Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
I mnogo su neki pojedinci na ovom forumu negativni...mi kao fanovi bi trebali da se medjusobno uvazavamo i saradjujemo a ne da se pljujemo...onaj ko bi da se svadja neka se isvadja sam sa sobom pa onda neka sedne i pise! ;)

Thursday, 05 March 2009 19:00

Michael Jackson didn't have much to say when he finally hit the stage at the O2 Arena this afternoon. The press conference for his big comeback was scheduled for 4pm, but went off at 5:42pm. The reason given: Jackson's van was stuck in traffic. A source close to him told: "Michael’s doing it for his kids. He wants them to see, at least once, what he did for a living." And so maybe he shall if everything goes mostly as planned. Jackson’s old musical director Kenny Ortega has already been contacted to direct the show.

But still, there may be trouble ahead. According to some sources Raymone Bain, Jackson’s former general manager and publicist, is thrilled that Jackson is heading back to the stage. But Bain, like so many former Jackson advisers, may soon make a legal claim against the former pop star. Bain’s friends say that she was the architect of the deal with AEG Live back when it first surfaced in 2007. Jackson turned it down after much negotiation back and forth. Now, they say, Jackson may not be aware that his new adviser, one Tohme Tohme, re-started Bain’s original plan...

http://www.mjportal.com/

Eto pitali ste se zasto to radi, pa evo odgovora :)

Evo sta je rekla jedna devojka povodom njegove izjave da je To To i kraj! A ja se slazem sa njom!! Mada ko zna...

We will see but he said many times that "this is last world tour",and then was another and another...U know this is marketing;)...If he will tell that he will make more concerts people won't go to London...they will wait for concert in other countries...Who knows what he has in his beautiful mind:P:)

Istina je da je i cini mi se mnogooo godina pre 1998 govorio da mu je to godina u kojoj mu je sudjeno da umre, a da je govorio i ranije da mu je to poslenji nastup, album...jeste...setite se pred promociju History albuma, cini mi se tada je rekao da mu je to poslednji album...

Michael's exact words:

Thank you all. This is it. This is it! This is it! I just want to say that these will be my final show performances in London. This will be it. This is it. When I say "this is it," it really means this is it. I'll be performing the songs my fans want to hear. This is it. I mean, this is really it. This is the finally curtain call. I'll see you in July. I love you. I really do, you have to realize that, I love you so much. Really, from the bottom of my heart. This is it, see you in July!

Michael Jackson's series of 10 concerts at London's O2 arena in July will be "the final curtain call", he has said.

He told fans at the venue: "This is it. I just want to say that these will be my final show performances in London."

The pop superstar, 50, may take the show around the world, but that would be his last tour.

He made a five-minute appearance in front of hundreds of screaming fans to announce 10 the London dates, which will earn him more than $50m (£35m).

His first words to fans were: "I love you so much.

"This will be it. When I say this is it, it really means this is it," he added.

"I'll be performing the songs my fans want to hear. This is the final curtain call."

The first concert will be on 8 July, with tickets costing between £50 and £75. They go on general sale on 13 March.

The star will put on a "big budget, grand, highly technical, incredible show", according to Randy Phillips, chief executive of promoter AEG Live.

"Michael Jackson is a perfectionist so it's going to be amazing," Mr Phillips told BBC News. "He'll try a lot of new things."

Asked whether the London dates would be his last ever performances, Mr Phillips replied:
"These will be the last shows in London.

Posters have begun to appear on London's Tube network

"Whether he will go on from here around the world... this will be his last tour. All he's agreed to are the London shows at this point."

The star was "in great shape" for the dates, he said.

"He's passed an extensive four-hour physical with independent third party doctors selected by the insurance carriers. He's in incredible health."

Mr Phillips added that AEG had a "broader relationship" with Jackson, which could involve a new 3D film based on Thriller as well as future concerts.

The three-and-a-half year plan could earn Jackson more than $400m (£283m), he predicted.

The singer had been due to appear at the O2 at 1600 GMT, but only left his central London hotel at that time and arrived an hour and a half late for the announcement.

Several hundred fans waited at the O2 to see him, and said they were not disappointed by his brief appearance.

Source: BBC News

Poslednja izmena:
Jako su mu nebulozne recenice, i dvosmislene...
Tacno moze da se protumaci kako su ovo poslednji koncerti iskljucivo u Londonu !!! ....ali, da li je on u fizickoj i psihickoj mogucnosti da samo u jednom gradu odrzi 10 koncerata, a posle navali na ostatak planete??
Ne znam, mislim da se opako obrukao ovom cifrom 10 ... nekako goljavo zvuci.
Takodje mislim da je bolje sto nije izdao album pre (nadam se da nece ni do jula) jer ce makar postedeti fanove brda komercijalizovanih hitova i izvoditi stare prelepe i najbolje pesme od thrillera do historyja :D
Ih, inace, jezim se od pomisli da ce biti playbacka, al ne sumnjam da ce napraviti iskusnu skalameriju sa nekim nikad vidjenim efektima iz buducnosti :p
Jos samo da ne svisne od gladi...neuhranjen je kao nikad do sad...
Srecna sam zbog ovoga, kako god bilo.

Mislim covek prosto ne podnosi turneje. A odjavljivao se kao da ce posle ovih koncerata da ide na Mars. Kao da samo ceka da pobegne sa scene. Samo sto nije rekao " smucilo mi se sve ovo " :D Strasno. I sta misli posle da radi, da penzionise narednih 30 godina ili da ide da skace sa neke zgrade kao sto je jednom rekao:roll: Strasno , stvarno. Zvucalo je jako dramaticno, ali to mu je i bio cilj. Mislim , ko da ga neko tera da nastupa. Kako misli da promovise albume, ili vise ne misli da snima :dontunderstand:
Najbolje je sto stalno najavljuje kako planira da pocne a snima filmove, pa ga kao uvek turneje ometu u tome, jeste a sta radi 7 godina koliko pravi pauze u proseku :dash: Nek snimi barem jedan klasican film da vidimo i to cudo .

majklx.jpg

Američki pop pevač Majkl Džekson saopštio je u četvrtak u Londonu da će u julu održati niz koncerata u britanskoj prestonici, prenele su svetske agencije.

"Pevaću sve one pesme koje moji obožavaoci žele da čuju", izjavio je "kralj popa" ali nije precizirao koliko će nastupa imati. Na plakatima koji su osvanuli širom Londona navodi se da će pevač održati 10 koncerata.

"To će biti moji oproštajni nastupi. Vidimo se u julu", dodao je 50-godišnji pevač koji je izgledao zbunjeno pred masom novinara i obožavalaca u sali londonske arene O2 gde će održati koncerte.
Majkl Džekson, koji je 1980-ih godina dominirao svetskom pop scenom, oborio je rekorde albumom "Thriller" koji je prodat u 50 miliona primeraka.
Pevač je 2005. godine oslobođen optužbi za seksualno zlostavljanje maloletnika i od tada se retko pojavljivao u javnosti. Poslednju svetsku turneju održao je 1997.
Njegov poslednji značajniji nastup imao je 2001. godine, kada je objavio i svoj poslednji studijski album.

Blic

:roll::roll::roll:

Poslednja izmena:

Не. За ову годину сам већ из новчаника извукла један џокер под називом "пут у иностранство" :), тако да нећу моћи да идем.

Али ми не допире изгледа до мозга чињеница да ће ОН да ОДРЖИ КОНЦЕРТЕ, и то у ЕВРОПИ, те тако дуго очекиване концерте; а ЈА им нећу присуствовати, и опет ћу гледати снимак вриштећих фанова, и мислити како сам И ЈА могла да будем тамо, јер, вријеме више није граница...

Nije mi uopste jasan ovaj njegov "comeback". Pre svega, ako je vec hteo da se vrati na adekvatan nacin, onda je trebao kao prvo da izda novi album, pa da napravi promotivnu turneju za isti, a ne da najavljuje 10 koncerata i to samo u Londonu. Nigde logike. Makar da ih odrzi u 10 razlicitih drzava, nego sve u jednom te istom gradu. Glupost! Mnogo mi je delovao nejasno na onom tzv. press-u. Tacnije, digla se prevelika halabuka, fanovi se "digli na noge", ocekivavsi ne znam ni ja vise sta ne, a on dosao na par minuta, progovorio 4-5 recenica i otisao. Zasto nije fino rekao da li sprema novi album. Fanovi vriste i vriste, strpljivi su godinama, veruju da mozda moze osvanuti novi album, a on nece da se izjasni o tome. Ma, sve je to obican cirkus koji je svojstven show bussiness-u, samo da bi se imalo o cemu pricati, i na racun svega toga da se stvara novac. Licno mi ovo nije povratak u velikom stilu, vec ocajnicki pokusaj da se popravi njegova finansijska situacija. Najvece je ime koje je pop muzika ikad dala, pa su nam samim tim i ocekivanja na jednom visokom nivou.

Ovo mi je trenutno najveca preokupacija.
Samo molim Boga da ne svisnem od stresa.
Jun - Jul - Avgust
Upisujem se na faks - MORAM da vidim Majkla - Madonna
Sve mi se srucilo u tako mali raspon vremena.. a da stvar bude gora, jedna situacija uslovljava drugu.
Moram da se upisem na budzet da bi mogla da platim put do Londona, a Moram da prezivim Majkla da bi gledala Madonu...Pakao najveci...

Malo da se nasmejemo :D

...Randy Phillips, predstavnik organizatora koncerata (AEG Live) je za CNN rekao: "Michael Jackson će izvesti sve hitove na način kako to ljudi i žele da vide, uz neke fenomenalne dodatke produkciji koje još uvijek dizajniramo." Što je čak i značajnije, Phillips kaže: "Da, izvešće par novih pjesama, koje sam ja već čuo i moram reći da su spektakularne. Zaista postoji razlog zašto je on Kralj popa."

I dok su mnogi obožavaoci tužni zbog Michaelove izjave "TO JE TO!" kada su u pitanju koncerti u Londonu, Randy Phillips kaže da će ovo najvjerovatnije biti samo prvi korak koji bi mogao prerasti u trogodišnju svjetsku turneju i objavljivanje novog albuma.
"Konferencija za štampu je bila prvi korak. Imamo trogodišnji plan za Michael Jacksona i ako sve bude išlo kako treba naš ukupni prihod će biti £280 miliona (oko 400 miliona dolara)." Phillips je dodao da će Michael Jackson od koncerata u Londonu zaraditi "vjerovatno oko £50 ($70.5) miliona".
Budući koncerti bi mogli biti održani u New Yorku, Parisu i Mumbaiu."

Ipak naglašavamo, za sada su potvrđeni samo koncerti u Londonu (njih 10). Michael Jackson nije potvrdio ni jednu od ostalih informacija u ovom tekstu, ali mi ih objavljujemo jer Randy Phillips jeste jedan od predstavnika AEG Live.

Michael Jackson Arriving London:

Kejti, divne su te vesti naravno nepotvrđene, bilo bi extra kada bi se potvrdile tj. postale zvanične :)
A gde si to pronašla, koji je izvor baš me interesuje?

Pozdrav svima!

Michael Jackson Arriving London:

Kejti, divne su te vesti naravno nepotvrđene, bilo bi extra kada bi se potvrdile tj. postale zvanične :)
A gde si to pronašla, koji je izvor baš me interesuje?

Pozdrav svima!

Dobro je, taman sam mislila da postavim svaku fotku ponaosob. Bas si mi skratila muke :D

A sto me nervira sto su mu ruke tako dehidrirale. Mislim sto ne maze neku kremu- hidrantnu, za ruke. Sva se potresem kad mu je koza tako suva :roll:

Back