Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma sta k..aju oni tamo! Nocewnjew u hotelu poput Hajata. Pa ne idem ja u Londom da spavam tamo po svilenim posteljinama, vec hocu na koncert. Sta izvode ti iz agencije , namestaju nekom menadzeru posao.
A sta je sa prizemnim,lepim i kulturnim smestajem poput Hostela? Hostelski smestaj je sada najpopularniji u svetu i oni jesu za ORGANIZOVANE I GRUPNE ture. Tamo su nocenja po 12-18e sa doruckom. Pogledajte na netu samo te hostelske ( visekrevetne smestaje) smestaje u BG-u, a kamoli kako to izgleda u svetu.

Sta ta agencija izvodi besne gliste tu sa tim smestajem? Mi nismo usli ni u WC hotela takvog ranga u nasoj zemlji, pa sad cu sad da idem da se kerebecim za paprene pare po hotelima sa uracunatim viskijevima, djakuzijevima, kavijarima i P.M. tamo po sobama. Jel su li oni normalni?!!!

Pa ima da smestaj bude skuplji od pojedinacne karte! Ko da je takvo nocenje nekom bitnije od samog koncerta??? Ma ja cu njih u Ponedeljak da zovem da pitam koga oni to z.....ju!

keketn5.gif

:lol::lol::lol:

Dejvid Koperfild „boji“ Majkla Džeksona
02.04.2009. - 00:27

Koperfild će „vratiti“ Majkla Džeksona u „prvobitno stanje“...
Poznati pevač će skinuti plastično lice i ponovo postati crnac.

Čuveni mađioničar Dejvid Koperfild prema nekim navodima nastupaće zajedno sa Majklom Džeksonom tokom njegove oproštajne turneje. Kako se najavljuje Koperfild će „vratiti“ Majkla Džeksona u „prvobitno stanje“, odnosno poznati pevač će skinuti plastično lice i ponovo postati crnac.

24 Sata

:lol::lol::lol:

Dejvid Koperfild „boji“ Majkla Džeksona
02.04.2009. - 00:27

Koperfild će „vratiti“ Majkla Džeksona u „prvobitno stanje“...
Poznati pevač će skinuti plastično lice i ponovo postati crnac.

Čuveni mađioničar Dejvid Koperfild prema nekim navodima nastupaće zajedno sa Majklom Džeksonom tokom njegove oproštajne turneje. Kako se najavljuje Koperfild će „vratiti“ Majkla Džeksona u „prvobitno stanje“, odnosno poznati pevač će skinuti plastično lice i ponovo postati crnac.

24 Sata
Plasticno lice,aoooooo..Samo to govori o 'ozbiljnosti' i tacnosti ovog texta...pffff:roll::roll:

Sanjala sam koncert per neki dan.
Pevo sve uzivo, sa sjajnim glasom.
Al, od igre ni traga. Samo se setkao, onako mutav, ko Sade...

Znaci, opet se vracamo na to da je lepo videti vrhunsku scenografiju, ali tek nakon sto nas vokal zadivi !
[ eto, tu je moonwalker bio u pravu u prethodnoj debati :) ]

Ljudi zvala sam . I nisam bas fascinirana.

1. karte su jeftinije od prilike zadnja loza ( kaze nemamo vip karte :lol:)

2. o hostelima nema ni reci ( jer su vrlo nepouzdani , vlasnik moze da ne ispostuje klijenta i ne odgovara - jer su kod njih procedure drugacije nego sa hotelima gde morate dobiti to sto stoji kao njihova ponuda - a ovi su kao neki poludivljaci u tom poslu pruzanja uslugasmestaja itd, itd)

3. cena nocenja letu u toku sezone u tom Hotelu sa kojim oni saradjuju je 350 fundi u jeku sezone a ovako oko 330 funti

Cena avio karte zavisi od toga dal cemo se prijaviti ranije pa uspeti da dobijemo Low Cost Avio karte ( po nizim cenama ) ili obicne skuplje koje su oko 290 me znam cega sa svim taksama.

4. i moraju znati koje datume koncerta hocemo odprilike (od sada pa do tamo marta 2010.) da mogu da provere koje karte imaju i koje je strana i mesto. a one ulaze u tu cenu smestaja. od 350 funti.

5. Za Crnogorce i Meksikance ( pitala sam za moonwalkera92 i kevu) ne mogu da garantuju jer su i jedni idrugi strani drzavljani i prethodno bi trebali otici do tamosnje svoje ambasadi i pitati dal mogu da srede papire zajedno sa nama i pa da ih ubace na spisak stranih drzavljana koji idu iz Srbije van. Al to bi kaze bilo dosta kompikovano.

I to je to . To je kejti sve - sto je i tebi rekao !
Kako kaze vec pricao sa ljudima sa foruma i sve je to vec rekao. :evil: :hahaha:

PS. Zadnje loze! :udriglavu: :udriglavu: :besna:

Poslednja izmena:
Sanjala sam koncert per neki dan.
Pevo sve uzivo, sa sjajnim glasom.
Al, od igre ni traga. Samo se setkao, onako mutav, ko Sade...

Znaci, opet se vracamo na to da je lepo videti vrhunsku scenografiju, ali tek nakon sto nas vokal zadivi !
[ eto, tu je moonwalker bio u pravu u prethodnoj debati :) ]

I ja sam vas sve sanjala preksinoc. Skupili smo se negde zbog oko koncerta. Al ste svi bili nadrndani. :rotf: :lol:

Ljudi zvala sam . I nisam bas fascinirana.

1. karte su jeftinije od prilike zadnja loza ( kaze nemamo vip karte :lol:)

2. o hostelima nema ni reci ( jer su vrlo nepouzdani , vlasnik moze da ne ispostuje klijenta i ne odgovara - jer su kod njih procedure drugacije nego sa hotelima gde morate dobiti to sto stoji kao njihova ponuda - a ovi su kao neki poludivljaci u tom poslu pruzanja uslugasmestaja itd, itd)

3. cena nocenja letu u toku sezone u tom Hotelu sa kojim oni saradjuju je 350 fundi u jeku sezone a ovako oko 330 funti

Cena avio karte zavisi od toga dal cemo se prijaviti ranije pa uspeti da dobijemo Low Cost Avio karte ( po nizim cenama ) ili obicne skuplje koje su oko 290 me znam cega sa svim taksama.

4. i moraju znati koje datume koncerta hocemo odprilike (od sada pa do tamo marta 2010.) da mogu da provere koje karte imaju i koje je strana i mesto. a one ulaze u tu cenu smestaja. od 350 funti.

5. Za Crnogorce i Meksikance ( pitala sam za moonwalkera92 i kevu) ne mogu da garantuju jer su i jedni idrugi strani drzavljani i prethodno bi trebali otici do tamosnje svoje ambasadi i pitati dal mogu da srede papire zajedno sa nama i pa da ih ubace na spisak stranih drzavljana koji idu iz Srbije van. Al to bi kaze bilo dosta kompikovano.

I to je to . To je kejti sve - sto je i tebi rekao !
Kako kaze vec pricao sa ljudima sa foruma i sve je to vec rekao. :evil: :hahaha:

PS. Zadnje loze! :udriglavu: :udriglavu: :besna:

Znaci, sve skupa bi bilo 290+350 ??
I, sta mislite uopste o ponudi ??

Pa, koje su pesme ??????????? :D

Неко је већ био избацио ту листу, па сте се бунили да вам се не свиђа. :D
1. Billie Jean
2. Bad
3. Smooth criminal
4. Thriller
5. Black or white
6. Beat it итд.
Има такође и Scream, па некако не вјерујем да ће се придржавати овог списка. Али ето, тако је објављено...

Неко је већ био избацио ту листу, па сте се бунили да вам се не свиђа. :D
1. Billie Jean
2. Bad
3. Smooth criminal
4. Thriller
5. Black or white
6. Beat it итд.
Има такође и Scream, па некако не вјерујем да ће се придржавати овог списка. Али ето, тако је објављено...
Spisak je extra nego je netacan!!!
Zvanicno lista jos uvijek nije izasla,jos uvijek se moze glasati na michaeljacksonlive.com!
Ne znam sto ste odma zapeli za tu "listu"...

Akon & DJ Benny-D. To Support MJ At O2?

(06-4-2009) There are hints that Akon and his official touring DJ Benny-D. might support Michael Jackson during some of his O2 gigs in London (UK).

On DJ Benny-D.`s official web site, the preliminary schedule for upcoming tour dates lists for July 2009:

“Entire month on hold of Michael Jackson in UK.”

Source: MJFC / DJ Benny-D FanSite / Special thanks to Andre for bringing this to our attention!

Back