedno optuzen za pedofiliju,sudilo mu se nekoliko mjeseci,i gle cuda neduzan po svih 10 tacaka optuznice...l
U srcu se osjeca kao Petar Pan,jedan je od najvecih humanitaraca na planeti,a dva puta je bio nominovan za nobelovu nagradu za MIR...
Taj covjek je sigurno lud!
Kako moze biti normalan?![]()
Pa zbilja,kako moze biti normalan?
Covjek je oborio sve barijere u muzici,i najbolji je u svom poslu,najuspjesniji..
Covjek je dva puta nepravedno optuzen za pedofiliju,sudilo mu se nekoliko mjeseci,i gle cuda neduzan po svih 10 tacaka optuznice...l
U srcu se osjeca kao Petar Pan,jedan je od najvecih humanitaraca na planeti,a dva puta je bio nominovan za nobelovu nagradu za MIR...
Taj covjek je sigurno lud!
Kako moze biti normalan?![]()
Tesko da je Lost Children bolja pesma od Litle Susie. Uopste cini mi se nije pristupljeno sa istom ozbiljnoscu izvedbe, Lost Children je otpevano nekako usput dok Litle Susie ima mnogo kompleksniju melodiju te zahteva i oozbiljnije pevanje.
Prije je morbidna nego tuzna..
Pre je bolesne nego morbidna,i tuzna...Uopshte ne volim tu pesmu...
Defnitivno najljepsa Michaelova balada,pogotovo kad pjeva i Siedah GarretI just can't stop loving you
I just can't stop loving you
And if I stop
Then tell me just what
Will I do
I just can't stop loving you
![]()
Meni je najjeziviji dio na pocetak kad pocne onaj hor da pjeva..Da ti se zile zaledeJos kad navija muzicku kutiju ona devojcica i peva...Jezivo...